Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 14 maj 2016

Något säger mig att mörkhyade adopterade individer inte har lika många broar som vita etniska svenskar..


 Bild tagen i mars i år 2016, just efter rättegången min syster deltog i.

Det var BUP som brände mina broar, efter att föräldrarna godtroget och naivt nog bad dem att "hjälpa mig och syrran" -de brände syrrans broar samtidigt.

Ingenting efter händelsen med mössan spelar någon som helst roll, möjligen att jag blev utnyttjad ekonomiskt av Ilona och några andra tjejer- det kan ha påverkat i förvaltarskapsärendet på så vis att det orsakade "behovet" av god man- men det enda som krävdes för diagnoser var mösshändelsen, men jag tror inte det var att jag slängde en mössa som var problemet -snarare att jag klöste en lärare i ansiktet och dömdes för misshandel av lärare.

Dock så beslutades det om utredningen direkt efter händelsen utan att jag hunnit bli dömd. Så det räckte uppenbarligen med att händelsen inträffade. Visst, det var fel av mig att slänga en mössa jag kissat i, och det var fel av mig att klösa läraren som höll fast mig -men jag vet flera andra vita elever som gjorde långt värre saker under drogpåverkan, och de är fullt fria idag oavsett om de fått diagnoser eller ej.

Det är inte diagnosen/diagnoserna i sig som nödvändigtvis är problemet. Diagnoser kan användas på olika sätt och i olika ändamål. Problemet för mig och min syster blev att man utnyttjade våra diagnoser för en massa negativa åtgärder och beslut i vuxen ålder, så som psykvård, förvaltarskap, SoL-team och LSS-boende, för att nämna några beslut -sen har så klart beslutsfattare så som förvaltare och dylik personal tagit egna beslut som vi inte samtyckt till -gett bort husdjur, anmält vård av djur och orsakat djurförbud etc..

Så diagnoser i sig behöver inte vara ett problem, om man använder dem till positiva ändamål -men i mitt och syrrans fall har man använt dem som en ursäkt för att ta ifrån oss våra fria liv i Sverige som självständiga vuxna människor, de har blivit argument för att vi inte kan ta hand om oss själva och dylikt. Istället för att inse att vi var bortskämda svenskar precis som de som är med i lyxfällan, utan att ha fått skulder likt dem -men vi tog nästan inget ansvar hemma då föräldrarna skötte allt. Allt som hänt av negativ karaktär har skyllts på autistiska drag eller asperger, asperger som jag och syrran aldrig stämplats med -det blev autistiska drag redan på BUP..!!

Ja, så det är hur de använts som är problemet! Men utan diagnos så hade de aldrig kunnat användas MOT OSS på fel sätt.. Därav är BUP grunden till all skit som delade ut diagnoserna.. Föräldrarna skulle dock aldrig bett om hjälp av dem.. De orsakade hela situationen därav.

Några av mina polare år 2006 dömdes ju för 13 grova misshandlar. Jag har inte dömts för någonting i stil med det.. Ändå så var jag allvarligt psykiskt störd år 2012 efter incidenten utanför Ilona med näsdukarna, med hänvisning till de autistiska dragen BUP stämplade mig med efter mösshändelsen där jag även klöste en lärare i ansiktet- och man menade att det fanns ett samband mellan de autistiska dragen och mitt beteende vid samtliga händelser av negativ art. Således så led jag av en psykisk störning (de autistiska dragen) och den hade varit allvarlig när jag slängde in näsdukarna med eld i Ilonas brevinkast..

Hade ju även hotat Förvaltaren på facebook två år tidigare vilket även det spelade in i brottsmålet, och därmed i utredningen, då myndigheterna i Umeå ville skydda honom med familj (de tog hotet seriöst och betraktade mig som en större risk än vad jag var pga kändisskapet på Flashback), rättspsyk i Huddinge som utredde mig framställde iaf de autistiska dragen som en allvarlig psykisk störning vid brotten. De kunde alltså godtyckligt hitta på att mina autistiska drag utgjorde och var en allvarlig psykisk störning..

Således en massa skitbeslut som endast blivit möjliga till följd av BUP:s diagnoser. Och jag kan ha bidragit till skiten genom mitt agerande vid olika konflikter, men det finns ingenting som ursäktar att jag straffas hårdare än folk som begått mycket värre brott än mig -men här är det precis vad som hänt, jag har bränt mina broar efter att endast ha ofredat någon med en kissmössa, och misshandlat någon annan med några klösmärken -och som råkade vara en lärare som gripit tag i mig- där andra inte har bränt sina broar när de misshandlat folk grovt i över 13 olika fall..

Något säger mig att mörkhyade adopterade individer inte har lika många broar som vita etniska svenskar..

De har typ 14 broar och brände bara 13.. Jag hade en bro och den brände jag tydligen vid mösshändelsen när en lärare blev klöst.. Diagnosen man fick då har sedan tre år senare använts för att rättfärdiga SoL-team, förvaltarskap och andra inskränkande åtgärder och beslut. Och när man tjafsade med myndigheterna och förvaltaren om just detta under år 2011 så blev man intagen ett flertal gånger på den vanliga psykiatriska vården.

När man dömdes för brotten senare (olaga hot av olika slag och något besöksförbud) så menade man att diagnosen utgjorde en allvarlig psykisk störning när brotten begicks. Med andra ord, en hel radda med skit endast till följd av "autistiska drag: Icke verbala inlärningssvårigheter", en diagnos jag fick efter att jag klöste en lärare på TC och slängde en mössa jag kissat i på en annan elev, det var dessutom inte ens meningen att träffa den eleven med mössan -dock så var en annan elev måltavla, en elev som gjort en liknande sak mot mig.

Tycker det är sjukt hur vi adopterade tydligen bränner våra broar vid första bästa incident.. I syrrans fall fick hon precis samma behandling av BUP, och hon hade knappt skadat en lärare. Istället bråkade vi bägge med föräldrarna i åttan, och hon slog ner en av sina mobbare i nian.. Så uppenbarligen får man inte försvara sig från mobbare eller tjafsa med föräldrar i tonåren. I alla fall inte om man är adopterad!

Det är tydligen lika med att vara allvarligt psykiskt störd alternativt endast psykiskt störd! Visst, jag brände kanske min enda bro -vad man bör reagera på är att vita svenskar kan bränna minst tio broar utan att få samma stämpel. Det är inte så att lagen är lika för alla.. Psykiatrin och socialen är snabbare med att reagera mot vissa utvalda syndabockar..

Tydligen anser de att vi adopterade är utmärkta syndabockar och stämplar oss som störda snabbare än de stämplar andra som störda. Hade jag behandlats likadant som de andra i min omgivning av psykvården och SOC, ja, då hade jag varit normalstämplad idag- alternativt haft en diagnos men inte fått en massa beslut om förvaltarskap, SoL eller dylikt påtvingat mig vid flytten hemifrån endast för det. Finns ju flera med diagnoser utan sådana beslut mot sig..

Stål har ADHD, Ilona har ADHD, snubben med mössan har säkert någon diagnos och flera andra har diagnoser. Dessutom var det inte att de var överaktiverade som var deras problem alltid. I Ståls fall ledde hans ADHD till att han slogs och sådant, så det var ungefär samma problem som mitt -att jag hade ett hett humör och hamnade i slagsmål.

Men uppenbarligen är inte alla som slåss störda, och även om samtliga får stämpel så blir inte alla förvaltade eller kontrollerade av SOC och dylikt i vuxenlivet. Det verkar vara något som ofta riktas mot just adopterade svenskar, då samhället har en syn på oss som lägre..

Således var det BUP som brände mina broar, jag brände kanske en bro -men de avgjorde att jag och syrran hade färre broar än andra, vilket är ren och skär diskriminering.. Hade vi fått vara svenskar på lika villkor som etniska svenskar, inte bara i  vänners, bekantas och föräldrarnas ögon -utan även av tjänstemännen i skolan, på psykiatrin och inom SOC- ja, då hade vi haft flera broar kvar innan vi blev stämplade..

Jag var alkoholfri, drogfri och begick inga grova brott i tonåren.. Ändå så var jag tydligen mer psykiskt störd än folk som gjorde allt det under påverkan av missbruk. Jag tycker inte att de andra var psykiskt störda- jag vill bara påpeka att jag ogillar att jag stämplats när jag varit mer skötsam än dem och höll mig ifrån droger och dylikt.. Det förklarar också varför jag aldrig var på behandlingshem eller inlåst under barndomen/ungdomen. Jag blev inlåst först i vuxenlivet efter att myndigheterna och domstolen trodde på massor av förvrängningar och förvanskade journaler. Psykpersonalen är inte sanningsenliga i allt de skriver -så folks bakgrunder ser ut att ha varit sämre än vad de varit..

När domstolen tror på journalerna mer än på individen de gäller, ja -då får man problem.. Och detta är BUP:s personals fel. Specifikt den personal som skrev ner skiten.. Allt var inte fel -men vissa delar.. Det var att bränna mina broar att sitta och ljuga år 2006-08.. Något som så klart sabbat för mig i vuxenlivet 09 till nu..

Man börjar faktiskt undra om man skulle ha tagit droger likt de andra, då skylls det ju på drogerna istället för på psykisk störning/sjukdom...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar