Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 7 juli 2018

Riktigt bra att AfS (Alternativ för Sverige) upprop till stöd för Bernt angående hans avslöjande av ålder på "ensamma flyktingbarn" uppåt 30 via tänder har samlat in 500k+ till Bernt som annars riskerade att hela familjen skulle bli ruinerade!Länk till Bernts hemsida med info:
http://berntherlitz.com/

Riktigt bra, de försökte ruinera hela hans familj för att han gjorde det rätta och ifrågasatte åldern på de vuxna personer han testade tänderna på.

Bernt förstod inte varför han blev behandlad så? Jo, eftersom politikerna redan känner till sanningen. De ljuger medvetet för att vanligt folk skall acceptera invandringen av män uppåt 30 - de vet att svenska folket säger ja till små barn, men inte till 30-åriga män - så de ljuger genom att få läkare att intyga falskt att männen är under 18 år gamla.

Pga sekretess så kan man inte kontrollera uppgifterna, och som alltid i Sverige numera så gäller pappret i byråkratin - står det skrivet att en gås är en anka så tas gåsen för en anka - det är så byråkratin i Sverige ser ut och fungerar!

Och med detta sagt, så är det uppenbart att de som medvetet för svenska folket bakom ljuset, - inte uppskattar när en tandhygienist avslöjar lögnerna - Bernt kanske trodde ett misstag skett, men detta är medvetna lögner till folket för att kunna få in fler vuxna invandrade män - när Bernt avslöjade bluffen gynnade han även AfS och SD i deras uttalanden om att ensamma flyktingbarn är vuxna män - han levererade underlag för deras påståenden - något som skadar det ljugande etablissemanget.

Därmed skulle han ruineras i en rättsprocess, startad av hans arbetsgivare Region Gotland - över 400k i skulder! Tack vare AfS upprop så har Bernt nu samlat in tillräckligt med pengar för att klara av denna skuld till rättsstaten.

Han är dock fortfarande under hot att bli fängslad för brott mot sekretesslagen. Vi får se hur det går.

Jag personligen ser med väldigt kritiska ögon på en byråkrati där pappret gäller, snarare än verkligheten - och där tjänstemännen som ljuger friskt i pappren aldrig tar ansvar för vad de skriver - vilket raserar många människors liv eller marginaliserar dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar