Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 2 december 2013

Socialdemokraternas förfall är deras egna fel- återskapa välfärdens Sverige och ni återfår era gamla siffror..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17949543.ab?fb_action_ids=10151816160336483&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B"10151816160336483"%3A227804817397882%7D&action_type_map=%7B"10151816160336483"%3A"og.recommends"%7D&action_ref_map=%5B%5D
Sossarna har sig själva att skylla..

Om de behållit sina traditionella sossevärderingar och inte rört sig åt höger så hade de haft mer folk som troget stödjer dem.

Deras kärnväljare som nu är pensionärer eller i äldre medelåldern blir spottade på i dagens Sverige.. Socialdemokraterna har svikit sina trogna gamla väljare och de rör sig nu högerut till SD eller vänsterut till V. Sossarna själva påminner allt mer om Moderaterna i en annan tappning.

Det faktum att Socialdemokraterna idag inte tål kritik inom de egna leden och mobbar och fryser ut oliktänkande gör också att de som utsätts för detta lämnar partiet. Toppstyrningen av högerblocket skrämmer iväg de väljare som ligger mer åt vänster.

Sen får vi inte glömma bort att orsaken till att Socialdemokraterna var så stora tidigare var för att de var arbetarnas parti.. Men det var längesedan de var på arbetarens sida och idag är de som vilket kapitalistiskt högerparti som helst, men generösare med A-kassa och bidrag än vad det traditionella högerblocket är.

Sossarna delar fortfarande högerblockets syn på kapitalism, och på hur Sverige bör berikas genom en oansvarig integrationspolitik. Där segregation och utanförskap är ett allvarligt problem. För varje svensk som får det sämre så har de en röst mindre.

Just nu kanske Alliansen får skiten men när Sossarna visar att de är lika goda kålsupare (som det ryktas om) så kommer folket att vända sig till V eller SD.

Förr när Socialdemokraterna var som störst så representerade de allt det goda med Sverige. Folk hade industriella jobb, bra lön, god utbildning, fritidsgårdar, kyrkor, välfärd och de flesta trivdes väldigt bra i Sverige. Äldre hade en värdig pension, unga hade bra uppväxter där alla hade föräldrar som kunde betala julklappar och presenter med väldigt få undantag, unga vuxna och medelålderns folk hade arbeten. I dagens Sverige så är situationen en helt annan...

Socialdemokraterna representerade välfärdens Sverige, och det var därför de hade ett så enormt stöd!! Folk var lyckliga, och tacksamma över att de fick bo i Sverige. Sossarna var de som gjort Sverige till vad det var.

I dagens Sverige där välfärden är ett minne blott, där klasskillnaderna ökar, där föräldrar till stora grupper av våra barn inte har råd med julklappar och presenter till barnen, där skolorna misslyckas med att lära elever vad de behöver kunna, där unga vuxna och många medelålders är arbetslösa och där pensionärer och handikappade vanvårdas och eller har en ovärdig pension så representerar inte Socialdemokraterna Välfärden längre.

Det bör poängteras att det nu är Reinfeldt och Alliansen som representerar dagens Sverige.. Socialdemokraterna skulle kunna återfå sin storhet om de gick till val på att återskapa välfärden som de en gång ordnade. Om de blir vad de var..

Men Socialdemokraterna verkar inte längre stå för de traditionella socialdemokratiska värderingarna, och det mina vänner kommer förhindra att de någonsin blir vad de en gång var..

Att hela det politiska etablissemanget dessutom försökt frånta folket dess identitet genom att skilja kyrkan från staten, sluta lära ut väsentliga delar av vår kultur och historia i skolorna, ifrågasätta vår kultur och historia, satsa pengar som kunde gå till pensionärer och andra utsatta grupper på tjänstemän och chefer, samt att försöka splittra folkhemmet i flera olika grupper istället för att försöka hålla hela folkhemmet förenat som en enda grupp, det kommer att få konsekvenser.

Sossarna skapade det svenska folkhemmet, och var älskade av folket.

Nu raseras välfärdsstaten som då kallades folkhem tidigare och alla inklusive Socialdemokraterna har del i det. Inte så konstigt att väljarna försvinner..

Det parti som återskapar ett folkhem eller den så kallade välfärdsstaten, det partiet kommer att älskas av folket och få det antal röster som Sossarna en gång hade.

Det skulle kunna vara dem själva..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar