Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

torsdag 19 januari 2017

Håller sedan tidigare på med ett flertal olika modifikationer för PC-spelet Medieval II: Total War: Kingdoms. - Uppdatering!Håller sedan tidigare på med ett flertal olika modifikationer för PC-spelet Medieval II: Total War: Kingdoms.
Mods är bl.a:
Ytterligare en ny och betydligt bättre version av Game of Thrones: Total War, en ny enorm version av Wrath of the Norsemen - denna är åter i görningen efter att jag lyckats besegra en bugg som stoppade utvecklingen tidigare, en mod för The Last Kingdom -
(denna har varit på hiatus ett tag, men jag funderar på om jag ska göra klart den innan den andra vikingatids-baserade modden, eller om jag ska strunta i att göra klart den och istället göra klart endast den andra - TLK är en mindre modifikation men bättre än den tidigare versionen av TLK - jag har lagt ner mer än tre veckors arbete på den så vill kanske ändå göra klart den, men den för WotN är större så kanske är bättre att fokusera på den) -
, en mod för Warhammer: Beginning of the End Times - min speldator kraschade den elfte december och jag kommer ej åt den senaste versionen av denna mod, men jag har en sparad kopia på min äldre dator av en tidigare version - räknar med att få göra om en till två dagars arbete ungefär.
Det var dessa mods som jag aktivt har arbetat på sedan år 2016.
Nytt för i år är att jag även fått tag på spillrorna efter två modifikationer- nämligen East of Rome: Justinian Campaign och End of Antiquity. Detta möjliggör att de bägge modarna skulle kunna slutföras, men EoA är alldeles för ofärdig så jag tänker endast göra lite grundarbete på den och sedan annonsera om den för andra moddare som kanske kan ta över och slutföra den.
Vad gäller EoR så håller jag på att återställa alla nationer/factioner i spelet sedan två veckor tillbaka. Det går utmärkt och de flesta verkar ha sina enheter i filerna. Lite drygt att återställa allting men det kommer bli klart. När det är gjort saknas en roster för en av factionerna helt och hållet - vilket innebär att jag kommer måsta lägga till en ny roster/armé från en annan mod med passande units/trupper. Sedan när alla factioner är klara i custom battles så blir det fokus på kampanjen.
Kampanjen i EoR har kommit en lång väg. Men det är vissa buggar och felaktiga utplaceringar av enheter som måste rättas till. jag måste även radera alla icke fungerande enheter som finns på kampanjkartan - då vissa enheter med förlorade filer fortfarande spawnar enligt scripts där. Sådant leder till kraschar i spelet när man försöker spela strider. Sen är det ungefär tre factioner som måste läggas till i kampanjen.
Jag tog en paus från arbetet på Game of Thrones Total War och började fixa till Wrath of the Norsemen, men sen fick jag tag i resterna av EoR och har fokuserat på att återställa nationerna i det spelet - jag blev lite less efter att konstant ha fokuserat på detta under fredagen och lördagen.. Så under söndagen gjorde jag ett tillfälligt avhopp till en helt annan modifikation för ett helt annat spel.
Mugen! Jag hade inte tänkt att uppdatera någon av mina modifikationer för Mugen - men Marvel VS DC-Universe blev mer populärt än väntat, och jag var missnöjd med vissa saker i mitt släpp från förra året i aprill. För det första så saknade vissa banor musik, vilket jag skulle ha fixat till men jag hade för brottom.. För det andra så passade inte musiken från Batman Returns banorna särskilt bra och resultatet blev inte som önskat. För det tredje så kontrollerade jag aldrig de nya karaktärer som lades till från superheroes 2k 4.1 till 4.3.
Jag uppdaterade ju först 4.1 till det nya 4.3 - sedan lade jag till mina egna ändringar vad gäller karaktärer, musik och banor. Flera av de karaktärer som lades till av en annan modder när denne uppdaterade 4.1 till 4.3 passade ej in i spelet. De var oseriösa, icke marvel/DC-comics karaktärer utan fan-skapta karaktärer som inte hade i spelet att göra- av detta skäl har jag tillfälligt beslutat att fixa till musiken så att den blir episk och mer passande för ett fightingspel, ge alla banor musik - och slutligen ersatta alla dessa oseriösa karaktärer med riktiga karaktärer från Marvel och DC-universe. Ett flertal äldre karaktärer får då även sina senaste versioner.
Jag tror att detta blir den slutgiltiga versionen. Blir det en ny så kommer den ej innan 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar