Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

torsdag 8 januari 2015

Jag med andra år 2004-2005! (Vår åk 7 och höst åk 8, bilder ifrån Tonårsbibelskolan 04, Skol-SM i friidrott samt resan till Skelefteå med TSK:s hejarklack Red Roses!)

Jag med familj och kusiner i föräldrahemmet våren år 2004. 

Då jag inte kom över min depression över klasstillhörigheten i årskurs sju, och därför började älta en massa kring det, så kontaktade adoptivmorsan BUP igen.

Efter att ha farit med familjen till BUP några gånger så utskrevs Zoloft (antidepressiv medicin), och jag gick på det under hela högstadietiden och något år efter det.
Jag antar att denna antidepressiva DROG (ja, det är beroendeframkallande droger, jämförbara med knark, och inte någon vanlig hostmedicin som är ofarlig, då de är farliga och kan orsaka skador som är oåterkalleliga på hjärnan) kan ha orsakat skador på min hjärna som lett till ett mer autistiskt beteendemönster hos mig..

Att jag kanske fick en försämrad social förmåga efter att adoptivmorsan började droga mig med Zoloft på BUP:s inrådan. För jag hade inga sociala svårigheter som liten. Bråken i lågstadiet och under våren i årskurs fyra berodde ju mer på mobbning till följd av andras rasism, där jag inte tog skiten utan använde våld mot dem.

Hade ju fortfarande en massa vänner, inte enbart ovänner, likt BUP försökt att få det till.

Jag ser ju helt drogad ut.. I och för sig så hade jag tandställning/rälls under högstadiet också runt denna tid. Så jag är osäker på om det är rälsen eller Zoloft -medicinen/drogen som orsakar mitt sinnesslöa utseende på denna bild.. Våren år 2004!

 Ser ju helt sinnesslö ut.. Här i Mormor och Morfars lägenhet år 2004 under våren.

Våren år 2004 i Mormor och Morfars lägenhet. Jag antar att Zoloften har en negativ påverkan på mitt sinne.. BUP vill ju så klart försämra utlandsfödda individers konkurrenskraft i Sverige, så då drogar man dem?!

Det är ju så de gjorde i Apartheid-Sydafrika. Man sa att negrerna var psykiskt störda och gav dem tvångsvård och medicinering när de ifrågasatte orättvisorna i samhället, eller hamnade i konfrontation med vita övermänniskor.

Samma beteende finns ju i Sverige. Där BUP är väldigt snabba på att sjukstämpla adoptivbarn om de hamnar i konflikter med vita barn, även om de vita barnen kanske orsakat konflikterna så är det alltid utlänningen i sällskapet som får skulden och stämpeln.

En RAS-istisk hierarki styr. Där man anser att desto ljusare man är desto högre upp är man i status.. Så det är klart att när en mörk person tjafsar med en ljus så tar man parti för den ljusa, oavsett situation eller sammanhang.

Det är så rasisterna (vit personal allihopa) jobbar inom svenska myndigheter och inom psykiatrin.

Och de ignorerar totalt den adopterade individens rätt att vara jämlik med svensken, då vi är svenska barn med svenska föräldrar. Eller är de inte våra riktiga föräldrar?

I så fall är vi inte deras riktiga barn. Då är de inte vår familj, utan kidnappare. Jämställdheten med svenskar är helig, och livsnödvändig för att vi ska kunna känna oss "svenska". Utan jämlikhet med infödda känner vi oss annorlunda och som "främlingar". Inte helt olik invandrarna faktiskt!

Det är inte så en adopterad ska behöva känna i det nya landet, ty då hade adoptionen kunnat utebli.

 Tonårsbibelskolan år 2004 har börjat.

Under sommaren år 2004 så for jag och syrran på ett sommarläger borta i Norrmjöle där Korskyrkan tillsammans med några andra samfund höll ett sommarläger som kallades för "Tonårsbibelskola". 

Namnet låter så klart svintråkigt.

Men det var ett läger likt konfirmation där man både gjorde roliga saker samt hade lektioner med Bibeln i fokus. Den största skillnaden mellan TB och konfirmation var att man inte fick en massa dyra presenter efter man gått klart lägret. Vilket i min mening sög riktigt hårt.

Men lägret var roligt ändå för det mesta.

I filmen ovanför gör jag och några andra lite dåliga "stunts" där vi spolar kameran bakåt efter att vi gjort en del grejer. Såg ju inte så jätte professionellt ut.

Jag har tagit alla bilder utom de där jag syns här nedanför med min kamera.

TB år 2004. Här har jag tagit ett fotografi på några av handledarna.

Stenkastning i vattnet år 2004. Jag minns inte vad man kallar detta. Många av individerna på lägret var ju ifrån Korskyrkan och har även synts på bilder ifrån tidigare år där Kyrkan varit inblandad.

Jag på Norrmjölegården under Tonårsbibelskolan, när vi kör leken med näsdukarna (Snappa näsduk?).

Man skulle springa fram och snappa näsduken innan motparten hunnit göra detsamma, och sen så skulle den som varit seg i svängarna hinna ta en på ryggen innan man hunnit tillbaka innanför linjen där man startade.

Det var så klart inte näsdukar som användes utan annat, typ trasor.

Jag hade ett afro under detta år år 2004. Jag var dessutom väldigt vältränad och snabb som friidrottare, där jag var bäst i sprintgrenarna.

Något som kom till nytta i lekar som denna.

 Jag är i bakgrunden av bilden och på väg att snappa näsduken. År 2004 på Tonårsbibelskolan i Norrmjöle.

Tonåren i full gång. Jag i kön år 2004 på Tonårsbibelskolan.

Det är för övrigt min familjs gamla sandlåda i bakgrunden som adoptivföräldrarna gav bort till Norrmjölegården och Korskyrkan.

Solande på sandstrand i Norrmjöle år 2004. Jag gissar på att det är Norrmjöle havsbad men är inte helt säker.

Volleyboll på stranden var också populärt. Jag deltog inte eftersom jag sög på det.. År 2004!

Jag med andra på stranden i Norrmjöle under Tonårsbibelskolelägret år 2004. Jag läste en del manga under lägret. Här läser jag Ragnarök som var en "Manwha", alltså en koreansk manga.

Tyvärr så har den inte färdigställts till dags datum, och tecknaren lämnade bok tio med ett "fortsättning följer i nästa volym" utan att skapa nästa volym..

Stekande på sandstranden år 2004 på lägret i Norrmjöle.

Det blev en del bad även om den mesta tiden förmodligen gick åt på stranden. År 2004 på Tonårsbibelskolan i Norrmjöle.

Jag var 14 år under detta läger, men fyllde 15 år senare under året i december 04.

En dåvarande kompis som jag blev bra vän med under Tonårsbibelskolan busar med en av handledarnas barn. År 2004.

Jag vid vattnet med min Nike-ryggsäck på ryggen. År 2004 på TB.

Tonårsbibelskolan år 2004 på Norrmjölegården. Foto av en snubbe som var lite av en Joker på lägret.

Bild på så gott som alla deltagande under Tonårsbibelskolan år 2004.

Trailern från Tonårsbibelskolan år 2004 på Norrmjöle.

Ett flertal scener ifrån lägret. Det fanns längre filmklipp ifrån lägret som jag inte har tillgång till.

Jag med kusinerna sommaren år 2004. Huset är nu nymålat och inte längre vitt.

 På väg till SKOL-SM i september år 2004! Jag var i den yngsta åldersgruppen 14-15 år, men gick egentligen i en klass för yngre än de jag tävlade mot. 

Jag tävlade mot folk som gick i årskurs 9 men själv gick jag i årskurs 8.

På bilden syns lite äldre kamrater ifrån IFK Umeå. Det fanns folk från årskurs nio och hela vägen upp till sista året i gymnasiet. Friidrottslinjen på Dragonskolan var t.ex. med. Jag var den som gick i den lägsta klassen.

 Bussen har anlänt till Gävlestadion på fredagen den 17 september under SKOL-SM år 2004.

Normalt så brukade Skol-SM hållas i Stockholm men detta år så hölls det tyvärr i Gävle istället då det pågick annat i Stockholm.

 Många bilar ute på parkeringsplatsen utanför GÄVLESTADION inför Skol-SM år 2004.

Alla åldersgrupper tävlade om vilka som var bäst i sin egen åldersgrupp. Jag tävlade således mot folk födda 1989, även om jag gick i skolan med folk födda 1990.

Jag är ju trots allt född den tionde december 1989.

Friidrottsarenan GÄVLESTADION år 2004 under Skol-SM.

Jag hade hoppats på att få springa hundra meter samt tvåhundra meter. Men istället för 200m så blev det 300m.. Det gick inte så bra eftersom att alla sprang om mig de sista hundra metrarna. Konditionen höll inte så långt!

Jag sprang på det dåliga resultatet 43.46.

Länk (kolla P15 300m):

 Höjd/stavhoppsmadrasser på Skol-SM år 2004 i Gävle.

Friidrottare tävlar på Skol-SM år 2004 i Gävle.

Bild från när F15 tävlar år 2004 i Skol-SM på Gävlestadion.

Vi tog även en liten paus och for förbi på ett uteställe med bad och hopptorn. År 2004 på Sol-SM i friidrott i Gävle.

På kvällen var det ett uppträdande där en man tände eld på sig själv för att sedan hoppa ner i vattnet. Skol-SM i friidrott år 2004 i Gävle.

Tävlingarna igång igen. Vi tävlade under fredagen, lördagen och söndagen under Skol-SM i Gävle år 2004.

Här segrar en av mina dåvarande IFK-Umeå kamrater mot en annan snubbe som kanske även han var ifrån IFK-Umeå. Tror de tävlade i P17 eller i P18. År 2004!

Ännu en seger av samme kamrat ifrån IFK-Umeå. 2004.

Här springer en dåvarande kvinnlig kamrat ifrån IFK-Umeå. Skol-SM i Friidrott på GÄVLESTADION år 2004

Och här ser vi en annan kamrat ifrån IFK-Umeå. Han var en av dem som jag umgicks mer med under helgen, samt på diverse läger och träningar. Skol-SM i friidrott år 2004!

En dåvarande tjejkompis som jag lärde känna under ett träningsläger samt en tävlingshelg i Sollefteå hoppar höjdhopp under Skol-SM i Gävle år 2004.

Tjejen som kommer tvåa på bilden var en vän ifrån tidigare läger och tävlingar i friidrott. Minns ej vart ifrån i Sverige hon var men hon tävlade hundra meter häck osv har jag för mig.

Skol-SM år 2004 i Gävle.

Anslagstavlor med olika tider, heats med mera fanns det gott om under Skol-SM år 2004 i Gävle.

Paus för min del i tävlandet. Regnigt under skol-SM 2004 under minst en av dagarna.

Och mycket motvind när jag sprang 100m för övrigt.

Slitigt med vädret denna dag år 2004 i Gävle under Skol-SM i friidrott.

Här lyckades jag få med två dåvarande kamrater ifrån IFK-Umeå och Dragonskolans Friidrottslinje i det vänstra hörnet. Snubben i grönt var killen som vunnit i två tidigare fotografier.

Och tjejen i blå jacka var allmänt trevlig och jag minns att jag var lite av en "homie" med henne under detta Skol-SM. 

Och ja, hon var 17-18 eller 18-19 år och jag 14-15 år.

Men hon var schysst. På denna tid hade jag planer på att själv söka in till friidrottsgymnasiet där hon pluggade. Och jag kände ju till flera i hennes klass som pluggade där eftersom vi stött på varandra genom friidrotten.

Tyvärr så drabbades jag av diabetes typ 1 under mars år 2005 vilket påverkade min friidrottskarriär negativt.

Det blev aldrig så att jag sökte till friidrottsgymnasielinjen på Dragonskolan.

En snygg brud i publiken som jag lyckades fånga på kort under Skol-SM år 2004 i Gävle.

Jag var ju alltid lite av en smygfotograf vad gällde snygga brudar.

Men har aldrig tagit bilder på olämpliga ställen.

Tävlandet sätter strax igång igen. År 2004 under Skol-SM i Gävle!

Snart dags för nya tävlingar under Skol-SM i friidrott år 2004.

Överblick över en stor del av Gävlestadion under Skol-SM år 2004.

Längdhoppandet har satt igång igen. Skol-SM år 2004 i Gävle.

Längdhopp för flickor år 2004 i Gävle under Skol-SM.

Ännu mer tävlande ifrån Skol-SM år 2004 i Gävle.

Trestegshoppning under år 2004 i Gävle. Skol-SM.

Skol-SM år 2004 i Gävle.

 jag springer 100m under Skol-SM i Gävle år 2004! Jag tävlade för Tegs Centralskola.

Jag tävlade i den yngsta åldersgruppen P15.

Jag slog personbästa under detta heat, men gick tyvärr inte vidare.

Mitt personbästa låg på 12.21w.

Av 31 tävlande så kom min tid på 21 plats. Tio personer hade sämre tid än mig och 20 personer hade en bättre tid.

Länk (kolla P15 100m HEAT 2):

 Jag springer 100m under Skol-SM i Gävle år 2004. Slog personbästa men gick tyvärr inte vidare, de var inte dåliga de man sprang mot.

Stor skillnad gentemot Skol-DM eller andra mindre tävlingar.

Vilka muskler man hade i axelregionen!

Jag minns att en del tjejer var attraherade av mig på träningsläger, jag var självsäker i mitt friidrottande! Men blyg för att ha någon större kontakt med dem ofta.

Tävlingar under Skol-SM i friidrott år 2004 i Gävle.

Segrarna i 100m P15 från ettan till den som fick sjätte platsen.

 Tjejer springer i någon friidrottsgren under skol-SM i friidrott i Gävle år 2004.

Långdistansgren under Skol-SM i friidrott år 2004 i Gävle.

Bild senare under dagen/kvällen. Skol-SM i friidrott år 2004 i Gävle.

Tävlandet är nu slut.

Dusch och omklädningsrummet under Skol-SM i friidrott i Gävle år 2004.

Två av mina polare från IFK-Umeå. Jag umgicks en hel del med dessa båda grabbar under träningslägren samt under tävlingar, men även med andra.

Här ser vi en av dem när han är fett besviken efter att enbart ha kommit tvåa i tresteg för P15. Han fick andraplatsen eftersom det skiljde en millimeter mellan hans resultat och segrarens! Klart han var pissed..

Skol-SM i friidrott år 2004 i Gävle.

Hotellrummet som jag delade med de två killarna från tidigare bild!

ja, vi låg alla tre och sov i samma säng och det var rätt så trångt..

(Få inga idéer nu)...!!!

En sak som störde mig var att de andra två ville se på PORR vilket ledde till att jag tvingades att höra på massa stönanden vilket jag mest upplevde som vidrigt.

Jag är inget fan av porr!

Toaletten på hotellrummet där vi sov under Skol-SM i friidrott år 04.

Jag satt i baksätet under den sista resan med bil den sista sträckan på vägen hem ifrån skol-SM i Gävle år 2004 i friidrott.

En av snubbarna som satt i framsätet snaskade på pommes under hemresan! År 2004 på väg hem ifrån Skol-SM i friidrott.

Innan vi som inte gick Friidrottslinjen på Dragonskolan for hem så släppte vi av de som gick på Gymnasiet. Skol-SM i friidrott den 17 till den 19 september år 2004 var nu över..

Det var en rolig helg och klimaxen på min friidrottsträning. Tyvärr så kom diabetesen ivägen under följande år. vilket ledde till att jag slutade att träna och tävla i friidrott.

Tjejen/kvinnan längst till höger var som sagt lite av en polare under detta läger. Vi var själva under minst en kväll och åt pizza osv. Trevlig person, tyvärr så låg ju jag ett år efter min egen åldersgrupp i skolan så när jag väl började gymnasiet så gick hon inte kvar.

Tror hon var född 87 och hade gått sitt tredje år när jag gått mitt första ifall jag gått där med jämnåriga.

Jag tävlade ju som sagt mot jämnåriga.

Jag hade ett stort afrokrull i slutet av år 2004. Här ser vi en av mina profilbilder ifrån sidan som jag laddade upp på apberget.se under detta år.

Apberget.se blev populärt redan under mitten av 03 men det var först ifrån detta år som jag har kvar bilder. Jag var under perioden innan hösten 05 en populär kille på sajten med en hel del vänner.

Både ifrån skolan, friidrotten, Tonårsbibelskolan och ifrån andra ställen. Efter allt som hände 05 så blev ju jag dels ökänd, och dels extrem i det jag skrev, och därför så förlorade jag ett flertal av de vänner jag haft tidigare. Inte alla men många..

Bild framifrån på mig år 2004. Jag använde denna bild som profilbild på apberget.se under 04.

 Under år 2004 fick jag erbjudandet att ansluta mig till Tegs SK:s hejarklack Red Roses av en  av dess företrädare, en gammal kompis som jag gick första året i förskolan med. Fanns flera sådana medlemmar i Red Roses som hejarklacken hette även om det var blandade åldrar från 14 år och upp till 17.

Jag köpte en tröja och gick med. Till en början var man ju blyg och skrek inte mycket, men det släppte när vi blev flera stycken. Jag hade afro och det syntes ju!

I november år 2004 så for klacken på bortamatch till Skellefteå för att stötta TSK och det blev en riktigt rolig/galen kväll.

Jag var aldrig hockeyintresserad även om jag spelade hockey en kort period när jagvar liten, samt samlade på hockeykort. Men jag ville ju umgås med de som var jämnåriga och dessutom så var jag ju en TEG:are som dem. 

Att stötta TSK mot Löven eller  Skellefteå AIK var därför helt naturligt. Jag spelade i TSK den korta stund som jag lirade ishockey för övrigt.

Vi var över femtio pers som for till Skellefteå för att stötta TSK. 

Vi väntar på att  matchen skall starta mellan Skellefteå AIK och TSK. November år 2004!

Jag på läktaren som medlem i hejarklacken Red Roses som var TSK:s hejarklack under 03 och 04. För övrigt den yngsta hejarklacken i Sverige när den grundades.

Vi drog väldigt omogna och för motståndarna irriterande ramsor om motståndarlagen, oavsett om det var Löven eller AIK. Men roligt var det.

Bilden är suddig då jag inte ägde originalet.

Matchen är igång borta i Skellefteå år 2004.Vi åkte buss dit.

TSK förlorade matchen till vårt förtret..

Vår klack var dessutom väldigt nära på att bli utkickade från stadion då vi drog så grova ramsor om AIK.

Efter matchen så gick vi i samlad tropp mitt på gatorna med flaggor, färgsprayer, megafoner och allt möjligt. Det var massor av bilister som tvingades stanna in då vi blockerade vägarna.

Alla var sura över hur matchen hade slutat och tog ut det på Skellefteå stad..Rena huliganmetoderna men inget våld förekom vad jag vet. Istället så blockerades som sagt vägar, man skrek i megafoner, hade färgspray men minns ej om den användes och slutligen så ställde vi till allmän kalabalik i stan.

Ett gäng på 50 TEG:are som helt enkelt har roligt i en annan stad utan tankar på att man måste uppföra sig även när man är borta..

De äldre medlemmarna som var över 15 år riskerade så klart att bli gripna, och vissa blev det också. Vi fick fly minns jag nerför en kulle och till närmsta "Donken (Mc´Donalds" för att undkomma snuten. Jag var dock fortfarande 14 år.

På Donken så samlades de flesta av oss, de som snuten inte tagit på vägen dit.

Det blev burgare på Donken naturligtvis. Här trängdes klacken med vanliga skelleftebor. 

Rätt många unga grabbar/män som samlats på donken i Skellefteå. Inte en vanlig syn kanske i den lilla staden! I november år 2004!

Blev en del personbilder. Snubben på denna bild var ju även på mitt kalas år 1995 när jag fyllde sex år. Jag umgicks ju med en hel del ifrån den förskoleklassen i denna hejarklack.

Detta var år 2004 i november.

En bild på ett flertal av de närvarande på donken i Skellefteå i nov år 2004.

Tjejerna var vanliga skelleftebor.

Ytterligare en bild på medlemmar ur klacken från i nov år 2004.

Jag medger att jag ville fånga alla personer av "betydelse" på bild. 

De som jag såg som vänner, eller tidigare vänner. Alternativt de som jag såg som tidigare vänners mer nära vänner.

År 2004 på donken i november.

Här syns hejarklackens ledare bland annat (killen i lila mössa). Eller jag uppfattade honom som den som ledde och höll igång alltihop. November år 2004 med hejarklacken Red Roses på Donken.

Snubben som kollar bortot på denna bild var även han en viktig person i mitt förflutna. Före detta elev på Östteg och så. Jag lyckades få de flesta på bild. År 2004.

Efter att alla ätit sig mätta på Donken så for vi ut på stan med flaggor och Megafon i högsta hugg! Det var värsta stämningen när alla sprang i samlad grupp genom Skellefteå centrum!

Det skedde en rolig grej nu där en av medlemmarna i klacken klädde av sig helt naken och tog täten för klacken, trots att det var vinter ute!!! Alla skrattade samtidigt som chockade skelleftebor inte trodde sina ögon!

Han klädde av sig inne på Donken och rusade ut med alla andra följandes efter honom! Vi sprang igenom bland annat en passage likt gamla Kungspassagen i Umeå centrum.

En av killarna i klacken filmade alltihop men sa sedan att han förlorat filmen.. Oavsett om detta stämde eller ej så var det säkert en helfestlig och nostalgisk film.

Jag lyckades fånga snubben naken på bild när han stod ute i kylan bland alla andra mitt på stan.. Men har valt att inte scanna in den bilden då den som sagt är naken!

Men det var en rolig händelse!

För övrigt så skrev Skellefteås lokalblaska om oss och händelsen. Och vi blev polisanmälda som klack, avstängda av TSK och upphörde att verka som klack efter detta.

Tyvärr finns inte artikeln kvar på nätet då jag sökte på google utan resultat.

Det stod i tidningen för jag minns att artikeln skrevs ut på Tegs Central där ett flertal av oss yngre gick i skolan. Vi som var 14-15 år, niondeklassarna samt mig som enda åttondeklassare.

Blev så klart populärt bland eleverna på skolan i slutet av höstterminen år 2004.

Julen år 2004.

Tyvärr finns det inga familjebilder vad jag kan se, men denna bild får markera slutet på ett för det mesta väldigt bra och intressant år. Det var enbart början med antidepressiva och sådant som var mindre bra!

Klass 8F, Tegs Centralskola, Högstadiet, Ålder 14-15 år, År 2004-2005!

För övrigt visar denna bild mer än väl hur sportig min klass faktiskt var.

Jag bytte till klass 8BIS våren år 2005. Till en början ett mycket bra byte som fungerade bra hela våren år 2005.. Men saker och ting skulle ändras under hösten samma år...!!

PS: Jag ångrar att jag inte bytte till klass 9B där min gamla bästis ifrån Östteg gick.. Det hade varit planen, men sen fick jag erbjudandet om BIS-klassen och jag trodde ju att BILD kunde vara min grej, vilket det inte visade sig vara.

Tidigare år:

År 1990:


http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/bilder-fran-1990-1991-innan-jag-larde.html

1990-1991:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-efter-att-jag-nyss-lart-mig-ga-1991.html

1991-1992:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-och-andra-ar-1991-1992-forra.html

1992-1993:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-och-andra-ar-1992-1993-aret-innan.html

1993-1994:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.com/2014/07/jag-med-andra-ar-1993-1994-forsta-aret.html

1994-1995:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.com/2014/07/jag-med-andra-1994-1995-andra-aret-pa.html

Dagiset Karlavagnen, Avd Solens sammanfattning av mig 93-95:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/avdelning-solens-sammanfattning-av-mig.html

1995-1996:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-med-andra-ar-1995-1996-forsta-aret.html

1996-1997:
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-med-andra-1996-1997-var-ar-1.html

1997-1998:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-med-andra-ar-1997-1998-var.html

1998-1999:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/07/jag-med-andra-ar-1998-var-klass-1-host.html

 1999-2000:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/08/jag-med-andra-ar-1999-2000-host-ak-2.html

2000-2001:


http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/12/jag-med-andra-ar-2000-2001-var-ak-3-och.html

2001-2002:

 
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/12/jag-med-andra-ar-2001-2002-var-arskurs.html

2002-2003:


http://mrnygrenfan.blogspot.se/2015/01/jag-med-andra-ar-2002-2003-var-arskurs.html

2003-2004:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar