Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 26 maj 2018

Män kan inte längre ha sex med kvinnor i Sverige, efter den första juli år 2018, utan att de riskerar att bli våldtäktsmän!

Denna text är ett betänkande och utlåtande gällande en artikel på Aftonbladet som ni kan läsa här:


"Alla män är potentiella våldtäktsmän" - Ja, självklart - när man ändrar lagen så att det finns så kallad "oaktsam våldtäkt" där vanligt sex klassas som våldtäkt ifall kvinnan i efterhand påstår at hon ej samtyckt, och mannen ej kan bevisa motsatsen - vilket innebär att ord står mot ord men att han inte haft uppsåt.

Denna ord-mot-ord situation leder till brottet "oaktsam våldtäkt" eftersom mannen inte haft uppsåt att våldta någon, men rätten går efter kvinnans/offrets synvinkel i frågan.

Dessutom - det krävs ej längre våld, hot eller att kvinnan varit i ett "utsatt tillstånd" för att det skall klassas som våldtäkt..

Så kort och gott - allt sex är våldtäkt så fort kvinnan i efterhand påstår sig inte ha givit samtycke.

Vad gäller klausulen om att man kan ge samtycke på andra sätt än i skrift, t.ex. genom kroppsspråk och teckenspråk - så blir det nog svårt att bevisa i domstolen at man mottagit ett sådant samtycke. Kvinnors ord kommer lyssnas på i dessa situationer och det enda sättet att bevisa är att filma hela akten.

Dock så är filmning olagligt, men man döms antagligen hellre för "olovlig filmning" än för "Oaktsam Våldtäkt".

- De nya lagarna är ett resultat av det feministiska klimat vi idag lever i, och Feministiskt initiativ har nu rätt i att "ALLA män är potentiella våldtäktsmän" - eftersom alla män potentiellt kan ha frivilligt sex med en kvinna - och det är nu olagligt ifall du som man/kille inte kan bevisa att hon lämnat samtycke..

Flera människor i Sverige har med rätta velat se fler domar mot våldtäktsmän i Sverige (specifikt alla de flyktingar som gruppvåldtagit, åtalats - och sedan friats eller fått lindriga domar) - men den här lagstiftningen löser problemet med för få våldtäktsdomar genom att göra vardagligt sex till våldtäkt helt på kvinnans nåder.

- Detta är i princip detsamma som att överföra makten över sexet 100% till kvinnan - och varje man skall därför veta att den kvinna man ligger med i Sverige har nu makten att få dig fälld för våldtäkt - ifall du inte har fasta bevis för samtycket.

Inte heller räcker det med att ha ett samtycke för sexet, man måste även se till att få ett samtycke för varje ny akt under samlaget - får du samtycke för samlag och ligger och gör en sak, då måste du inhämta nytt samtycke när ni byter position och gör ngt nytt - med denna lagstiftning finns här flera möjligheter för kvinnan att få mannen dömd för våldtäkt.

Det är numera, eller med start den första juli år 2018, mycket farligt att ha sex som man/kille i Sverige. Kvinnorna kan göra vem de vill till våldtäktsman.

Naturligtvis, enda skälet att få en fattig man dömd skulle vara att hämnas på denne, alternativt för att få sympatier - men det finns en stor risk att kvinnor kommer förföra och ha sex med män som har mycket pengar - och sedan åtala för våldtäkt.. För de kommer tjäna massor av pengar på att få välbärgade män dömda för våldtäkt - och männen får betala flera hundra tusen samt riskerar fyra års fängelse.

Personligen är jag glad att jag inte har sex med svenska kvinnor. Feministerna är farliga, vårt samhälle riskerar att bli ett matriarkat där män inte kan titta på en kvinna utan att det tillslut blir ett övergrepp - vi är på väg mot ett samhälle där kvinnorna har total makt och män kan fängslas för att de i princip bara träffat fel kvinna..

Enda lösningen blir att undvika kvinnor i Sverige och träffa kvinnor utomlands. Det är i de banorna jag funderar..

Naturligtvis kommer domarna mot invandrargäng att fortsätta se likadana ut, och denna lagstiftning är riktad främst mot de "onda" vita svenska männen - som så klart sköter sig för bra för att med våld, hot eller dylikt våldta svenska kvinnor - i för hög utsträckning.. Så Riksdagen har nu röstat igenom att även vanligt sex är våldtäkt för att få fler vita män dömda. Tyvärr tror jag adopterade som mig själv blir behandlade som de vita i förhållande till lagstiftning som denna.

Gruppvåldtäkter kommer fortsätta i samma mängd som tidigare, men nu kommer statistiken jämnas ut och bli mer jämställd mellan gängen och de inhemska svenskarna - tack vare att allt sex är våldtäkt så fort en kvinna uppger att hon ej gett samtycke, och mannen nu tvingas bevisa att han fått samtycke..

Regeln om att "man är oskyldig tills motsatsen har bevisats" har blivit utbytt mot "Skyldig tills samtycket är bevisat" - bevisbördan är på mannen och inte hos åklagaren. Sinnessjukt hur detta land utvecklas och blir bara mer och mer galet för varje år..

För övrigt stöttade Sverigedemokraterna denna lagstiftning, trots att den slår mot vita män snarare än invandrarna - hur fan tänkte dem?

Jag hade kunnat rösta SD för att stoppa den här typen av lagändringar.. Men de är ju lika skyldiga.. Finns det inget parti som vill ha normala lagar likt i andra västländer?

Måste fan fly landet om man ska kunna ha sex med en kvinna.

Mardrömsscenariot är redan verklighet i Israel:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar