Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

tisdag 10 februari 2015

Det var mina adoptivföräldrar, specifikt adoptivmorsan, som orsakade en BUP-utredning efter allt med anklagelser om sextrakasserier och händelsen med mössan, i början av år 2006!


 FÖRMYNDARE BLIR ALDRIG FÖRÄLDRAR, föräldrar agerar inte som dessa..

DOMEN kom först efter utredningen och den var helt enkelt "vård inom socialtjänsten, med särskild föreskrift att fullfölja familjeterapin på BUP".

Då utredningen gjordes månaderna innan DOMEN meddelades så får det anses bevisat att det var adoptivföräldrarna som orsakade behovet av BUP-utredningen redan innan domen meddelats, genom att ha aktivt gjort mig till en patient på BUP när de tagit mig dit och rapporterat skit! Normala föräldrar håller vissa saker inom familjen. Familjemedlemmar ska ju hålla varandras ryggar.. Men mina adoptivföräldrar snackade skit till psyk bakom både min och syrrans ryggar precis som om de vore främlingar, vilket de egentligen är sett till deras annorlunda hudfärg.

Mina kristna adoptivföräldrar har alltid trott att alla är så skötsamma i andra familjer och att jag och syrran var små monster i tonåren, till skillnad ifrån alla andra.. Det förklarar deras sjuka beteende att fara ut efter bl.a. mig med bilen för att stoppa mig från att hämnas på någon, eller deras beteende med att anmäla mina hot mot Herman till skolan utan att ta reda på varför man hotat honom, och även om de kände till anledningen så tjallade de för att som de argumenterade "skydda mig från problem med polisen"...

Utan att förstå att sådant leder till problem med psykiatrin istället!!! Andra elevers föräldrar höll inte på så.. Och faktum är att de flesta kunde göra upp och slåss med varandra- utan konsekvenser med polis inblandad. Adoptivföräldrarna har genom att ständigt lägga sig i mina bråk och konflikter på fel sätt, genom att skvallra om vad jag yttrar hemma eller aktivt försöka att stoppa mig ute i samhället, tydligt hjälpt mina ovänner att skapa en bild av mig som problemet..

När till och med adoptivföräldrarna ringer och rapporterar om att jag hotar att "döda" en elev så förstärks bilden av mig som både skurk och sjuk. När Kurator Sibylla Lindgren på BUP ber om en BUP-utredning (något adoptivhoran/morsan gjorde redan i låg- mellanstadiet utan att få gehör ifrån skolan för det) så orsakar de att jag bedöms som en autistisk retard, och dessutom utmålas som ärkeskurk i allt som hänt innan utredningen.. Och allt som händer efter utredningen kan de då på psykiatrin enkelt skylla på mig och mina diagnoser..!

Slutligen så menar jag att adoptivföräldrarna genom att de har tagit mig till BUP, remitterat mig till BUP och rapporterat om mig till BUP, och som till slut innebar att Kuratorn ansåg att jag behövde utredas våren 06 då jag varit patient hos BUP i fyra år (efter att Skolkurator Nilla Borg på TC rapporterat om möss-incidenten och sex-trakasserierna så tyckte Sibylla att behovet av en utredning fanns) - har förorsakat grunderna för förvaltarskapet, sol-teamet och allt annat som grundat sig på diagnoserna som var resultatet av utredningen..

Rättspsyksdomen år 2012 blir således till stora delar adoptivföräldrarnas fel!

Den neuropsykiatriska utredningen och BUP-journalanteckningar, som gjordes under månaderna januari till mars år 2006 bevisar allt:

http://mrnygrenfan.blogspot.se/2012/05/neuvropsykiatrisk-utredning-och.html

http://mrnygrenfan.blogspot.se/2012/05/lararen-ted-vill-ha-12k-i-skadestand.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar