Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 12 januari 2014

Arbetarens status som medelklass är okränkbar och bör bevaras i alla lägen!


http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/vanstern-ar-tomhant-i-migrationsdebatten/?fb_action_ids=245175682317925&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B587110444703461%5D&action_type_map=%5B"og.recommends"%5D&action_ref_map=%5B%5D

Anna Dahlberg vet vad hon snackar om.

Högerns avskaffande av välfärdssamhället bör stoppas!!

Vänstern måste inse att även om bägge blocken säger sig vilja ha "fri invandring" så är högerns mål att skapa ett gammalt klassamhälle och att använda invandrarna som murbräckan. Man vill få ner svenskens lön genom att ta in billiga konkurrenter som tvingar ner lönerna för medelklassen!! Alla blir då underklass utom den extremt rika lilla klicken av nyliberaler..

Vänsterns fiende är inte enbart SD, utan det är framför allt nyliberalismen som är problemet...! Och som faktiskt är orsaken till att SD blivit så stort de senaste 8 åren!!

Jag är inte emot konservativa åsikter. Men jag vill inte att arbetarens status skall försvagas, arbetarens status som medelklass är okränkbar och bör bevaras i alla lägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar