Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 22 november 2015

Ni vill inte ha oss här? Varför tar ni hit adoptivbarn då ärthjärnor?! Vad sägs om att jag och många andra inte vill vara här?!

Jag kommenterade denna bilden igår efter att en annan snubbe postat den på Facebook, han hade fått detta i sin brevlåda - här nedanför är min kommentar:

"Ni vill inte ha oss här? Varför tar ni hit adoptivbarn då ärthjärnor?! Vad sägs om att jag och många andra inte vill vara här?! Men på grund utav stölden av ursprungskultur, språk och identitet så är man fast här?! Dessutom är det svårt att få en plats i ett samhälle man har noll kännedom om, särskilt när det inte är en välfärdsstat som Sverige ekonomiskt.

Att Sverige dessutom systematiskt förvaltar/omyndighetsförklarar folk med utländsk bakgrund, ofta adopterade - är ännu mer försvårande ifall man vill flytta ifrån landet. Det är ju inte gratis att flytta, och detta landet kidnappar våra tillgångar och sätter dem under förvaltares godtycke!

Innan nazister som den där idioten öppnar sin trut så borde han dessutom tänka efter vilken regering Sverige faktiskt har, och har haft de senaste 40 åren - en regering som vill att invandrare skall komma hit. Vi adopterade är mer svenskar än invandrare kan jag tycka, men det ändrar inte att man behandlar oss som vilka invandrare som helst ibland.

När regeringen vill ha hit utlandsfödda så svarar ni med hat och att vilja eliminera de mörka av oss?! Är detta beroende på att mörkt dominerar vitt, så när en mörk får barn med en vit så blir barnet oftast mörkt?!

Är det detta ni är rädda för.. Att den vita rasen skall försvinna?! Eller är ni bara rädda för att vi utlandsfödda ofta har ett hetare temperament, är hetare på gröten än er?

Att ösa in folk i så stora mängder som just nu år 2015 är ju så klart inte bra i längden, då det finns begränsade ekonomiska resurser, bostäder och jobb.. Man måste ta det lite lugna, det kan jag hålla med om!

Men att vilja eliminera "svartingar" för att vi utgör någon typ av fara för det svenska samhället låter ju bara urdumt.. Såvida ni inte menar att vi är ett hot mot den rena vita ariska rasen. Men vi är inte nog många för att på allvar utgöra ett hot mot vit hudfärg..

De flesta invandrare kommer hit med egna fruar och barn ifrån det egna hemlandet. Det är möjligen deras barn som kan få romanser med vita svenskar, men detta sker i så liten utsträckning att den vita rasen knappast är hotad.

Tvärtom så är det ni nazister som är problemet och som hotar oss andra.. Ni kanske inte vill ha oss här, det svenska folket kanske inte heller vill ha invandrare här - men er regering som ni röstat på vill ha invandrare här!

Så länge regeringen bett dem komma hit, så länge jag och andra adopterade blivit hämtade hit av era bröder och systrar, ja, så länge det är på det viset så skall vi bemötas och behandlas med samma värdighet och åtnjuta samma rättigheter som alla andra i det svenska samhället!

Det finns så klart en underklass, medelklass och överklass. Här menar jag att så kan det få vara, men mörk hudfärg skall inte resultera i att man placeras i underklassen per automatik!!

Har du medelklassföräldrar men är mörk så skall du självfallet bli behandlad som medelklass. Att bedöma klasstillhörighet efter hur svart eller ljus man är är nazistisk politik, den typen av politik du som avsändare av brevet står för!
Och tyvärr som delas av många kommunpolitiker..

Sådan politik hör inte hemma i Sverige! Och jag anser att är det något som bör elimineras så är det sådan raspolitik och de som står för den."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar