Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 9 december 2018

Hjälp gärna till att rösta på följande mods, skapta/sammansatta av mig, eller där jag medverkat på något vis - man kan rösta på alla!

Nummer ett:

Warcraft: Total War: Version 1.5, för Medieval 2: Total War: Kingdoms.


Hjälp gärna till att rösta på Warcraft: Total War: Official Public BETA Version 1.5 som är nummer ett på detta års lista, jag och ett team på Total War Center arbetade mycket med en alfa släppt den 29 mars 2017, och vilken resulterade i ett demo släppt den första september år 2017 (förra årets version på denna lista) men arbetet slutade inte där - den 23 april år 2018 så släpptes äntligen den första spelbara beta-versionen av Warcraft: Total War!

Version 1.0 hade en spelbar kampanj för första gången, och alla spelbara factioner i spelet (raser) hade arméer för första gången - det var en fullständig version om än inte färdig. Den 29 juni år 2018 släpptes version 1.1 som fixade massor av buggar och "krasch till skrivbordet"-problem som fanns i 1.0 versionen. Den lade även till elva nya enheter, för det mesta till rebellerna.

Nu den sjätte december släppte vi version 1.5 som förbättrar ett antal modeller, och lägger till över 60 nya enheter, den lägger även till unika städer till spelet från andra moddar så som Hyrule Total War, Third Age, and Warhammer BotET bland andra. Vi gjorde egna reskins, och använder dem på ett för vår mod unikt sätt. Den lägger till fixar och spelförändringar till det bättre.

Det var ett team på 6 personer totalt som arbetade med att göra alfan till en demo-version, sedan var vi fyra personer som arbetade med DEMO-versionen så att den blev en färdig officiell beta den 23 april i år. Under hösten 2017 var det mest jag och en annan person som arbetade på MOD:en - under våren 2018 var vi alla fyra väldigt aktiva. Endast jag och den här andre personen arbetade på 1.1-uppdateringen under juni månad i år och sedan efter det tog vi alla en paus. 

Arbetet på MOD:en återupptogs i slutet av augusti år 2018 och sedan dess har jag och den här andre personen arbetat konstant på MOD:en - men lite hjälp från en tredje person när han kunnat. Jag har varit team-ledare för teamet bakom Warcraft: Total War och är fortfarande det. Åtminstone en till fet uppdatering som lägger till de slutgiltiga enheterna samt nya röster som skall ersätta Medieval 2 originella röster med Warcraft 1, 2 och 3 röster är planerad. När vi har de sista rösterna och enheterna så är vi klara och kommer lämna över projektet till fansen/spelarna.

Vi har på ett och ett halvt år åstadkommit vad andra MODS inte åstakommit på flera år - men vi har haft mycket fritid på våra händer så har kunnat jobba med mods på heltid!

- Med sina nu 14925 nerladdningar (och det ökar för varje dag) sedan den 23 april i år, så är denna MOD utan tvekan detta års högoddsare!

Rösta gärna på Warcraft: Total War i "MOD of the YEAR"-tävlingen på MOD DB.com.



Filmen är lite utdaterad - då vi nu har lagt till korrekta/nya porträtt för alla enheter och fixat en del saker.


Nummer två:


The Last Kingdom: Wrath of the Norsemen Submod V. 4.0, för Medieval 2: Total War: Kingdoms.


Hjälp gärna till att rösta på The Last Kingdom: Wrath of the Norsemen Expansion Submod V 4.0, som är nummer två med ytterst liten marginal på detta års lista - med sina 7269 nerladdningar!

MOD:en hade en stor uppdatering den 18 december år 2017 kallad Version 3.8, efter förra årets tävling var avslutad (slutar den elfte december varje år och startar den första) och jag laddade upp fixar för olika buggar i en mindre uppdatering den tionde februari i år kallad version 3.9 - version 4.0 blev släppt den andra december i år och var en mindre uppdatering med korrigerade filer i spelet som ändrade saker till det bättre i spelet. Version 3.8 var dock en uppdatering av större mått och det är den som egentligen är med i detta års omröstning.

I have a problem to access the link directly to the voting, but you can vote on the mod over at it's page on MOD DB (it shares page with the original TLK mod made by Danova and his team):



Nummer tre:


Mr_Nygren's Marvel VS DC-Universe MUGEN V 3.0 (2018), för MUGEN Game Engine.

Hjälp gärna till att rösta på Mr_Nygren's Marvel VS DC-Universe MUGEN V 3.0 (2018), uppdaterad den 26 januari år 2018 - har sjunkit från förra årets nivå på 9k+ nerladdningar till 7142 i år - och är därmed marginellt efter MOD nummer två på listan.



Nummer fyra:


Wrath of the Norsemen: The Baltic: Version 3.2, för Medieval 2: Total War: Kingdoms.

Hjälp gärna till att rösta på Wrath of the Norsemen: The Baltic: V 3.2, hade en större uppdatering än planerat den 12 februari år 2018, och där det lades till unika rebeller över hela kartan, buggade enheter korrigerades, unika städer fixades så att de verkligen dyker upp i spelet, diplomati lades till då det saknats helt tidigare (länder/stammar saknade relationer från starten innan) och en del annat.

- Med sina 1810 nerladdningar sedan förra året så är det en stabil fjärde plats. Rösta på MOD:ens sida via denna länk:

https://www.moddb.com/mods/wrath-of-the-norsemen


Nummer fem:


Final Fantasy VII: The Shinra Character Overhaul MOD DEMO V. 0.5, för Final Fantasy VII PC.

Hjälp gärna till att rösta på Final Fantasy VII: The Shinra Character Overhaul MOD DEMO V. 0.5, jag har spenderat tid lite då och då sedan år 2015 med att byta ut huvudkaraktärerna i detta spel mot Shinra-karaktärer, eller skurkar som Dyne - MOD:en är inte färdig men i år så släpptes den första DEMO-versionen, efter att jag tidigare år endast släppt enstaka karaktärer. Jag gjorde även klart tre nya karaktärer i år, förbättrade två gamla, samt lade till två alternativa versioner av den äldsta av mina karaktärer.

- Med 18st nerladdningar för demot så är det den minst nerladdade, lägger man till nerladdningar för enskilda karaktärer så har vi 46st för Rufus Shinra, och 206 stycken för Scarlet of the Shinra.

Man får tänka på att FF7 släpptes år 1997, och att min mod skulle ha varit enormt populär kring år 2006-2007 - men år 2018 verkar de flesta fansen inte vara de som hänger på MOD DB. De yngre verkar ha missat FF7.

Vote for Final Fantasy 7 The Shinra CHARACTER overhaul MOD. in the 2018 Mod of the Year Awards


Som ni kanske har märkt så inkluderar jag inte Game of Thrones: Enhanced detta år. Den MOD:en har inte uppdaterats under år 2018 och är därför inte med i tävlingen. 

Den hade 18k nerladdningar under förra årets omröstning, och nu ligger de på 35791 - vilket innebär att 17791 personer har laddat ner MOD:en sedan senast. Den vore alltså nummer ett om den fått en uppdatering detta år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar