Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

tisdag 14 mars 2017

Dragon Ball Z: Light of Hope är riktigt sevärd - del två och tre kommer snart!


Fett grymt projekt av fans - Jag bidrog den åttonde mars med 181kr till projektet för att få se trailern för de kommande två asvnitten tidigare, samt för att få mitt namn inskrivet i credits för de två kommande avsnitten.

Fighting-scenerna är otroliga i denna serie, och ser identiska ut med dem i spelen och animen - folk flyger genom stenar och annat! Den första delen som länkas till ovan är bra gjord och med en begränsad budget - de två kommande har en betydligt större budget som fans betalat genom donations-sajten Indiegogo där man kan donera pengar till projekt folk vill färdigställa.

De två kommande avsnitten har betydligt högre kvalité på effekter och utstyrsel samt omgivning. Man fick inte se så mkt fighting i trailern men det lilla man såg verkade väldigt lovande.

Länk till artikel på engelska kring projektet och det första avsnittet: 

http://www.theouterhaven.net/2015/02/dragonball-z-light-hope-pilot-released/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar