Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 1 december 2017

Hjälp gärna till att rösta på följande MODS skapta/sammansatta av mig, eller där jag medverkat på något vis -man kan rösta på alla!

Nummer ett:

Game of Thrones: Total War: Enhanced, för Medieval II: Total War: Kingdoms.


Hjälp gärna till att rösta på Game of Thrones: Total War: Enhanced: Version 4.9, som jag arbetat på tillsamamns med TWC-användaren VltimaRatio - arbetade med detta i december-januari 16-17 samt från maj 2017 till slutet av augusti 2017. - Över 18k nerladdningar!

- Kan möjligen bli en sista version, men enheterna blev stulna av Parafix så det är inte säkert.


Nummer två:

Mr_Nygren's Marvel VS DC-Universe MUGEN V 2.0 (2017), för Mugen Game Engine!Hjälp gärna till att rösta på Mr_Nygren's Marvel VS DC-Universe MUGEN V 2.0, fortfarande mer populär än vad jag trodde var möjligt - med näst flest nerladdningar efter mod nummer ett på listan (9k nerladdningar).


Nummer tre:

The Last Kingdom: Wrath of the Norsemen Expansion, för Medieval II: Total War: Kingdoms.Hjälp gärna till att rösta på The Last Kingdom: Wrath of the Norsemen Expansion, som är nummer tre på detta års lista - med sina över 7k nerladdningar. 

Jag arbetade med denna submod helt ensam, och byggde såklart vidare på den äldre moden från år 2013.


Nummer fyra:

Game of Thrones: Total War: Winds of Winter Sub-Submod, för Medieval II: Total War: Kingdoms.
Hjälp gärna till att rösta på Game of Thrones: Total War: Enhanced: Winds of Winter Sub-Submod, jag implementerade alla de nya enheterna. Denna mod har en stabil nerladdningsnivå av 2900+.


Nummer fem:

Warcraft: Total War: Official DEMO Version, för Medieval II: Total War: Kingdoms.Hjälp gärna till att rösta på Warcraft: Total War: Official DEMO Version, jag och ett team har arbetat mkt med denna version från och med den 29 mars 2017 till och med början av juni år 2017 - självklart har arbetet fortsatt men jag räknar bara arbetet på den släppta demo-versionen här - en ny version kommer ju snart! 

- 1800+ nerladdningar, plus att alphan som släpptes en månad tidigare än detta DEMO - har ytterligare 700+ nerladdningar.

PS: Nästa version blir den första officiella beta-versionen, och den kommer nog ha möjligheten att gå om Game of Thrones - men tyvärr lär den inte bli klar i tid för detta års omröstningar som slutar den tionde december, och betan lär vara klar i slutet av månaden.


Nummer sex:

Wrath of the Norsemen: The Baltic: Release V 3.1, för Medieval II: Total war: Kingdoms.Hjälp gärna till att rösta på Wrath of the Norsemen: The Baltic: Release V 3.1, jag gjorde allt arbete på uppdateringen - 1600+ nerladdningar.


Nummer sju:

Final Fantasy VII: Rufus Mod 1.0, för Final Fantasy VII PC.Hjälp gärna till att rösta på min Final Fantasy VII: Rufus Mod 1.0, del av min Scarlet mod - en av dem har 133 nerladdningar och den andra 23. 

- De kan användas tillsammans i samma mod, och detta är bara två karaktärer i en planerad större mod som ersätter samtliga spelbara karaktärer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar