Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 26 augusti 2013

Agenttråden- Jag hade bett Flashback-folket om att sluta nämna Stål eftersom att slagsmålet på Röbäck var utrett.."Just slagsmålsvideon verkar ju vara utredd innan av de inblandade, Victor har ju själv uttryckt att vi ska släppa raggaren. Till raggarns försvar lär jag säga att han slåss relativt renhårigt, det är stor skillnad mellan slagen mot hjälmen och den övriga Victor, Stål verkar övningsspöa samtidigt som han är medveten om att han kan skada V. Vad jag såg(tycker så synd om agenten att jag inte vill se den fler gånger) så fick raggarn bara in en smäll som tog och det var på slutet, sen lugnade allt ner sig och agenten fick sina nycklar."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar