Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 29 oktober 2016

Musikmodifikationen till Third Age:Total War: Divide & Conquer går framåt- Noldor Alverna, Isengard/Dunland, Rohan och Gondor/Dol-Amroth färdiga!


Förhandstittar på de nya färdiga nationerna, de var i och för sig redan färdiga i april- men filmerna laddades upp under sommaren -och  först nu kommer blogginlägget:

Noldor Alverna/Noldor Elves, Isengard/Dunland, Rohan och Gondor/Dol-Amroth:

 

Fler måste färdigställas innan det kan bli fler videor. Då jag har flera ofärdiga långt gångna projekt för Medieval 2 Total War: Kingdoms- så får vi se när jag har tid att göra klart denna mod.

Jag räknar med en veckas konstant arbete med resten av nationerna i spelet för att bli klar. Jag har ju gjort färdigt musiken för 11 faktioner av 29. Dock så kommer vissa fortfarande att dela musik. Halvvägs alltså i och med detta, men man blir snabbt less på att göra samma saker och byter till en annan mod innan man är färdig.

Av ovanstående så anser jag att alla blev riktigt bra - men att Isengard/Dunlands musik är bäst. Möjligen att Noldor Alverna överträffade förväntningarna också.

Länk till ett tidigare inlägg i ämnet, med de tidigare färdigställda factionerna: 
 https://mrnygrenfan.blogspot.se/2016/05/jag-har-arbetat-med-en.html 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar