Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 23 juni 2014

PSYKIATRINS- OCH AKADEMINS STRUKTURELLA RASISM MOT SVARTA I USA- Gäller även i Sverige!
Psykiatrins- och Akademins strukturella rasism och diskriminering mot Afro- Amerikaner i USA!

Det är tydligt att en hel del av det som beskrivs stämmer även i Sverige som är ett land som vill framstå som MINI-USA.

I Sverige så drabbar detta inte enbart Afro-Svenskar utan även oss adopterade blandraser av olika slag. Kolsvart eller ljusbrun spelar ingen roll, social status och socioekonomisk ställning spelar liten roll.

Medelklass, och med utländska drag, är lika med underklass i en vit persons ögon om denne är ifrån överklassen och ibland även ifrån medelklassen, men det är mer ovanligt. Jag som adopterad och medelklass blev direkt bedömd och behandlad som om jag vore invandrad afrikan ifrån Somalia i samma stund som jag utmärkt mig i en konflikt med någon/några vita elever i skolan.

Och som vi alla känner till så blir svarta mest trakasserade av alla utländska grupperingar i Sverige tillsammans med romer. Har man drag av att vara svart (att man är brun) så blir man likställd med svarta så fort man hamnat i konflikt med en vit.

Man skall inte heller glömma att i Sverige så är man även rasistiska mot alla andra icke vita folkgrupper. Men ju svartare man är desto värre blir det!

Men för en adopterad som är svart/brun så blir det riktigt illa eftersom ingen i ens närhet förstår sig på en/oss. Ingen ser rasismen, tillskillnad från de invandrare som har hela släkter som ser och upplever samma rasism på daglig basis. Att ha en vit släkt är värdelöst eftersom de inte förstår ett skit.

Allt det där med diagnoser och sånt blir resultatet så fort en mörkhyad invandrad, blandad eller adopterad individ hamnat i konflikt med vita som lett till myndigheters eller vita kvinnliga lärares inblandning.

De dömer oss på en sekund ungefär.

De saknar intresse av att ta reda på om vi varit offer förmobbing grundat i  rasism..

De är SJÄLVA STORA RASISTER!!!

De stämplar oss och förklarar alla konflikter med diagnoserna. Sen kan de befästa sin kontroll över oss genom att peka på diagnoser in i absurdum.

Diagnoser som aldrig funnits och som är sociala konstruktioner mot oss mörka för att vita skall kunna behålla kontrollen.

Det ligger även något i att mörka som är homosexuella tillåts att ta sig upp i samhället samt framställs som föredömen för andra. Det ser man ofta hur vita medelklassfolk och överklassen gullar med dem!

Men vi som är vanliga starka heterosexuella män och kvinnor stoppas genom strukturell rasism.

Negergenen/Aggressionsgenen lever fortfarande kvar. Direkt hämtad från nazismens rasbiologi!!

Men istället för att säga att vi lider av en sådan gen så påstår de istället att vi har mer vardagliga diagnoser.

Dessa diagnoser så som ADHD, Genomgripande störning i utvecklingen med autistiska drag, Asperger, Tvångssyndrom och andra liknande diagnoser är som sagt sociala konstruktioner.

De utgör alla "psykiska störningar" och kan användas som grund för en "allvarlig psykisk störning" vid behov.

Det finns vita som stämplas med diagnoser.. Men vi adopterade, invandrade och blandade stämplas för gärningar eller beteende som för en vit anses okej att göra eller bete sig på.

Vi får inte stå upp för oss själva, vi får inte ryta ifrån mot rasismen eller slå till en nazist/rasist på käften, vi får inte ta striden mot VIT ÖVERHÖGHET.. Då blir svaret psykiatri och diagnoser...

Vilka i förlängningen leder till tvångsåtgärder och omyndighetsförklaringar.

Förvaltarskap är en omyndigförklaring men kallas hjälp. Psykvård kallas vård men är en förvaring osv..

Vi måste alla börja ryta ifrån mot de vita smygrasisterna!

Faktum är att de största rasisterna finns bland antirasisterna!!!

Det är enkelt att bekämpa nazister och rasister som öppet ståtar med sina åsikter.

Men dessa vedervärdiga smygrasister som förkläder sig  bakom antirasismens förklädnad, och som gärna går med i parader och demonstrationer mot rasism men tvärtemot detta ställningstagande ändå rasistiskt diskriminerar svarta/mörka/ljusbruna till vardags, de är betydligt svårare att komma åt!

Ofta så kan antirasistiska organisationer som t.ex. "Fronten mot rasism och gryende fascism" vara direkt rasistiska!

Det är VITA SOM STYR FRONTEN, Det är vita som styr FEMINISTISKT INITIATIV och det är VITA som styr VÄNSTERN!!!?

Vad är det som säger att inte dessa vita företrädare säger det vi vill höra för att locka oss till att rösta på dem, men sen i själva verket så är de lika mycket rasister som Åkesson???

Ja, undantaget om vi är homosexuella förstås...

Då är de toleranta!?

Men om vi är vanliga maskulina pojkar och män. Eller gud förbjude vanliga feminina kvinnor och tjejer?!

Är det intolerans som råder då!!!?

Jag har nämnt det förut för andra och nämner det här nu:

VI BLANDADE, ADOPTERADE och INVANDRADE behöver MÖRKA FÖRETRÄDARE och ett politiskt parti styrt av MÖRKA!!!

Det får finnas vita med i partiet men det skall LEDAS av mörka!!!

Enbart då så kan man vara garanterad att de inte är rasister, de som styr, i all hemlighet...!

Vita bör kunna ingå i styrelsen men detta först efter att deras engagemang för MÖRKA/svarta/invandrare/adopterade och blandade är KÄNT!

Engagemanget skall inte bestå av att de talat på ett eller fem offentliga sammanhang alternativt har uttryckt stöd genom att marschera i en demonstration.

De måste aktivt när de framför stöd kunna förmedla den problematik som vi ALLA MÖRKA i samhället känner av!!!

VITA FÖRSTÅR INTE HUR DET ÄR ATT VARA MÖRK I ETT VITDOMINERAT SAMHÄLLE...

DE KAN INTE SÄTTA SIG IN I RASISMEN OCH VAD DEN INNEBÄR...

För dessa människor så kan det vara rasism att äta en pepparkaka eller att tycka att svensk kultur är något trevligt.

Rasism handlar varken om kultur eller om vilka kakor man äter.

En brun kaka är inte rasistisk, men när de nämner sådant så ser man deras rasism eftersom de är så ängsliga att deras rasism skall synas att de vill förbjuda allt som kan väcka en misstanke.

Rasism handlar om att se mörka människor som mindre värda, som lägre stående individer!! Och om att höja en annan grupp (den vita) över den mörka gruppen för att man tror på VIT ÖVERLÄGSENHET.

White supremacy..!

Nazister och rasister är bara mer öppna med sin rasism och nazism än systemet som tror på samma saker.

De är nästan värda lite eloge för att de visar vilka de är och vad de står för, men detta gäller inte anonyma troll som gömmer sig bakom alias på nätet..!!!

Smygrasisterna agerar så lågt som man någonsin kan göra...

De kör med feta propaganda tillställningar där de skriker om tolerans, jämställdhet, antirasism och allt annat som ser bra ut och går hem hos folkmajoriteten. Allt under den gemensamma benämningen feminism.

Men i själva verket så vill de inte ha detta och försöker bara FÅ VÅRA RÖSTER.

Jag litar inte på Schyman då hon är en medelålders vit kvinna, just en sådan kvinna som de lärare som ställde till det för mig i skolan efter att fjortistjejer, som självfallet var vita, anklagat mig för sexuellt ofredande gentemot dem. Jag blev aldrig åtalad men barnpsykiatrin trodde på den kvinnliga skolkuratorn och andra kvinnor ur skolpersonalen, och de trodde på fjortisarna som var äckliga rasister.

Vad är det som säger att inte Schyman och de i F!:s elit kommer döma svarta män på ett ögonblick om en vit kvinna anklagar dem med lögner?

Min adoptivmorsa var/är vit medelålders kvinna och hon tog mig och min tvillingsyster till BUP vilket skapat ett helvete för oss båda. Ingen förståelse för mobbing och rasism och lika dömande som skolpersonalen.

Det var något omedvetet som bara satt hos dem.

"Denna mörka unge/min adopterade mörka son/dotter agerar inte på ett för en VIT SVENSK normalt sätt, vi måste utreda honom på BUP, det kanske finns någon sorts psykiatrisk sjukdom inblandad eller diagnos!"

Ja, de utgår ifrån att åtminstone vi adopterade skall bete oss som svenska vita barn i alla lägen. När vi sticker ut (eftersom att vi blir annorlunda bemötta och mobbade pga vår hudfärg band annat, vi var alltid olika om man ser till vår hudfärg, men färgblinda vita ser inte detta) så skall vi GENAST UNDERSÖKAS av experter på psykiatrin..

Att BUP är fullt av rasister som praktiserar den rasism som omnämns i filmklippet nedan känner de inte till och missar därför helt att ta med det i beräkning.

OFFREN ÄR DE MÖRKA UNGDOMARNA!!!!!

VITA MEDELKLASS/ÖVERKLASS-KVINNOR tror alltid att vi är GÄRNINGSMÄNNEN!!!!

Personalen på barnpsyk var, liksom min adoptiv mor och skolpersonalen, medelklasskvinna..

Ryktena om att svarta våldtar svenska kvinnor går hem hos svenska kvinnor.

Ni vet de som SvP och SD sprider för jämnan med polisens och rättsväsendets goda minne?!

Rädslan sitter djupt rotad...

Vissa svarta män begår dessa brott, men det är en MINORITET!!

Men minsta anklagelse mot en mörk individ och de vita kvinnorna tror att man kan tillhöra denna minoritet.

Man döms direkt och på förhand...

Man får aldrig försvara sig och blir inte trodd om man försöker.

Varför skulle en svart/negerunges ord väga tyngre eller vara mer trovärdigt än en vit unges ord? Särskilt om det är en vit flickas ord..!

Diagnoser av alla de slag drar sedan ner trovärdigheten än mer för den mörka individen som blir ännu mindre trodd till följd av den diagnos rasisterna delat ut medvetna om vad resultatet skulle bli!!

Detta måste få ett slut!!!

Ett parti mot rasism som leds av mörka som oss behövs.

Schyman, Sjöstedt och andra VITA är inte trovärdiga!!!

De kommer värna vita svenskar eller vita kvinnor...!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi behöver folk som värnar MÖRKA MÄN OCH KVINNOR!!!

Tack för mig.

FÄRGGLAD MAKT OAVSETT OM DU ÄR HOMO/HETERO eller FEMININ/MASKULIN.


Se hela filmen med frågor och sånt här:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar