Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 7 juni 2015

2007-03-14 kl. 09:19 Telefonstöd- Agenttrådens olika skeenden med misshandlar och politiska åsikter etc nämns. BUP:s felaktiga uppfattning av mig som person är uppenbar när man läser Kuratorns bild av det hela! ( BUP-journalkopior, klicka på bilderna för större bilder.)

1. Omarkerad text är läsvärd.

2. Grönt markerad text är extra intressant och läsvärd  - och jag kanske kommenterar delar av dessa markerade stycken.

3. Inringad text är vad jag anser vara missvisande, förvrängda eller felaktiga uppgifter.

Sen vill jag understryka att när jag rättade BUP-journalen under år 2012 så var målet att rätta samtliga fel i journalen (81 st). När jag skickade in en anmälan till BUP med begäran om att dessa rättelser skulle skrivas in i journalen så uteslöt jag de obetydliga felen som inte spelat roll i min rättspsykiatriska utredning. Jag tror att runt sextio fel ändå togs upp!

Nu är jag inte ute efter att gå igenom allt igen. Att jag publicerar originalhandlingar nu är ju för att de är mer trovärdiga. Varför gjorde jag inte det tidigare när jag satt på slutenvården? Jag hade helt enkelt ingen scanner då.


Angående det där med farsan så var det ju så att jag blev lack över att han förföljde mig helt enkelt. 

Angående historien med flickorna som berör "misshandel nr 1" i förundersökningen så handlade det mer om att tjejerna tog ut sina frustrationer över att jag lagt ut en helt annan tjej (Ilona) i en film i hämndsyfte då hon blåst mig på pengar. De försökte nog inte provocera fram ilska, snarare ta ut sina aggressioner då jag förmodligen ändå inte slår tjejer. Jag var dessutom provokativ i samtalet med dem då jag ville få en inspelning som kunde skapa ännu mer "ståhej" på Flashback i Agenttråden. Jag gillade "kändisskapet" och ville inte att de skulle tröttna. Meningen var så klart inte att bli msshandlad, men däremot att skapa ett "ståhej".

Inspelningarna är väldigt omogna och det är lite pinsamt att lägga ut dem. Men jag gör det i historiskt syfte så att folk får en korrekt bild av händelserna! Det var ju två misshandlar med dessa två tjejer Emilia och Idah - och inspelningarna är ifrån bägge medans texten ovan bara berör den första:

V004 Idah och Emilia 1.

Audio and voice recording >>

V005 Idah och Emilia 2.

Record and upload voice >>

V008 Idah och Emilia 3.

Record music with Vocaroo >>

V010 Idah och Emilia 4.
 
Audio recording and upload >>

Som med alla "fel" eller "missvisande uppgifter" så hänvisar jag till rättelserna som jag länkar längst ned i inlägget. Men jag kan säga så mycket som att vare sig Flashback Forum eller fan-sajten "Welovevictor.TK" (som var en konsekvens av Agenttråden på Flashback Forum) var skapade av mig.

Jag sökte heller inga stödpersoner i landet för att bilda en armé. Men jag hade stödpersoner på Flashback Forum i Agenttråden.
https://www.flashback.org/t455543
Jag brukade dock kalla dessa för min "cyberarmé" (internetarmé).

Jag var heller inte medlem i Sverigedemokraterna. Jag var medlem i Sverigedemokratisk Ungdom under hösten 06, men det medlemskapet gick ut vid nyåret 07. Även om jag fortfarande hade samma åsikter och värderingar våren 07 så var jag inte medlem i SDU längre. Och gäller det moderpartiet så har jag aldrig varit en medlem då det kostade pengar! Som jag skrev tidigare så var varken SD eller SDU etablerade i Umeå kommun. Mitt medlemskap blev därför inte mycket mer än en registrering och att jag fick ett kort hem i brevlådan. Jag var enbart aktiv inför valet år 2006! På internet var jag aktiv i många år men det räknas ju inte riktigt.

Tycker förövrigt att det är fel av Kurator Sibylla Lindgren vid BUP att skriva att jag är "medlem i Sverigedemokraterna" i min journal. Jag var för det första aldrig medlem i SD, jag hade varit medlem i SDU men vid tiden för anteckningen så var jag inte det längre. Att nämna denna felaktiga uppgift är detsamma som att föra ett register över vilket parti någon tillhör. Nu står jag för mina åsikter naturligtvis, och tvekar inte att erkänna att jag var SD-sympatisör i flera år.

Men jag har aldrig varit aktiv politiskt förutom på internet! Och då ett eventuellt medlemskap i SD är stigmatiserande för medlemmen i fråga så är det inte speciellt trevligt att Sibylla skriver in det i en journal oavsett om det stämmer eller ej.. Bland annat så döms man ju hårdare av socialister som skall göra socialutredningar år 2012 på Rättspsyk i Huddinge när dessa läser i BUP-journalen att man år 2007 var medlem i Sverigedemokraterna. Då blir de än mer fientligt inställda mot en tyvärr vilket leder till att man enklare blir psyksjuk-förklarad!

Det var folk ifrån Flashback som ringde på hemtelefonen och försökte få tag i mig.. Man kan lätt benämna mina adoptivföräldrar som paranoida när dessa främlingar ringde (trots att de hade noll koll på internetaktiviteterna) och de var förmodligen rädda för att det var tjejer som ville lura mig till Ersboda alternativt SD-folk som ville få mig att engagera mig politiskt. Mina föräldrar är kristdemokrater och konservativt lagda, men de ansåg ju att SD var stigmatiserande och hade inte full koll på mitt medlemskap och ifall det gått ut i SDU eller inte.

Eurocop hörde t.ex. av sig vid denna tid och lotsades vara ifrån ND (Nationaldemokraterna) men det hela var en busringning:Det är sant att jag ibland blev utnyttjad ekonomiskt av tjejer runt denna tid. Det var ju på grund utav det som hela Agenttråden drog igång. Men mina a-förädrar var lätt paranoida. De började tro att alla som ringde hette Ilona eller var Sverigedemokrat eller något. Och de förstod inte grejen att de flesta som försökte få kontakt med mig i mars år 2007 var Flashback-användare som ville ha information kring det som togs upp i Agenttråden.

Kurator Sibylla påstår att jag inte förstår vad jag gör när jag provocerar eller uttalar mig kring homosexualitet. Detta var så klart en felbedömning ifrån hennes sida, jag var inte efterbliven och sa en massa strunt av ofröstånd.. Jag ville sprida mina konservativa åsikter till folk och dessa spred jag medvetet på internet! Händelsen på stan den 20/08-06 var t.ex. inte orsakad av mig. Det var folk som jag diskuterat med på Apberget.se som kom fram och ställde mig frågor kring min syn på homosexuella, när jag befann mig på stan.

Jag hade alltså vett nog att inte gå runt på stan och hetsa mot homosexuella, likt jag hetsade på Apberget - men när de kom fram och ställde mig frågor kring det hela så svarade jag ju ärligt det jag tyckte. Och detta var provocerande, vilket jag mycket väl visste och förstod att det var! Men jag brydde mig helt enkelt inte mycket om vad andra tyckte eller tänkte. För övrigt är mina adoptivföräldrar konservativa och homofoba så man har ju fått den synen från dem. Den är något bättre idag än den var 06! Tyvärr så förstod inte BUP att allt kring uttalanden om homosexualitet var nästan ett år gammalt, och tänkte sig att händelsen hänt nyligen i april 07 när händelsen var ifrån augusti 06 - detta då domen meddelades i april 07.

Jag hade spridit ut min syn på politik i flera år på Apberget.se.. Det som var nytt 07 var dels ovan nämnda DOM, och dels att mina åsikter nådde Flashback Forum - ett ställe på internet för folk som var 18+ (jag var 17) och som var mer öppet och lättillgängligt än Apberget. På apberget behövde man vara medlem för att kunna snoka runt men på Flashback så ligger allt öppet även för folk som inte är medlemmar. Så mina flera år gamla åsikter kring politik blev en nyhet för folk utanför apberget.se i mars år 2007.

Det som är riktigt sjukt med kvinnlig psykpersonals tänk är det faktum att de ständigt tolkar in allt som händer som ifall det händer till följd av ett handikapp hos patienten i fråga. Blir du som patient misshandlad så är det för att du "inte kan tolka omvärlden rätt", blir du misshandlad så är det DIG det är fel på.. Men ifall patienten misshandlar någon annan så är det aldrig offrets fel - då är det även då patientens fel!

Mina adoptivföräldrar gjorde mig och syrran till BUP-patienter genom att ta oss dit och begära samtal och hjälp av kuratorer samt psykologer. Uppenbarligen så hjälper de folk genom att se allt utifrån perspektivet att patienten "har problem" och att "problemen finns hos patienten". De stämplar patienten, skyller allt denne gör på patienten och blir patienten misshandlad eller kränkt så är även det en konsekvens av patientens "oförmåga":

De verkar ha ett kvinnlligt tänk att allt är ens eget fel. Nu är jag en man och var en kille. Jag ser saker utifrån ett icke kvinnligt perspektiv! Och jag förlägger aldrig andras skuld på mig själv. Jag tycker inte att BUP har hjälpt vare sig mig eller syrran. Jag anser att de stjälpt för oss och utmålat oss som problemen. Blir jag misshandlad så är det misshandlaren som bör bestraffas, begränsas och som har problem!

Men personalen på BUP verkar tycka att skulden sitter hos offret eftersom denne är patient hos dem.. Adoptivföräldrarna har därmed stjälpt för oss som gjort oss till patienter! Det var uppenbarligen andra som egentligen behövde vård. Fast egentligen tycker jag inte att någon av de jag slogs med behöver/behövde vård. De var normala, precis som mig - men jag behövde ingen vård. Och nog behövde de vård mer än mig. Nu fick jag aldrig tvångsvård som barn eller ungdom! Men dessa samtal varannan vecka ställde tll nog mkt skit. Även om Familjebehandlingen var ett påtvingat straff efter kissmösse-domen i april 06, så var det föräldrarnas frivilliga kontakt med BUP som ledde till att SOC ansåg denna påföljd vara en bra idé för mig.

Det är klart att jag fungerade på de praktikplatser jag varit på.. Att hon nämner att jag "fungerar på individuella programmet" ser jag mer som en fientlig anteckning där hon insinuerar att det var rätt ställe för mig. Att jag sen fungerade hela mellanstadiet och sjuan och åttan nämns ej.. Visst, det var bråkigheter i hemmet i sjuan och åttan men inte på skolan. I min mening fanns det ett rasistiskt motiv från starten av samtalen där Sibylla ville framställa mig som ett sär. Detta så att jag inte ska få spela enligt samma villkor som andra i Sverige!

Berodde detta på min hudfärg, mina politiska åsikter, pga att hon ville göra det enkelt för sig eller helt enkelt för att dölja problem i samhället så att samhället slipper ta ansvar? Jag vet inte riktigt men har mina misstankar. Vad jag vet är att syrran fick samma behandling och hon hade inga extrema åsikter. Således så handlar det nog om något av de övriga alternativen.

Stål och gänget misshandlar mig 14/03--07.

Record audio or upload mp3 >>

Jag reagerade med hämnd på internet genom att hänga ut inspelningen av misshandeln i Agenttråden på Flashback, vilket resulterade i en del terror via telefon, brev och och mobil för Stål. Men det stämmer att jag aldrig tog hämnd med våld - då adoptivföräldrarna övertalade mig att polisanmäla istället.Bakomliggande händelser som skett mellan detta inlägg och det förra som behandlade BUP-journalen kan läsas om i underliggande inlägg som sammanfattar det mest läsvärda ifrån Agenttråden:
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2015/06/agenttraden-med-samtliga-inlagg-av.html


Rättelser av felen ni ser i inlägget ovan kan ni hitta här:
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2012/11/fel-i-bup-journalerna-81-fel-fel-nummer.html


Förundersökningen i ärendet med Stål och raggarna från i mars år 2007 och som benämns i anteckningarna ovan kan ni hitta här:
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2012/11/forundersokningsprotokoll-i-arendet-dar.html

http://mrnygrenfan.blogspot.se/2012/11/forhor-med-de-skylldiga-i-raggararendet.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar