Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 4 juli 2014

DÖDLIGA TYGLAR: Psykiatrins "terapeutiska" övergreppInledning
För att konstatera det uppenbara, psykiatrisk "vård" är inte tänkt att döda patienter, och ingen förväntar sig att patienter dör på mentalsjukhus. Ändå är det som tyst när det händer under vakande ögon av psykiatriker varje dag på psykiatriska institutioner runt om i världen.

Nio-årige Randy Steele inte känns som att ta ett bad i psykiatrisk klinik som han hade blivit antagen. I tumultet som följde Randy kräktes och sedan slutade andas, medan personal med våld fast honom. Efter att återupplivas, var Randy snabbt överföras till ett annat sjukhus där han dog nästa dag. Sjukhusjournaler visade senare att Randy hade återhållsam 25 gånger under de 28 dagar före hans död. Trots tecken på blod urladdning från hans näsa, mun, ögon och anus, och blåmärken i ansiktet och magen, har inga åtal arkiveras. Vid statliga lagstiftande utfrågningar, Randy mor, Holly, höll upp sin sons obduktionsbilder, vädjande: ". Jag hoppas att inget annat barn har för att dö så här"

Psykiatrisk personal tvingade 13-årige kanadensaren Stephanie Jobin (som redan doserats med fem olika psykiatriska droger) att ligga med ansiktet nedåt på golvet, knuffade en beanbag stol ovanpå henne, satte sig på stolen till stift ner henne och höll hennes fötter. Efter att ha kämpat i 20 minuter, Stephanie slutat andas. Hennes död styrdes en olycka.

Elva-årige Andrew McClain dog av traumatisk asfyxi (kvävning) och bröstkompressioner fyra dagar efter att ha blivit antagen till en Connecticut psykiatrisk inrättning. Andrew hade olydig en instruktion från en psykiatrisk medhjälpare för att flytta till en annan tabell vid frukost. Två anställda därefter fast honom, en efter att ligga ovanpå honom i ett vadderat isoleringsrum.

Återhållsamhet "förfaranden" är de mest synliga bevis på de barbariska metoder som psykiatriker väljer att kalla terapi eller behandling. Och eftersom dessa exempel visar tydligt, inte sådan psykiatrisk brutalitet inte mjukna, eftersom mänsklig medkänsla skulle anser lämpliga, även till förmån för ungdomar.

Sedan 1969 har Kommittén för Mänskliga Rättigheter (KMR) undersökt och avslöjat dödsfall direkt följd av en psykiater "vård." Som en av sina första undersökningar, CCHR dokumenterat 100 oförklarliga dödsfall i Kaliforniens Camarillo och Metropolitan statliga sjukhus. En 36-årig ​​man hittades död ansiktet nedåt i en säng där han hade blivit fjättrade med begränsningar läder. En mormor hittades död på ett sjukhus garderob två veckor efter det att personalen informerade familjen om att hon saknades.

Arbeta med lagstiftare och media KMR har hjälpt avslöja den hemska sanningen att upp till 150 dödsfall fasthållnings ske utan ansvarsskyldighet varje år i USA ensamt. Minst tretton av dödsfallen under en tvåårsperiod var barn, en del så unga som sex år gammal.

Åtgärder som vidtagits för att hejda dödssiffran har haft liten effekt. Trots införandet av restriktiva federala bestämmelser i USA, under de följande tre åren ytterligare nio barn dog av kvävning eller hjärtstillestånd från våldsamma tvångs.

I Japan var föreskrifter passerade förbjuder användning av fysiska begränsningar på de äldre efter upptäckten att privata psykiatriska sjukhus med våld var incarcerating och olagligt besöksförbud äldre patienter. Fortfarande våldet fortsatte. Dr Masami Houki, chef för Houki psykiatriska klinik i Japan, dömdes för dråp efter att han anslutit en 31-årig kvinnlig patient mun med vävnad, sedan täckte den med lim, injicerade henne med ett lugnande medel, bundna händer och fötter , och tvingade henne att ligga i baksätet på en bil samtidigt överföra henne till kliniken. Hon var död vid ankomsten.

Houki är en av de få psykiatriker-ja, någon psykiatrisk personal-som har kriminellt belastat på grund av dödsfall till följd av våldsamma tvångsmetoder, eufemistiskt kallas "human tvångsterapi." Under tiden, tusentals människor i alla åldrar fortsätter att dö av en sådan känslokallt , fysiska övergrepp på psykiatriska kliniker över hela världen.

Anledningen till detta är mycket enkel. "Assault" är per definition ett försök eller uppenbart försök att tillfoga skada på en annan med hjälp av olaga våld, tillsammans med förmågan att skada den personen. "Battery" definieras som olagligt stryk eller annat felaktigt fysiskt våld eller tvång tillfogas en människa utan hans samtycke.

Psykiatriska tvångsmetoder och alla andra psykiatriska förfaranden för den delen, betecknas som "misshandel" i alla avseenden utom ett; de är lagliga. Psykiatrin har ställt sig över lagen, varifrån den kan angripa och smet sina olyckliga offer med en total brist på ansvarstagande, allt i namn av "behandling".

Vi inbjuder dig att granska rapporten och dra dina egna slutsatser om fara psykiatrin poser, inte bara för vår psykiska hälsa, men för våra egna liv.

Det är viktigt att brottsbekämpande myndigheter och lagstiftare vidtar åtgärder för att sätta stopp för dessa grymheter.

Med vänliga hälsningar,


jan Eastgate
Ordförande, Kommittén
för Mänskliga Rättigheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar