Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

tisdag 24 juni 2014

BAKOM TERRORISM: PSYKIATRIN MANIPULERAR SINNEN


Inledning
Terroristattackerna mot tvillingtornen i New Yorks World Trade Center och Pentagon i Washington DC den 11 september 2001 kommer aldrig att glömmas: flygplanen exploderar i lågor när de slår i byggnader; folk hoppar från det brinnande vraket till en säker död; brandmän rusar in i de sönderfallande tornen bara för att bli offer själva; stora delar av nedre Manhattan reduceras till rökande spillror. En lamslagen värld såg nyhetsutdrag om och om igen, för att försöka komma till rätta med den kriminellas sinne som kunde komma upp med en sådan plan, än mindre utföra den.

Otänkbara våldshandlingar som denna chockar oss alla. Vilken typ av person kan vara så kallsinnig och destruktiv-och vara villig att ge upp sitt eget liv i processen? Vilken typ av sinne planerar metodiskt och utför massmord-med totalt förakt för mänskligheten? Men några "experter" hävdar att dagens köpmän i terror inte är mer irrationella än du eller jag-att vi alla har "demoner" inom oss.

Se upp för dessa experter, eftersom deras påståenden är flagranta osanningar. Terrorism skapas; det ligger inte i den mänskliga naturen. Självmordsbombare är skapta, inte födda. Ytterst är terrorism resultatet av galningar böjda för förstörelse, och dessa galningar är ofta resultatet av psykiatriska eller psykologiska tekniker som syftar till sinne och beteendekontroll. Självmordsbombare är inte rationella, de är svaga och fogliga individer psykologiskt indoktrinerade att mörda oskyldiga människor utan medkänsla, utan oro för värdet av sina egna liv. De tillverkas till mördare.

En del av denna process innebär användningen av personlighetsförändrande psykiatriska droger. Tänk på rötterna till ordet "mördare." År 1090, Hasan ibn al-Sabbah grundade en terroristgrupp kallad Ismailorden i ett bergsfäste söder om Kaspiska havet. Att träna anhängare som mördare, där de först drogades medvetslösa, sedan togs de till en vacker trädgård fylld med lyx och kvinnor. De väcktes för att njuta av "härligheterna" och sedan drogades de igen och återvände till "stormästaren" som övervakade deras utbildning. Han försäkrade dem att de aldrig hade lämnat hans sida men att de hade bara upplevt en smak av paradiset som väntade dem om de framgångsrikt genomfört ett morduppdrag. På grund av den tunga användningen av hasch för att åstadkomma berusning blev mördarna kända som "hashishiyn" (från arabiska, "användare av hasch"), och senare "Assassins".

De japanska "kamikaze" piloter som lanserade självmordsattacker mot allierade sjöfartyg under andra världskriget använde amfetamin för att åsidosätta sin naturliga impuls att överleva. Amfetamin har biverkningar så som psykos, eufori och stridslystnad.

Beverly Eakman, författare och utbildare säger, "otänkbara terrordåd, tortyr och massmord är inte så mycket resultatet av individer som har förlorat sina sinnen, eftersom de är individer som har förlorat sitt samvete. De avskyvärda självmordsattackerna mot World Trade Center och Pentagon spåras till Usama bin Laden och ... Bin Ladens chefs mentor är en före detta psykiater .... Det skulle inte vara första gången psykiatriker hade tjänat som manipulatörer bakom karismatiska, men i grunden svaga och bristfälliga, människor-systematiskt matar de deras hat [och] stryker deras egon-tills slutligen även den mest barbariska handlingen förefaller rimlig och rationell i namn av någon vriden orsak. "

Från Hitlers "slutgiltiga lösning" i Tyskland och det otänkbara i "etnisk rensning" och terrorist utrensningar i Bosnien och Kosovo på 1990-talet, till dagens självmordsbombare, har världen lidit svårt i händerna på programmerade mördare och folkmords galningar.

Rapporten avslöjar dolda nyckelspelare i den oroväckande och explosiva ökningen av terrorism idag-psykiatriker och psykologer. Att offentligt exponera denna destruktiva källa bakom terrorism ger insikt och lösningar till ett annars obegriplig och förödande fenomen.

Med vänliga hälsningar,


Jan Eastgate
Ordförande, Kommittén
för Mänskliga Rättigheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar