Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 31 maj 2015

Opassande att under hösten år 2005 skriva dagboksinlägg på apberget kring sexuella fantasier där vilka tjejer man fick stånd av att se på och hur upphetsad man blev nämndes i detalj! Kan mycket väl ha provocerat folk till att djävlas med en utan att det varit tanken - och fått tjejer på skolan att ogilla en! (Det är så klart ingen större grej att killar kan få stånd av att kolla in snygga brudar, men man kanske inte ska vara så öppen med sådant då tjejer inte förstår hur vanligt det är i den åldern).


Hittade detta i tråden på Flashback:

"Innan Victor blev avstängd från Tegs Centralskola som han gick på under högstadiet så skrev han dagbok på Apberget där han i detalj beskrev tjejerna på skolan som han fick stånd av att se på. Detta ledde till dom första misshandlingarna av Victor och han försvarade sig vid ett tillfälle med att pissa på en killes mössa som han sedan kastade"

Ja, när jag tänker efter så kanske jag skrev ett diarieinlägg under hösten 05 som kanske var lite väl opassande att skriva. Kan mycket väl stämma att tjejerna som man påstod att man fick stånd av att titta på, att dessa blev upprörda och att ryktet om diariumet spred sig. Ett diarium är ett "dagboksinlägg".

Inte helt förvånande ifall tjejernas pojkvänner eller killkompisar då ville leka "balla" genom att ge sig på mig. Jag minns ju att Herman bara djävlades med mig i början eftersom jag förmodligen var väldigt frispråkig kring mina sexuella fantasier på apberget. Jag rörde aldrig tjejerna sexuellt, men jag kan mkt väl ha beskrivit hur jag fått stånd av att kolla in specifika tjejer på skolan.

Detta kan så klart leda till upprördhet hos dem som vidare leder till aktioner ifrån folk som känner dem. Texter där jag sexuellt uttalar mig kan så klart vara provocerande. Jag har alltid varit frispråkig, något som kanske inte var så smart när det gällde tjejerna och min sexuella upphetsning över att kolla in dem..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar