Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

torsdag 13 mars 2014

Det är alldeles uppenbart att man utnyttjade Ilona Hyvönens ärende för att stämpla mig som allvarligt psykiskt sjuk 2012. (Skrevs måndagen den 10/03-2014 ).

Bevis på att Ilona anser det vara sinnessjukt att jag stämplats som allvarligt psykiskt störd:
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2013/12/ny-version-med-printscreen-min-alskade.html

Bevis på att Ilona uppgett att det var Håkans sak som spelade mest roll:
http://mrnygrenfan.blogspot.se/2014/03/de-va-ju-pga-de-mest-som-dom-ville-ha.html

Det är alldeles uppenbart att man utnyttjade Ilona Hyvönens case för att stämpla mig som allvarligt psykiskt sjuk 2012, endast med anledning av min kamp som jag höll på att vinna mot förvaltarskapet (ja, de diagnoser som användes till grund för förvaltarskapet ströks i RPU:N och hade annars strukits i en ny psykutredning som var planerad efter sommaren 2012), de ville inte bli utskämda att de gjort fel (domstolen, psykiatrin och nämnden) och därför snabbar man sig att använda fakta från BUP-journalen och stämpla mig med psykisk störning.

God man kom ursprungligen till för att just psykiskt sjuka skulle få hjälp.

Jag fick det för att barnpsykiatrin ansåg mig vara marginell mental retard/lindrigt psykiskt utvecklingsstörd. Denna diagnos blev motbevisad sommaren 2012!

De skyndade sig att stämpla mig med allvarlig psykisk störning så att de nu kan använda det som grund istället. Det går heller aldrig att få till en ny rättspsykiatrisk utredning om man anser att den som gjordes är felaktig till stora delar, både i underlag och slutbedömning. Man kan på sin höjd överklaga domen och sen så kollar en högre instans på samma utredning med alla fel fortfarande kvar där.. Då blir den fällande domen likadan med största sannolikhet.

Grejen är den att de snabbade sig att ge mig "psykisk ohälsa" på pappret så att jag om jag utmanar förvaltarskapet ska kunna bortförklaras med att jag "suttit på rättspsyk" eller "lidit av allvarlig psykisk störning". När detta inte var de skäl som användes i begynnelsen.

Jag har heller aldrig ansetts psykiskt störd under min uppväxt vid samtliga bråk men Rättspsykiatrin i Huddinge kan ju använda elva år gamla fakta (som aldrig kontrollerats att allt stämmer) och få den till i princip vad de vill...! (Att jag är allvarligt psykiskt sjuk till följd av mitt agerande genom livet trots att mitt agerande genom livet vid olika konflikter berott på andras agerande till stora delar, delar som psykiatrin aldrig tar med i bilden..).

Jag anser att jag aldrig lidit av allvarlig psykisk störning, och att om jag lidit av "psykisk störning" så berodde den på just att jag fråntogs mina mänskliga rättigheter med hälp av felaktiga diagnoser från BUP som användes som skäl i rätten att dela ut ett förvaltarskap.

Det är klart att där systemet kan erkänna att de stämplat mig fel med retardations-diagnos, där kan de aldrig erkänna att psykstämpeln varit fel.. Eftersom jag fått sitta i nästan två år och det skulle vara en för stor skandal att de gjort fel. Istället hotas det med att om jag strider eller gör något för att få rätt så blir jag kvar längre.

Det skall sägas att jag i dags datum varit hemma i min lägenhet sedan i mitten av februari på långtidspermission och att jag förmodligen påbörjar öppenvård imorgon.

Men naturligtvis så tycker jag som aldrig varit psykiskt störd eller i alla fall inte allvarligt psykiskt störd att vården istället borde avslutas helt och hållet då jag alltid fungerat normalt när ingen djävlats med mig.

Brotten som ledde till domen berodde ju på frustration och så vidare med dels förvaltarskapet och dels Ilonas agerande just innan med lögner och annat.

Inte på allvarlig psykisk sjukdom.

Ilona tycker inte att jag är allvarligt psykiskt störd och anser att det är sinnessjukt att jag blivit tvångsvårdad. Och hon var målsäganden i det hotbrott som ansågs grovt nog för en fängelsedom..

Säger något om hur fel ute de är..

Inte ens målsäganden håller med psykiatrin i att jag var allvarligt psykiskt sjuk vid tiden för brott, eller någonsin för den delen.

Hon håller heller inte med om att jag är retard i behov av SOL-team eller behöver en förvaltare!

Trots att Rättspsyk idag inte anser mig som lindrig retard så fortsätter man att agera som om jag har behov av en förvaltare..

Jag begick agerandet mot henne för att jag blev förbannad på henne när hennes lögner som hon sysslat med i fem veckors tid uppdagades, hon hade dessutom olovligen prylar som jag ägde och bett om att få tillbaka under den tid som hon ljög och sa att hon inte var hemma. Jag var arg men inte allvarligt psykiskt störd.

Ilona har dessutom berättat om hur snuten struntat i alla hennes anmälningar mot mig fram tills Håkan också hade blivit hotad.. Då var de mycket intresserade av att höra hennes berättelse om "hot" för att kunna styrka Håkans case. Håkan var min tidigare förvaltare, alltså en tjänsteman. De tog Ilonas sak seriöst först när det gynnade en tjänsteman. Enligt hennes egna ord.

Lite som i "Min fiendes fiende är min vän". Håkans fiende (jag, brukaren som han skulle ge råd till först i egenskap av god man och sedan hjälpa i egenskap av förvaltare) hade en fiende (Ilona) och Håkans stödtrupper bland politiker, åklagare och poliser såg henne därför som en allierad i att sätta dit mig hårdare.

Har jag glömt att nämna att jag redan tidigare straffades för hoten mot Håkan på Facebook! Jag blev tvångsintagen i två veckor under januari 2011 och den tiden var jobbigare än rättspsyk som intagen, eftersom det rådde sladdförbud så man kunde ju bara titta upp i taket och ha mobilen någon timme då och då (batteriet tog slut snabbt). Tiden gick så långsamt.. Rättspsyk är ju annorlunda, dagarna och veckorna går snabbt men åren tar tid.. (Nu planerar de dock internetförbud och jag antar att det blir värre efter det). Det är tiden som är straffet på rättspsyk medan vanliga psyk är ett straff eftersom man tvingas dela rum med snarkande personer och inte har tillgång till prylar som kräver sladd. Till exempel datorer.

Han såg även till att kontakta säkerhetstjänst så att SÄPO haft koll på mig..

Håkan sa personligen till mig att SÄPO hade koll på mig efter att han då kontaktat sina myndighetskontakter efter det indirekta hotet som aldrig skickades till honom, men som han uppmärksammades om genom idioter på min vänlista på facebook (tidigare tillät jag vem som helst att vara vän med mig men jag har raderat alla misstänkta vänner nu).

Ja, Håkans sak hade bara slutat i böter. Med Ilonas case så kunde det bli fängelse.
Eftersom att fängelsestraffen för grovt olaga hot är cirka tre månader så ville de att jag skulle låsas in på obestämd tid på rättspsyk istället, och dessutom så gynnade det deras case med förvaltarskapet eftersom att de då fick en ny diagnos att peka på!

Win win alltså för Håkan, systemet och Ilona.

Agenten måste tryckas till......!!!

Idoler på Flashback likställs med nazister av etablissemanget i Umeå. De är alltid skurkarna. Man kan till och med tänka sig att förvaltarskapet var mitt straff för att jag såg till att hänga ut tjejer i Umeå som utnyttjat mig ekonomiskt tidigare på bland annat flashback. Knappast jag som var mest drivande i Agenttråden, men de kanske ville trycka till mig för det. Umeå är ju extremfeministiskt och brudarna är alltid offren!

Personen som får stöd av anonyma på Flashback måste ju vara ärkeskurken!

Aja, idag är jag vän med Ilona och jag tror att vi har bättre relation till varandra än förr. Vi har haft det sedan kontaktförbudet hävdes.

Hon anser att det är sinnessjukt att jag stämplats med allvarlig psykisk störning, och ännu sjukare att jag fick förvaltare.

Hon berättade även att det var mest pga Håkan som de ville höra hennes berättelse om elden och näsdukarna. Håkan hade ju dragit en vals ang sitt case där han påstod att han skaffat brandsläckare för att skydda sig om jag skulle försöka med ngt. Och det var innan jag gjort något med eld.

Så min handling med näsdukarna råkade spela honom i händerna tyvärr..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar