Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 2 mars 2015

2006-04-26 Kl. 12.49 Anmälan gällande Olaga Hot gentemot KÅRV på Apb! (En god vän til BB bl.a. och denna anmälan är viktig för att ge en komplett bild av skeendena våren år 2006).Bevisen i form av utdrag ifrån Apberget.se hittar ni här (Kårv snackade i diskussion med BB):

Ärendet som detta ärende är kopplat till hittar ni här (ärendet med olaga hot ifrån Hermans sida):


Att jag publicerar ovanstående anmälan är dels för att ge en så komplett bild som möjligt av min vår år 2006, och dels för att nästa inlägg behöver det ovanstående inlägget som bakgrundsinformation då KÅRV var god vän med en kille som kallades BB och som spelar en stor roll i kommande inlägg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar