Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 30 oktober 2016

Game of Thrones:Total War- ny version släpptes på MODDB den 13 augusti av mig och VltimaRatio - texten är från Facebook den 13 augusti.


GoT Enhanced V 4.0!

Mitt och VlTimaRatios senaste samarbete- Vi färdigställer Game of Thrones Total War, en mod för Medieval II Total War: Kingdoms- Han gjorde modellerna och jag skötte implementeringen av dem i spelet genom en massa olika textfiler och text-edits.

Ja, jag har lärt mig det mesta om hur man modifierar M2TW:K via text och animationer. Men jag kan inte skapa modeller. Kampanjkarta och krimskrams var redan färdigt år 2013-14.

Men det saknades unika modeller som såg ut som i TV-serien- dessa har VlTimaRatio skapat!

Jag har varit den som bytt ut alla vanilla enheter och dylikt mot de nya i kampanjen, implementerat nya belägrings-artillerienheter samt nya snyggare modeller av hästar i spelet.

Detta är den första versionen även om den fortfarande saknar en del saker som kommer att läggas till inom en inte alltför avlägsen framtid! Nya strat-models på kampanjkartan kommer snart t.ex.

MOD:en var topp fyra i en vecka, och låg på tredjeplatsen under någon dag!!

Var medveten om att en ny version kan släppas när som helst nu- och då behövs en nystart av eventuella kampanjer som startas med  denna version.


Länk till artikeln på MODDB:
 http://www.moddb.com/mods/game-of-thrones/news/game-of-thrones-v40

Länk till download-link på MODDB: 
http://www.moddb.com/mods/game-of-thrones/downloads/got-enhanced-v-40


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar