Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

torsdag 8 december 2022

Det finns för många tjänstemän/vuxna i Sverige som inte ger medborgarskapet den svenskhet man enligt lag förtjänar med ett medborgarskap - utan fokuserar för mycket på hudfärger - då sänks vi alla till invandrare oavsett adopterad eller inte!




 Läste allt angående SD i texten ovan inom det vita.

Som adopterad vid 2½ månader så är jag alltså infödd svensk, samtidigt kan jag intyga att assimilering endast påtvingas adoptivbarn - de flesta utlandsfödda/invandrare som inte är adopterade assimileras över huvud taget inte till Sverige - således borde jag som adopterad även platsa bland de "assimilerade" olikt de flesta som faktiskt kommer in i Sverige senare i livet.

Med detta sagt, så innebär inte assimilering till Sverige eller att man är "infödd" enligt Sverigedemokraternas definiering (vilken alltså även gäller adoptivbarn) att man för alltid är lojal med staten Sverige, eller att man aldrig kan förlora sin identitet som svensk mot sin vilja - om samhället konstant behandlar och bemöter en utefter ens mörka hudfärg och konstant ignorerar att man är adopterad, har vita föräldrar eller är assimilerad in i svensk kultur - vad blir resultatet då?

Att man mer och mer identifierar som en främling i Sverige och att man blir mer och mer främmande gentemot sin omgivning och etniska svenskar. Svenska myndigheter så som socialtjänsten och psykiatrin gör ett bra jobb när det gäller att sabotera den svenska identiteten vi byggt upp under 18 års tid - den ständiga behandlingen som om vi är invandrare leder nämligen till en rasering av den identiteten och till att assimileringen var helt i onödan.

Det SD säger om att man som infödd skall kunna upphöra att vara en del av den svenska nationen till följd av att man byter identitet eller lojalitet är dock mycket idiotiskt med tanke på att det är just diskriminering, mobbning, rasism och en behandling efter hur man ser ut som leder till att man ej längre behåller den identiteten eller till att man byter lojalitet - på samma sätt som att Judar som var lojala till Tyskland under det första världskriget bytte lojalitet under det andra världskriget för att de inte gillade behandlingen de fick av nazisterna.

Nu är den diskrimineringen betydligt värre.. Men poängen är att byter jag som adopterad identitet så är det för att jag anser mig förrådd av svenska myndigheter som behandlat mig efter hur jag ser ut snarare än efter hur jag är uppfostrad.

Hudfärgen ges större betydelse än det svenska språket, den svenska kulturen, de svenska traditionerna och den svenska uppfostran - till och med större betydelse än den svenska familjen - hudfärgen är tydligen allt som betyder något vilket förklarar varför adopterade behandlas identiskt med invandrare och inte identiskt med svenskar - när bråk och konflikter sker.

Hudfärg trumfar tydligen assimilering och svensk identitet - man förväntas vidare ha en identitet baserad på hur man ser ut, man förväntas se sig själv som tillhörande en viss grupp bara för att den gruppen delar utseende med en - trots att detta strider mot hela poängen med adoptionen och vårt liv - vi tillhör gruppen svenskar hela uppväxten bara för att senare behandlas som om vi tillhör gruppen vi ser ut som - av tjänstemän som saknar tjänstemannaansvar och rasistiskt särbehandlar efter ras.

Även Sverigedemokrater och andra nationalister kan anses bryta mot lojalitet mot Sverige som stat och land om man tittar till hur illojala de är till nuvarande Sverige - då tänker jag på Sverige som det sett ut de senare åren - de är långt ifrån lojala - så kort och gott illojal blir man när man upplever sig själv som en förlorare i samhället, eller när samhället har värderingar som man själv inte stödjer - med resonemanget att illojala skall kunna förlora sin "svenskhet" till följd av att byta lojalitet, språk, identitet eller kultur så kommer i stort sett alla som behandlas dåligt och som blir diskriminerade i Sverige att kunna fråntas detta då dessa både förlorar identiteten (i de fall de har dubbla medborgarskap - varför skulle man identifiera med Sverige om man behandlas dåligt i Sverige, då tenderar man ju att identifiera med det land där man behandlas bättre - problemet blir bara detaljen att man ej kan språket i det andra landet för att Sverige stal det ifrån oss när vi adopterades) och lojaliteten - varför skulle man vara lojal till ett land som säger att man är psykiskt sjuk så fort man försvarar sig eller ger svar på tal mot några vita elever i skolan? Samma vita elever som vi placerades bland samtidigt som våra färgblinda adoptivföräldrar indoktrinerade oss i att vår hudfärg spelade ingen roll i antirasistiska Sverige, och att "i Sverige kommer du behandlas identiskt med andra svenskar" - "du är lika svensk som dem" - "trots din annorlunda hudfärg" - sa dem - detta fick vi höra sedan två månaders ålder så det var vår sanning fram tills vi och inga av de vita fick all skuld och alla diagnoser av den rasistiska svenska psykiatrin, efter att adoptivföräldrarna blint sökt hjälp därifrån i tron att vi skulle få en svensk unges behandling - men det blev den behandling svarta får - Och som sedan satte mig och min syster under 11 års förvaltning när vi flyttade hemifrån år 2009, med hjälp av diagnoser vi tilldelats i tonåren år 2006 efter att vi utagerat i bråk startade av vita? 

Sverigedemokrater kan anklagas för att vara illojala när de sprider dåliga uppgifter om Sverige, på samma sätt som jag gör vad gäller hur adopterade behandlas av psykvården i Sverige - så sprider SD skit om invandring för att få invandrare att inte söka sig hit. De vill påverka invandringen till Sverige, jag vill påverka adoptionerna - det vi har gemensamt är att vi är missnöjda med hur Sverige hanterat frågorna.

Med detta i åtanke kan SD:are anklagas för att vara lika illojala till Sverige som jag är.

Slutligen att skilja på medborgarskapet till den svenska staten, och på tillhörigheten till den svenska nationen - strider mot hela poängen med att ge någon ett medborgarskap eller till att bli medborgare - poängen är att när man tar emot sitt medborgarskap så uppgår man i den svenska nationen som en fullvärdig medlem - ifall medborgarskapet inte är ett bevis på medlemskap i den svenska nationen så degraderas medborgarskapet till en papperslapp som endast ger dig rätten att rösta i valen, förhindrar staten Sverige från att utvisa dig samt ger dig vissa rättigheter inom välfärden som du annars inte har rätt till - och du får rätt till svenskt ID-kort och pass - men i övrigt så skulle du alltså inte vara svensk även med ditt medborgarskap - vilket strider mot hur juridiken och lagstiftningen är utformad.

SD menar att adopterade per automatik är att betrakta som "infödda" så därmed gäller deras text om medborgarskap förmodligen gruppen invandrare som kommer senare och tilldelas medborgarskapet - där SD alltså gör skillnad på dem och en medlem av den svenska kulturen och tillhörigheten.

Problemet med detta resonemang är att adoptionen i sig och den svenska familjen i sig inte juridiskt ger mig som adopterad min svenskhet. Jag blir då betraktad juridiskt som en invandrare fostrad av två svenskar - utan medborgarskapet - det är medborgarskapet som garanterar att man blir svensk juridiskt och får/ges lika rättigheter enligt den svenska lagen, åtminstone på pappret..

I verkligheten så finns det för många tjänstemän som har SD:s syn även om de inte är Sverigedemokrater vilket leder till att vi som har medborgarskap och som är adopterade trots detta behandlas identiskt med invandrare - som om medborgarskapet är helt utan betydelse för svenskhet - därmed flyttas fokus från medborgarskapet till hudfärgen och vi behandlas som invandrare helt emot alla våra rättigheter som adopterade i Sverige - problemet med tjänstemän är att de aldrig gör fel i Sverige även när de gör fel - så bryter de mot våra rättigheter som adopterade så får det NOLL konsekvenser - och problemet är helt klart att de delar SD:s syn att medborgarskap är inte identiskt med att vara svensk - så kort och gott är man inte vit så är man en invandrare blir resultatet av det.

Kände igen mig i det Tobias Hubinette skrev angående hur t.ex. Afro-Svenskar upplever Sverige och svenskarna - det hade gjorts en utredning i detta för första gången i Sverige nyligen. De beskrev rasism redan i lågstadiet i så tidig ålder som 7. Jag hade liknande erfarenheter och allt jag delade med dem var hudfärg och hett temperament. Så min poäng är att det finns för många tjänstemän/vuxna i Sverige som inte ger medborgarskapet den svenskhet man enligt lag förtjänar med ett medborgarskap - utan fokuserar för mycket på hudfärger - då sänks vi alla till invandrare oavsett adopterad eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar