Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 6 juni 2015

Felet med vissa svenskar är att de är sjuka nog att anse att jag borde jobba, göra rätt för mig och bidra till samhället - trots att jag inte får spela på samma villkor som andra!!


Hur tänker dem?

Varför skulle jag vilja bidra till pissamhället?

Varför ska jag ta ansvar när jag inte får samma frihet?

Och varför ska jag jobba under nuvarande omständigheter?

Självklart bör de först behandla mig som vem som helst. Att de tycker att det är lämpligt och/eller rimligt att ställa samma krav på mig som på alla andra normala svenskar, när jag inte spelar enligt samma regler - är bara idiotiskt av dem.

Jag kanske vore mer villig till det ovanstående om jag hade samma villkor från starten. Tycker rent principiellt att det är sjukt och fel att jag ska "bevisa" för dem en massa skit. Andra behöver inte bevisa någonting.

Hade förmodligen dessutom tagit ansvar, bidragit till samhället och fått jobb för längesedan ifall de inte begränsat mina möjligheter i samhället.

Jag har fokuserat på tjafs med myndigheter 09-2012. Sen varit inlåst 2012 till 2014.. Efter det har jag skrivit om allt och lirat spel eller sett på tv-serier.

Jag tänker skriva klart allt nu under sommaren.

Måste så klart plugga klart gymnasiet. Men det är sjukt att förvänta sig en skötsam och ansvarstagande individ när man diskriminerar samme individ.

Det är inte hjälp eller stöd att få begränsningar.. Det är en dumförklaring! Och så länge man är dumförklarad vill man ha upprättelse! Inte bidra till det samhälle som dumförklarat en.
Dessutom så är jag adopterad och man argumenterade att det var för mitt och syrrans bästa att vi blev adopterade hit till Sverige, då det skulle ge oss bättre liv.

Jag anser att mitt liv blivit sämre här. Kanske inte de första 16 åren.. Men det är ju vuxenlivet som räknas eller hur? Och psykiatrin har förstört snart hela mitt unga vuxenliv.

Måste därför som ett bidrag till adoptionsstatistiken lägga till denna statistik. Så länder som Sverige får det svårare att adoptera med lögnaktiga argument.

Jag och syrran sämplades för att Umeå kommun ville dölja mobbning, rasism samt slippa ta ansvar. Så att alla vita elever skulle framstå som felfria.. Man har behandlat mig och syrran som lägre stående.. Trots att vi inte är att betrakta som invandrare utan adopterade.. Adopterade är medelsvenssons ofta. Ändå så blir jag och syrran behandlade som underklass!!

Så något måste göras för att visa på samhällets brister. Mitt liv hade varit hur bra som helst i Sverige om ingen begränsat mig genom stämplingar. Att vara en fri individ i Sverige är väldigt soft!

Men det är andra villkor för de som stämplats.. Jag kan inte förlåta dem..

Det är som att jag och syrran först vann en vinstlott när vi adopterades till Sverige.. Sen tar BUP denna vinstlott och omvandlar den till en djävla nitlott..

Och det krävdes bara ett brott så fick jag stämpel. Syrran blev stämplad utan att hon begått brott till och med, hon var bara mobbad!

Summa sumarum: Djävla rasister, vore det inte för dem hade vi levt livet nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar