Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 16 augusti 2013

Svensk dubbelmoral skiner igenom när man inte vill ta seden dit man kommer i Ryssland..!Svensk dubbelmoral skiner igenom:

Det går bra att gnälla på muslimer från Somalia eller arabländerna när de kommer till Sverige och inte GENAST rättar sig efter svenska seder och bruk, lagar och regler.

Bryter en invandrare mot lagen så resonerar svenskar helt korrekt att de ska ta seden dit de kommer och rätta sig efter Sveriges lagar.

Problemet som nu uppstått är att svenskarna själva följer inte denna regel utomlands. När en svensk är i Ryssland så tycker denne att det är helt okej att räcka pekfinger till Putins lagar. Man må tycka vad man vill om lagarna i Ryssland, men är man där så skall man ta seden dit man kommer och sköta sig. Att bryta mot "anti-homopropaganda-lagen" i Ryssland är lika illa som om en utlänning bryter mot en svensk lag i Sverige. Något som svenskar verkar bortse från helt eftersom de tror att Sverige vet bäst och att alla andra länder vet mindre.

Jag tar fullt avstånd till nazister som torterar homosexuella i Ryssland och anser självklart att ryska polisen bör agera kraftfullt mot sådant. Jag anser dock att en lag mot homopropaganda i media kan vara en vettig lag att anamma även i Sverige.

I vilket fall som helst så är det inte min sak att lägga mig i lagstiftningen i Ryssland. Och ingen svensk på besök i Ryssland bör bryta mot rysk lagstiftning enbart för att media och hela PK-etablissemanget trycker på. I Sverige anser vi en sak, i Ryssland anser de en annan..

Hur skulle det vara om en saudier kom hit och reagerade på att kvinnor får köra bil? En iranie reagerar på att otrogna inte blir stenade? Någon annan utlänning hedersmördar i Sverige och anser att det är fullt rimligt, med sitt hemlands uppbackning...

Sverige skulle inte rätta sig efter stenåldersländerna med stenålderslagstiftning.. Sverige skulle straffa den utlänning som hedersmördar, stenar eller tar ifrån kvinnor körkortet. Svenskar skulle uttala sig om att utlänningar på besök ska ta seden dit man kommer.. Att i Sverige är det Sveriges lagar och regler som gäller, passar det inte så får man åka hem? Svenskarna skulle tala om att man bör ha respekt för svenska seder och bruk..

Varför visar inte svenskar i Ryssland deras medborgare samma respekt?

Det verkar som om det bara gäller för utlänningar som kommer till Sverige, men inte för svenskar som reser utomlands. Dubbelmoral!! Att som svensk spotta på rysk lagstiftning i Ryssland och öppet bryta mot den är lika illa där som om en utlänning gör detsamma i Sverige. Att protestera öppet i Sverige är en helt annan sak.

Svenskar verkar anse att svenska lagar och förordningar är vida överlägsna Rysslands, och att Sverige därför har rätt att läxa upp Ryssland genom protestaktioner... Nej, det är Ryssland som är det mäktigare landet.. Sverige kan stå för motsatsen men svensken har ingen rätt att öppet bryta mot lagen för det.

Det är typiskt svensk översittarmentalitet.. Beté er som svin utomlands så fort något land inte är som Sverige. Så fort något land har motsatta värderingar kring en het politisk fråga.. Men om situationen är omvänd, att en ryss kommer hit, ja då ska ryssen anpassa sig till svensk lagstiftning.

Tycker personligen att det är fel av svenskar att fara till Ryssland och bryta mot deras lag. Kom inte och säg sen att utlänningar ska följa svensk lag.. Om svenskar betéer sig som om svensk lagstiftning och svensk POLITISK KORREKTHET gäller i Ryssland, då kan ryssar eller andra utlänningar agera som om rysk, iransk, saudisk eller sudanesisk lagstiftning gäller i Sverige..

Inse att svenskar inte alltid vet bäst eller har rätt. Att säga att Ryssland har fel är lika rätt som när en iranie säger att Sverige har fel vad gäller stening, hedersmord eller liknande.. Länder är inte likadana och kommer förmodligen aldrig att bli det.. Sverige är inte världens föredöme.... Jag tycker att Sverige är sämre som land än många andra länder på flera områden. Och bättre på flera andra områden!!

Diktaturfasonerna i media där de bara vill ha ett svar:

Sen har jag ett stort problem med diktaturfasonerna i svensk media. Man ställer en fråga "vad anser du om protesten mot antigaylagen i Ryssland?) och förväntar sig ett svar i stil med "det är fruktansvärt och omänskligt med en sådan lag som den i Ryssland, protester behövs", det är utan tvekan det svaret man förväntar sig och vill ha.. Får man ett annat svar av någon så hängs denna ut som någon som är emot den "svenska" åsikten i frågan och får en negativt vinklad artikel mot sig. Man har alltså två alternativ i dag i det demokratiska Sverige:

1. Säga det media vill höra.

2. Säga att man inte har någon synpunkt.

Det tredje alternativet att man säger det som inte är politiskt korrekt i Sverige leder till en negativt vinklad artikel om vilken hemsk åsikt man har, att man är emot svenska synen. Sen om majoriteten i Sverige verkligen gillar homopropagandan i media är en annan sak..

Personligen anser jag att den är lite för utbredd. Det är lite väl mkt..

Aregawi sa sin personliga åsikt och det bör hon få respekt för. Men i Sverige ska alla tycka att Ryssland har hemska lagar angående hbtq, annars nåde den som svarar på frågan..

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article17237155.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article17270208.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/article17289515.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article17301784.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/trekronor/article17290958.abhttp://

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article17295924.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article17296680.ab

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article17305890.ab


14 kommentarer:

 1. öööööhhhh wtf, vad är du för människa, vad har du haft för hemsk uppväxt för att bli en dylik person i sverige? eller spelar du bara djävulens advokat?
  självklart ska man inte följa en lag som förtrycker andra människor, gällande vissa saker måste man bara visa lite backbone, annars sviker man sig själv och alla andra som inte fattar bättre. "respektera rysslands lagar" "homopropaganda" give me a fucking break, det är ju helt sjuuukt!
  dom är ju psykopater hela bunten, som är rädd för bögar? wtf? det är ju ett jävla skämt ju, emma green gör helt jävla rätt, politikerna i ryssland verkar ju helt hjärtlösa, sen är ju frågan om ryssar i allmänhet stödjer den här lagen, om dom ens vågar uttala sig med sånna politiker. ryska folket behöver stöttning att våga stå upp mot en sån skitlag, hela världen måste visa solidaritet med ryska folket nu, det landet verkar ju vara på väg tillbaka till stenåldern. har du tänkt på hur homosexuella människor känner sig i ryssland efter den här lagen kom till ? finns fan inte mycket att skylla på nuförtiden heller, förr under ddr tiden kanske, när dom fick smuggla in tidskrifter för att inte bli helt mentalt indoktrinerade bakom järnridån, men nu med internet å allt är detta helt åt helvete, mycket deprimerande, vad är det för jävla fel på folk. och det här du säger om att vi svenskar tror vi vet bättre än alla andra, jag skulle bli förvånad om denna lag har demokratisk förankring hos ryssar, tror detta är en "politikerlag". om inte, tror jag dom behöver lite vägledning igen, det sägs ju att det var vi nordbor/svear som grundlade det som sen skulle komma att bli ryssland. vi får fan dra dit på strövtåg igen som i gamla tider å lära dom veta hut !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan, jag är en adopterad ung man som upplevt Sveriges motsvarighet till "anti-homo-attityden" och i Sverige så riktas den attityden mot de med diagnoser som anses vara handikappade antingen fysiskt eller psykiskt.

   Min uppväxt var väldigt bra med en trygg kärnfamilj och bra familjevärderingar. Visst, mina föräldrar är kristna och deras åsikter om homosexuella tillsammans med kyrkans åsikter (tvingades ju gå till kyrkan varje söndag fram till 10 års ålder) kanske inte är så sekulära som många skulle önskat. Visst har man påverkats av kristna värderingar under barndomen helt klart. Men i det stora hela så beror mina värderingar inte på kristendomen under barndomen utan snarare på allt jag fick uppleva från årskurs 9 och fram till idag. Jag är 23 nu och var 16 i årskurs nio btw.

   Jag spelar ingens advokat utan jag uttryckte bara min åsikt om svensk dubbelmoral i frågan.

   "självklart ska man inte följa en lag som förtrycker andra människor, gällande vissa saker måste man bara visa lite backbone, annars sviker man sig själv och alla andra som inte fattar bättre"

   Alltså, jag håller med dig till punkt och pricka här. Jag har agerat precis så där och resonerat precis så gentemot mitt påtvingade förvaltarskap. Men tror du att svenska myndigheter inser att de inte fattar nånting? Och att beslutet om förvaltare var förtryckande, diskriminerande och lutar sig mot lagar som inte bör följas då de förtrycker andra människor. De kallar det "hjälp", men den som får hjälpen (tvångshjälp som är påtvingad) känner ingen tacksamhet och känner sig diskriminerad och förtryckt.

   Du resonerar att man ska visa "lite backbone/ryggrad" mot förtryckande lagar i Ryssland. Gäller det då enligt dig även motsvarande lagar i Sverige? Du vet att politikerna i Umeå kommuns tingsrätt, nämndemännen i Överförmyndarnämnden med mera tar inte åt sig av kritik, och trycker till ännu hårdare när man visar ryggrad och protesterar högljutt.

   Svenska myndigheter är inte ett DUGG bättre än de ryska. Det är bara i andra frågor som de svenska myndigheterna är lika sviniga, och mot en annan målgrupp, de handikappade eller diagnosticerade.. Innan svensk media ryter till mot Ryssland så bör de sopa på sin egna bakgård. Att ryta till mot omyndighetsförklaringen som förvaltarskapet utgör är ett första steg. Förvaltarskap hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle, och så länge det är accepterat utan några som helst protester från media så tycker jag att det är fel att klaga på Rysslands liknande politik som bara råkar rikta sig mot en annan målgrupp som i Sverige råkar vara populär.

   Det är lika fel vart än förtrycket finns, och oavsett om det är hbtq, handikappade, judar, invandrare eller icke kategoriserat folk som förtrycket riktas mot. När svenska myndigheter på kommunal nivå är lika goda kålsupare som Rysslands parlament så ska man inte som svensk journalist blunda för det inhemska förtrycket och skrika som en dåre åt det utländska. Då gör man sin tidining till åtlöje..

   Man tror att det egna landet framstår som det perfekta landet där det inte förekommer förtryck när man skriker och gapar mot utländskt förtryck. I själva verket så är förtrycket i Sverige mot vissa utvalda minoritetsgrupper enomt.. Och kopplingen är väl att psykiatrin har varit inblandad på något vis.   Radera
 2. Håller med dig totalt. Skulle jag åka till Ryssland så skulle jag förmodligen inte göra ett skit trots att jag har haft en liten "homofas" :P. Vad de gör i Ryssland är deras skit och jag tycker att ska man ta ett ställningstagande så ska man inte göra det I landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan =), låter ju bra det.

   Ja, inte skulle man riskera fängelse i 15 dagar och utvisning. Nog många som är rädda för det. Vad de gör i Ryssland angåer inte omvärlden, så länge de inte begår etnisk rensning likt vad som försiggick i Tyskland på 40-talet.

   Ställningstagande kan man ju ta i Sverige innan man landar i Ryssland. För precis som de vill att deras lagar skall respekteras där så vill Sverige att svensk lag skall respekteras här.

   Förvånar mig inte om Ryssland tycker att resten av Europa och USA är "sjuka" när det kommer till hbtq. Precis som vi i Sverige tycker att det är sjukt med stening i Iran.

   Radera
 3. "Vad de gör i Ryssland är deras skit", dig tror jag inte jag skulle vilja ha som kompis, du verkar va en kall jävel, självklart ska man protestera mot rysslands förtryckar regering om man får chansen, jävligt dåligt att inte fler gör det, det var några hockeyspelare också såg jag, men det borde va fler för fan, det här är ju skrämmande, vad är det med folk nuförtiden, me myself and i, är det det enda som gäller nuförtiden eller?

  SvaraRadera
 4. Att läsa om en rättshaverist som föreslår att en lag mot homopropaganda bör införas i Sverige är skrattretande.

  Sen är jämnförelsen mellan en invandrare som bor i Sverige och en svensk på BESÖK i Ryssland ännu mer skrattretande. Och jag hittar inte nån lag här i Sverige som förtrycker våra innevånare. Det är väl en stor skillnad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det som enligt dig gör mig till en rättshaverist? Att jag protesterar och överklagar när domstol tar felaktiga beslut eftersom deras underlag består av falska uppgifter?
   Då syftar jag på journalhandlingar och läkarintyg som intygar att min bakgruund var anorlunda än vad den var, eller att jag lider av diagnoser som jag inte lidit av någonsin och inte lider av.

   Du har valt att tolka texten som en invandrare bosatt i Sverige versus en svensk på BESÖK i Ryssland.. Du kan lika bra tänka at det rör en utlänning på besök i Sverige versus en svensk på besök i ryssland.
   Delvis, en utlänning på tillfälligt besök skulle ändå bli straffad för hedersmord, stening av oskuld eller stöld av körkort från kvinna om han begick dessa brott under sin korta vistelse i landet.

   Det finns flera lagar i Sverige som förtrycker våra invånare.. Alla lagar om förvaltarskap är till exempel sådana lagar. Jag känner mig diskriminerad när 95 % slipper ha förvaltare men jag måste ha en för att mongolider på barnpsyk skrev att jag var lindrig retard och aspergare 06, något som 2012 bevisades felaktigt. Men inte tar de bort förvaltarskapet bara för att jag får rätt i efterhand.. Så sjukt är Sverige. Det självklara borde ju vara att avlägsna de beslut som tagits och som vilar på felaktiga uppgifter om en person.

   Är dte inte förtryckande att inte få besluta över sin egen egendom och sina egna pengar?

   Homosexuella kanske behandlas väl i Sverige till skillnad från i Ryssland. Men de som är handikappade behandlas fan lika illa i Sverige som homosexuella behandlas i Ryssland! Även de som felaktigt fått diagnoser och som därför eentligen inte är handikappade men som systemet stämplat..

   Sverige är inte paradiset på jorden.. Inte för de som systemet utsatt för översitteri, maktmissbruk och diktatur.

   Radera
 5. Hej Viktor!
  Jag vill tacka dig för din positiv inställning till mitt hemland Ryssland.
  Tyvärr Sverige faller mer och mer, både ekonomisk och moralisk.
  Och tyvärr har jag inga ljusa framtidsvisioner här.
  Jag har upplevt redan så mycker elände här, ärligt talat.. Även från svenska myndigheterna, nämligen från s k "rättväsendet".Jag blev väldigt illa behandlat av polisen,domaren. Att få ett jobb för mig är också omöjligt.Ingenting bra. Folket är grym,bisarr i detta land.Jag är faktiskt väldigt olycklig här, har fått en svår långvarig depression.Så jag planerar att lämna Sverige för gott.
  MVH Nathalie
  PS Du verkar vara en klok kille ;=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nathalie! :)

   Självklart, dubbelmoralen i Sverige och i svensk media är bland det värsta jag vet.
   Sveriges moral existerar väl inte längre, bortsett från den nya moralsynen i Sverige som säger att det som var "onormalt" förr är "normalt" nu och vice versa.
   Man kan inte längre använda uttrycket "normal" i Sverige eftersom alla normala verkar anses onormala i detta land nuförtiden.

   Sveriges ekonomi är stark men som vi vet så används den på ett felaktigt sätt av våra svenska politiker. Några få översittare delar på den stora massan av pengarna och folket får mindre och mindre. Sverige var mer generöst förr.

   Sen stämmer det inte att majoriteten av svenskarna är moderna gayvänner. Jag antar att verkligheten fortfarande ser ut som förr men att media inte låter den andra sidan få utrymme. Den sidan som sympatiserar med ryssarna och tycker att det är en bra lag som införts i Ryssland.

   Får man fråga hur gammal du är och hur länge du befunnit dig i Sverige? Själv är jag adopterad från Brasilien och har inte fått lära mig mitt födelselands språk.. Annars hade jag nog lämnat detta land, men utan kunskap i portugisiska så är man ju analfabet i Brasilien..! Så man är fast tyvärr..

   Tråkigt att du känner att du saknar framtidsvisioner här.. Jag kan känna samma sak ibland att jag inte har någon framtid efter allt som hänt. Justitiemordet jag blev utsatt för av Umeå kommun. Det är så svenska kommuner handskas med traditionella som faktiskt inte har den moderna synen på saker och ting.. Precis som i Ryssland, men mot det andra blocket. Personer som sympatiserar med antigaypropaganda-lagen har det inte lätt i Sverige.. Personer som inte uppskattar feminismen har det inte lätt i Sverige! Jag hade gärna sett att Sverige var mer som Ryssland. En stark ledare och man i täten istället för alla dessa fjollor i svensk byråkrati. Vi hade behövt en svensk Putin som kunnat ordna till det här landet.

   På vilket sätt blev du utsatt av det svenska rättsväsendet?

   Det är just rättsväsendet som är den stora skurken. Jag begick inget brott för att bli omyndighetsförklarad men ändå så gav de mig en förvaltare och omyndighetsförklarade mig, enbart med någon psyk-kurators intyg som grund. Det värsta är att kuratorn skrev inte äns intyget i det syftet och intyget användes utan kuratorns vetskap eller godkännande. Det innehöll felaktigheter också..

   Låter hemsk att du skall ha blivit illa behandlad av polis och domare. Min åsikt är att åklagare har för mkt makt också då de kan utfärda förbud och häkta en på lösa grunder.

   Oavsett allt det så är inte Sverige bättre än Ryssland när det gäller myndigheter och rättsväsendet. Att Sverige sen gillr homosexuella där Ryssarna gillar heterossexuella är bara en oväsentlig skillnad. Liksom ryssarna förbjuder homopropaganda, där svenska politiker vill förbjuda traditionella värderingar.

   Jag förstår att det måste vara ett helvete med att få jobb.. Tro mig, jag har också varit deprimerad förut. På vilket sätt är folket grymt? Myndigheterna är grymma.. Domstol och psykiatri som stämplar en som sjuk när man inte är det på lösa grunder eller dömer baserat på dessa grunder..

   Vore trist om en så (som det verkar) smart kvinna skulle lämna Sverige! Vi har så många stolpskott här av kvinnligt kön att du gör en avsevärd skillnad!! Men jag skulle inte klandra dig..

   Tack, du verkar (liksom alla i Ryssland) vara kloka människor. Förutom nazisterna.. Mvh

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 6. Hej Viktor!
  Jag vill tacka dig för din positiv inställning till mitt hemland Ryssland.
  Tyvärr Sverige faller mer och mer, både ekonomisk och moralisk.
  Och tyvärr har jag inga ljusa framtidsvisioner här.
  Jag har upplevt redan så mycker elände här, ärligt talat.. Även från svenska myndigheterna, nämligen från s k "rättväsendet".Jag blev väldigt illa behandlat av polisen,domaren. Att få ett jobb för mig är också omöjligt.Ingenting bra. Folket är grym,bisarr i detta land.Jag är faktiskt väldigt olycklig här, har fått en svår långvarig depression.Så jag planerar att lämna Sverige för gott.
  MVH Nathalie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nathalie :).

   Inga problem, finns inget som stör mig mer än svensk dubbelmoral bland politiker eller i media..

   Sverige är fortfarande ekonomiskt starkt, men eftersom att våra politiker missbrukar pengarna som skattebetalarna jobbar ihop så får medborgare i Sverige allt mindre och översittare får allt mer. Sverige var mer generöst förr!

   Moralen i Sverige är väll noll vid det här laget. Eller så är den omvänd och allt som var moraliskt korrekt förut är omoraliskt idag och allt det som var omoraliskt tidigare är moraliskt nu! Det är motsatt förhållande till Ryssland här i Sverige, där de anser att gamla normer är "sjuka" och det som ryssar anser är "sjukt" det är normalt i Sverige.

   Man kan inte använda uttryck som normal och onormal i Sverige längre. Allt det som är normalt är ju onormalt idag och vice versa.

   Tråkigt att du känner att du inte har några ljusa framtidsvisioner här.. Jag är själv adopterad från Brasilien och kan även jag känna efter allt som hänt att det inte finns mycket framtidsutsikter i Sverige längre. Men jag lärde mig aldrig mitt födelselands språk portugisiska så jag kan inte resa till Brasilien. Skulle ju antagligen bli en analfabet i det landet! Så jag är fast här i Sverige.

   Vilken typ av elände har du upplevt och hur gammal är du?

   Ja, det är myndigheterna i Sverige och framför allt de i kommunerna som ställer till så många problem. Framför allt psykiatrin och rättsväsendet, då rätten tror på all dynga som skrivs ner av psykpersonal och dömer som dessa vill, samtidigt som psykpersonal skriver massa faktafel och felaktiga diagnoser i journalhandlingar så att domstolen tror att man lider av något man inte lider av eller alternativt har haft en bakgrund som man inte känner igen sig i. De vinklar dessutom allt som händer mot en.

   Måste varit hemskt att bli utsatt som utlänning i Sverige av svenska myndigheter. Man är mer sårbar då och har inte samma stöd kanske som om man är svensk. Som adopterad så är man också mer utsatt än en vanlig vit etnisk svensk eftersom att domaren och andra ser på en med andra ögon. Jag antar att etniskt svenska från den rikare stadsdelen ses på med mer toleranta ögon. En adopterad person från ett utomeuropeiskt land känner sig aldrig som en fullvärdig svensk just för att man är av en annan hudfärg samt förmodligen har vissa biologiska skillnader beroende på sin ras. T.ex. att personer från sydamerika som jag själv har kortare stubin än svenskar, det har vittnats om det från folk som bott i Brasilien.Således är jag annorlunda till följd av mitt etniska ursprung.

   Vad gör svenska folket till grymt? Jag anser att myndigheterna och liknande är grymma i Sverige. Så det är egentligen helt sjukt att svenskar kan klaga på ryska myndigheter när de inte precis är bättre själva. Jag tror att alla myndigheter är hårda mot utvalda grupper. Sen att svenskarna valt handikappade och diagnosticerade där ryssarna valt hbtq är en annan sak.

   Sen överdriver svensk media den lag som införts i Ryssland! Man skriver som om lagen riktar sig mot homosexuella individer, när den egentligen bara riktar sig mot propaganda i media och då enbart riktat till minderåriga. Sen att hbtq inte ska influera yngre människor ute på gatan är klokt anser jag. Ju fler hbtq ju färe kärnfamiljer i Ryssland som får barn. Vill man att befolkningen ska minska så är man uppmuntrande till HBTQ och annars så måste man få folket att följa den traditionella linjen där de skaffar barn man med kvinna.

   Det vore en förlust för Sverige om du lämnade eftersom du verkar vara en ovanligt klok kvinna (kanske de flesta är som du i Ryssland), i Sverige är det så många stolpskott av kvinnligt kön att du verkligen gör en skillnad bara genom att vara här. Visa de andra att kvinnor behöver inte vara radikalfeminister utan de kan vara traditionella.. Jag skulle dock inte klandra dig om du lämnade Sverige för gott..

   Tackar, du med =).

   Dubbelpost men men :P.

   Lite skillnad i mina två svar.

   Radera
  2. va bra Nathalie... lämna Sverige och åk tillbaka till Ryssland där du antingen gör som den maktgalne Putin säger eller håll käft

   Radera
  3. Hahaha, du ser?

   När en ryss är i Sverige och kritiserar svenska normer då ska hon lämna landet eller hålla käft?

   Närsvenskar kritierar Rysslands normer så ska de däremot inte bli fängslade eller utvisade? De ska över huvud taget inte få något mothugg för de har ju RÄTT, enligt svenskarna i Sverige..!!

   Dubbelmoral.

   Om svenskar ska få fara till Ryssland och bryta mot lagar samt rikta kritik mot Rysslands parlament ja då måste ryssarna få komma till Sverige och göra samma sak.

   Om ryssar skall utvisas alternativt lämna Sverige så fort de tycker annorlunda än svensk media och PK-maffian i Sverige (majoriteten av svenskarna eller de svenska männen håller med Ryssland men får inget utrymme i svensk media) angående svenska normer och lagar, ja då bör ju det vara helt rätt att svenskar som kritiserar Rysslands lagar och bryter mot dem skall utvisas och lämna Ryssland också.

   Men konstigt nog så anser man att Isinbajeva (en riktig hjälte till skillnad mot Green Tregaro som blivit upplyft av åsiktspolismedian) inet ska kritisera Tregaro för hennes brott mot rysk lag på rysk mark. Jag tyckte att Isinbajevas ord stämde in på mina tankar. Svensk PK-maffia är så van vid att styra svensk opinion och "förstöra livet för alla de som har en annan avvikande åsikt" att de även tror att de kan trycka till STORA RYSSLAND med sin LILLA PEKPINNE.

   Svensk PK-maffia tror att svensk syn på saker och ting är överlägsen all annan. Svensk PK-maffia anser sig vara MORALDOMARE över alla andra. De menar att man är sjuk om man har traditionella värderingar som folket i Ryssland har, och att man är frisk om man uppmuntrar till bögeri. I verkligheten så är de som har traditionella värderingar bra mycket friskare, och Sverige har ingen rätt att agera MORALENS VÄKTARE ute i världen eftersom att Sverige saknar MORAL!!

   Allt som är moraliskt som att inte vara otrogen, inte ljuga, värna om kärnfamiljen och äktenskapet, inte ligga runt, inte springa runt nakna på stan, inte skriva osanna artiklar utan alltid hålla sig till sanningen och att värna om heterosexualiteten i första hand, det saknar Sverige i dag.. De som fortfarande är moralväktare spottas det på-- Vi med sunda värderingar baserade på sunt förnuft.

   I Sverige sätter man folk med sunt förnuft på Rättspsyk, och de onormala lyfter man fram som hjältar i media. HBTQ är rätt så "onormala" i mina ögon. Men jag har lite av Rysslands traditionella syn.

   Slutligen så skriver svensk PK-maffia och åsiktspolis att alla svenskar stödjer Tregaro. "Hela Sverige sluter upp bakom..bla..bla..bla.." Jag är svensk och jag sluter upp bakom Rysslands drottning! Du är en sann hjälte som säger det som majoriteten i Ryssland står för! I Sverige så står majoriteten antagligen för samma traditionella syn, men MEDIA lyfter bara fram den avvikande minoriteten och lurar dumma svenskar att den är i majoritet..

   Nathalie ska inte lämna landet om hon inte själv önskar detta. Hon är en hjälte. I mina ögon så bör det vara vi som uttrycker avvikande åsikter i Sverige som är hjältar, ifall nu de som är avvikande är hjältar i Ryssland.

   Men har media skrivit vilken hjälte jag är som strider för alla de som utsätts för överförmynderi och psykiatri? Nej dte har de inte..

   Radera