Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

tisdag 5 augusti 2014

Hänt i Sverige/SvP/Svenskarnas Parti har skrivit ett skrattretande inlägg om mig! Jag ger dem svar på tal vad gäller det de nämner om mina adoptivföräldrar och relationen till dem!


http://hantisverige.wordpress.com/2014/08/04/victor-nygren-anlade-skogsbranden-utanfor-sala/comment-page-1/#comment-1491

Allt om branden är ju bara skrattretande..

Men när det gäller adoptivföräldrarna:

Ja, det är sant att de var bra föräldrar och att jag gillade dem under barndomen som föräldrar..

Men när de började beblanda mig och syrran med psykiatrin så lade de grunden för att sabotera allting.

Kontakten 2000-2001 var berättigad eftersom vi lärde oss att inte svara på provokationer och istället gå ifrån en konflikt.

Men problemen kom senare under högstadiet när de tog oss till BUP igen, och BUP gjorde allt för att skapa bilden av oss som problembarn med handikappdiagnoser, istället för att genom familjeterapi (vilket de kallade kontakten) hjälpa familjen till att förstå varandra bättre.

Alla tonåringar gör tonårsrevolter. Adoptivföräldrar förstår dock inte adoptivbarnen när de får sina eftersom att adoptivbarnen inte agerar som de själva gjorde i tonåren. Andra gener innebär annorlunda beteende vid dessa perioder i livet.

Det som framstod som annorlunda ledde till misstankar om att allt inte stod rätt till och vi togs till BUP.

BUP bedömde oss rasistiskt och gav oss inte en chans att bli friskförklarade.

Man ville aldrig ta reda på om rasism och mobbning fanns på skolan.. Det enda man ville var att säga att jag och syrran led av diagnoser och hade fel i våra skallar.

Det är den bättre lösningen för psykiatrin och för samhället. Man behöver inte lägga en massa energi och pengar på att lösa samhällsproblem så som mobbning och rasism, man slipper erkänna att dessa problem existerar i samhället (detta var ju 06 innan SD:s intåg i riksdagen och man ville dölja rasismen som nu är upppenbar för alla), psykiatrin får framtida offer/brukare och personal kan bidra till att sälja antidepressiva droger och hjälpa företagen att tjäna pengar mot egna bonusar av sina chefer.

Adoptivföräldrarna tänkte tanken att det kunde vara fel på oss eftersom vi inte var ifrån Sverige eller deras biologiska barn och det var ett rasistiskt tänk. Tänk på att de fick adoptera oss när vi var tre månader gamla, och dessutom var vi tvillingar. Vi ansågs friska och de fick förmånen att adoptera två friska tvillingar. Att ifrågasätta denna friskhet var rasistiskt i sig. Har de fått friska barn så har de.

Att börja forska om annat är ett yttrande för att man inte är nöjd, eller att man inte litar fullt ut på de uppgifter man fått från Brasilien. Vilket är en grov kränkning mot oss.

Normala adoptivföräldrar skulle vara glada och stolta över att ha fått förmånen att ha fått adoptera två friska tvillingar. Det sista de skulle vilja hade varit att utreda deras tvillingar om de har fel eftersom de garanterat inte har det. Och skall man utreda så skall det ske när tvillingarna gjort något som gör så att myndigheter vill utreda. Här gick adoptivföräldrarna till psykiatrin. De skulle ha väntat med det och sett om inte tonåren rett ut sig. Föräldrar går normalt inte till psykiatrin med barnen eftersom det kan sabotera för barnen och man vill ju sina barns bästa.

Man kan ifrågasätta deras välvilja i våra tonår.

Psykiatrin ville få oss in i psykfalls-kategorin direkt.

Och med tanke på överrepresentationen av adopterade inom svensk psykvård så är det uppenbart att för det första så förstår inte adoptivföräldrar sina adoptivbarn i tonåren i hög utsträckning, liksom för det andra att psykiatrin tar tillfället i akt att utnyttja situationen och skaffa sig fler brukare/patienter inom psykiatrins våld.

Om föräldrarna gjort sig förtjänta av respekt och kärlek i 16 år... (Kanske i 19 år eftersom de behandlade oss normalt trots diagnoserna 06, och fram tills myndigheterna tog över vid flytten hemifrån 09).

Så raserade de allt det när de förstörde våra framtidsutsikter som normala medelsvenssons genom att få psykiatrin att utreda oss och stämpla oss som störda.

Att våra möjligheter och rättigheter blivit begränsade är ju något som de får stå till svars för.

Detta hade fan aldrig skett om vi inte utretts av rasistpsykiatrin.

3 kommentarer:

 1. Ser en viss feghet i ditt "svar på tal" ang Hänt i Sverige/SvP/Svenskarnas Parti. Du skäller mer på dina egna föräldrar än på gärningsmännen själva (Hänt i Sverige/SvP/Svenskarnas Parti) Ge dem vad de tål istället för att gå dem till mötes med snällt formulerade inlägg, där du nästan ber om ursäkt för att de finns. Smutskasta deras hemsida eller vad som helst. Vad hände föresstnen med hemsidan där Agenter från hela Sverige kunde baktala Hänt i Sverige/SvP/Svenskarnas Parti? Eller vad detta bara tomma hot? Du hade större mod förr, victor, det känns som om du blivet besegrad, Jag med flera hoppas på att du reser dig snart.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Hej!

   Vem var din kommentar riktad till?

   Mitt inlägg eller kommentaren ovan?

   Radera