Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 2 december 2016

Hjälp gärna till att rösta på följande MODS skapta/sammansatta av mig, eller där jag medverkat på något vis -man kan rösta på alla!


Nummer ett:

Game of Thrones Total War, för Medieval 2 Total War Kingdoms.


Vote for Game of Thrones in the 2016 Mod of the Year Awards
 
Hjälp gärna Game of Thrones Total War att bli årets MOD genom att rösta, jag var inblandad i en hel del av arbetet för den senaste uppdateringen där nya enheter som ser ut som i TV-serien lades till.

Detta är den mest tippade moden, av dem som jag släppt i år- jag är i en kamp mot klockan att färdigställa tre nya -varav en är en uppdatering av just denna modifikation.Nummer två:

Mr_Nygren's Marvel VS DC-Universe MUGEN- för Mugen Game Engine!


Denna mod blev mer populär än väntat- om än inte lika populär som GoT: Total War.

Även om jag inte tror att den har en lika stor chans att vinna, så får den som vill gärna lägga en röst på denna MOD också.

Jag gjorde arbetet med att sammanställa spelet, men alla karaktärer, låtar och banor skapades av andra. Då den är rätt omfattande så la jag ändå ner en hel del jobb på denna MOD.

Så rösta om ni vill - man kan rösta på fler än en MOD.


Nummer tre:

Wrath of the Norsemen 2.0, för Medieval 2 Total War Kingdoms.Även om jag raderade min första WotN-mod släppt i januari- där jag lade till episk musik från VIKINGS-TV-serien, så uppladdade jag en nyare version i augusti med fler fixar, nytt hotseat läge och lite annat. Det var tråkigt att jag tog bort musiken- men jag var orolig att bli stämd för kopieringsskyddat material då jag använde hela låtar.

Visst ändrade jag till en version i maj månad som använde halva låtarna- men i slutänden ville jag inte ta några risker!

Rösta gärna på WotN BETA 2.0 som förbättrar modifieringen från år 2013 en hel del.

Man kan rösta på fler än en MOD.

Btw, med Third Age är det lite annorlunda då ursprungsmodifikationen faktiskt använder officiell musik. Tyvärr kan jag ej rösta på min episka musikmod eftersom den räknas som en ADDON -mods är större än att man lägger till musik. Men min musikmod till TA:TW var en väldigt detaljerat gjord mod som krävt över två och en halv veckors arbete. Så det är synd att jag inte laddade upp den som en mod av det skälet att den ej går att rösta på!
Arbetet som lades ner motsvarar egentligen mer än en månad om man ser till vanliga åttatimmars-arbetsdagar fem dagar i veckan. Satt ju kanske 17 timmar varje natt/dag i två och en halv veckors tid. Och då talar vi sjudagars-veckor.

Så den borde egentligen vara röstningsbar kan man tycka.

Aja, men rösta gärna på WoTN 2.0 om ni gillar modifikationen som utspelas på vikingatiden - en mod för Medieval 2 Total War Kingdoms!


Nummer fyra: 

Mr_Nygren's Sailor Moon X Mugen, för MUGEN Game Engine!Den som vill får gärna lägga sin röst på denna mod också - en MUGEN-mod där jag sammanställt spelet genom att lägga till banor, karaktärer och låtar från serien Sailor Moon som skapats av andra. Ursprungsversionen hade inte i närheten av lika många låtar, banor eller karaktärer.

Modifikationen släpptes inte helt färdig- men det var inte svårt för den som vill att lägga till materialet som saknades. Allting följde med, men var ej implementerat i sin helhet.

Rösta gärna på denna mod också.


Nummer fem:

Final Fantasy VII: Scarlet overhaul MOD V 3.0, för Final Fantasy VII PC!Lägg gärna en röst på min Scarlet 3.0 overhaul mod för PC-spelet Final Fantasy VII. Den ändrar alla Aeriths modeller till Scarlet, och gör om Scarlet till Aerith- dessutom ändras gå- och spring-animationerna i spelet så att Scarlet går och springer lika sexigt som hennes NPC-modell gjorde. Hon får även en alldeles egen seger-pose.

Jag skapade battle-modellen genom att använda field-modellens delar. Sedan bytte jag ut de andra field-modellerna också.

Att byta ut alla vanliga field-modeller i spelet var den simpla delen. Jobbigare och svårare blev det under processen med att göra en field-modell till en battle-modell. Det var väldigt drygt och man fick i praktiken sätta ihop hela modellen på nytt! Field till field var bara kopiera och klistra i princip- förenklat kan man säga att man bara klistrade över kroppsdelar över de gamla i ett program för FF7-modeller. Men med field till battle så var det en betydligt mer komplicerad process.

Animationerna var det mest tidskrävande.. För endast några sekunder av animationer så krävdes flera dagars arbete med frames. Skulle vilja påstå att jag suttit med denna mod en hel del, även om det är en mod som endast byter ut en karaktär i spelet och dennes animationer.

Rösta gärna på Scarlet MOD 3.0- ursprungstanken var att skapa en större mod där man spelar som hela The Shinra -och där alla karaktärer man spelar som är utbytta. Men detta var den första karaktären, och hittills den enda.


Utöver dessa mods ovan så har jag arbetat på följande:

1. Ny Wrath of the Norsemen- en enorm MOD med över tio nya factioner och en enorm världskarta, var tänkt att släppas i år men min samarbetspartner försvann spårlöst i oktober och har inte hört av sig sedan dess.. Kan inte slutföra modifikationen då det finns en del buggar som endast han kan ordna bot på- eftersom de berör hans del i arbetet.

2. Ny Game of Thrones Total War version- denna är snart färdig och jag måste bara testspela och lösa eventuella buggar. Har fokuserat på annat, men skall försöka bli färdig snart innan rösttiden går ut. Den lägger till en hel del nya grejer, inte minst en spelbar Hus Bolton.

3. Ny Call of Warhammer: Beginning of the End Times- Expanded Elves sub-mod- lägger till massor av nya enheter i spelet, tagna från the Sundering - flera av dem har aldrig använts i en kampanj tidigare. Ändrar dessutom stats och rekryteringssystem i spelet. Försöker bli klar denna månad innan en ny version av Beginning of the End Times släpps. En kamp mot klockan att släppa både den och GoT-uppdateringen innan tiden går ut för omröstningen.

4. Ny The Last Kingdom sub-mod- lägger till massor av nya enheter och förändrar rekryteringssystemet. WotN-enheter invaderar the Last Kingdom och därmed de brittiska öarna. I praktiken en sammanslagning av Wrath of the Norsemen och The Last Kingdom- men bara av enheterna, världskartan är densamma.

Rösta gärna på ovanstående fem släppta mods.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar