Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 16 december 2013

Farsan bör besvara eller intyga gällande följande uppgifter:

Besök hos ST-läkare 05-01-28:

Fel nummer 17:

"Gustav är med i friidrott m.m"

Rättelse: 

"Det borde stå "Victor är med i friidrott m.m"... Dessutom så läste jag en hel del Fantasy -böcker så som "Harry Potter" under denna tid och lanade även dataspel med gamla kompisar (04-05) och lekte kurragömma med dunk med klasskompisar enda fram till mitten av årskurs 8 år 2004! Gjorde mycket mer än satt vid datorn!

Jag och min dåvarande kompis Fredrik Columbus/Folkhage (gammal klasskompis som gick i en annan klass under högstadiet) brukade vara ute och köra moped väldigt ofta under 2005 (fick våra förarbevis i maj samma år), och Fredrik skaffade en likadan moped som mig också. Vi brukade hälsa på tjejkompisar (gammal klasskompis vid namn Elin Söderlind och hennes polare) på Röbäck en hel del under 2005!

Jag hade dessutom fortfarande flera kompisar kvar från Östteg, de försvann i dec 05 efter händelsen på Tegs Central den månaden. Däremot så hade jag ju haft få vänner i klassen under högstadiet.

Efter Tonårsbibelskolan (sommarläger likt konfirmation men en frikyrklig variant utan presenter inblandade) så fick jag en "bästis" som jag ofta spelade spel med! Vi läste manga på lägret bl.a. Denna kille hette Marcus Dageryd och gick tyvärr på en annan skola!

Utöver gamla klasskompisar och Marcus så hade jag även en hel del träningsvänner från IFK -UMEÅ Friidrott som jag känt genom träning eller lärt känna på diverse träningsläger eller tävlingar!

Det var mycket läger och tävlingar mellan årskurs fyra och åtta! Jag la av efter dec 04 då jag drabbades av diabetes i mars 05 och blev orkeslös, men man höll kontakten med folk via MSN och Apberget.se.

Alla dessa vänner gick på andra skolor förutom mina gamla klasskamrater! Tyvärr bröt de gamla klasskompisarna med mig efter incidenten i dec 05! Friidrottsvännerna försvann några år efter att man lagt ned friidrotten. På skolan hade jag under år 2004 många vänner i klassen över min egen där jämnåriga födda 1989 gick. Dessa slutade ju tyvärr på skolan ett år innan jag själv! Var bland annat med i deras hejarklack Red Roses där vi stöttade Tegs SK:s elitlag! Jag var en av dem som hördes mest på matcherna och jag hade en del popularitet på grund utav mitt AFRO bland annat.

Med andra ord så är det helt fel och ger en felaktig bild att jag enbart satt vid datorn när jag inte läste japanska serier eller tränade friidrott. Faktum är att jag innan 15 års ålder var ute och lekte mycket med gamla polare från Östteg, att jag efter 15 års ålder körde mycket moped med en polare och att jag även spelade mycket med kamrater via tv-spel och dataspel, jag spelade inte enbart för mig själv! Ofta så var vi tre till fyra stycken när vi lirade TV-spel, TV-spel på den tiden saknade internet och hade fyra kontroller."

Farsan bör:

Bekräfta att min berättelse stämmer.

Telefonkontakt med läkare 05-12-19:

(Källa: Farsan)

Fel nummer 26:

En ST-läkare skriver följande:

"Victor har många drag inom autismspektrat, svårt att se egen delaktighet i det som sker, fastnar i olika teman vilket tar orimliga proportioner, svårigheter i sociala relationer".

Rättelse:

"Nej, jag kan utan problem se min egen delaktighet i det som sker, hade inte svårigheter i sociala relationer med en hel del vänner från friidrotten, tonårsbibelskolan eller gamla klassen."

Farsan bör:

1. Intyga att jag för det första inte alls hade svårigheter i sociala relationer med kamrater, för det andra enbart ibland fastnade i teman som tog orimliga proportioner (t.ex. förskolan) och för det tredje kan se min delaktighet i varje konflikt.

2. Beskriva de tre punkterna ovan och förklara med egna ord hur han uppfattar mig vad gäller detta sett till hur jag socialiserat med folk genom hela barn-och ungdomen. Detta är BUP-journalen å saker som hänt efter 2006 är ointressant. Det rör mig som 1-16 år.

Konsekvenser av denna text är att jag av Vuxenpsyk och Rättspsyk samt av SOC ansetts ha sociala svårigheter vilket resulterat i diagnoser som Autistiska drag/Asperger, ansetts misstolka sociala signaler och därmed förorsaka all skit jag hamnat i, man har skyllt allt på att jag inte förstår det sociala spelet och andras "medmänskliga signaler" när andra egentligen visat den typen av medmänskliga signaler som man visar när man kastar sönder en Walkman som jag använder, sprider rykten om mig och syrran, kallar mig för kränkande tillmälen, angriper mig fysiskt. 

Man har trott att jag varit en enstöring utan vänner under barndomen samt ungdomen vilket inte stämmer innan 16 års ålder. Jag har aldrig varit HELT utan vänner och under barndomen samt de tidigar tonåren så hade jag väl runt tio stycken nära vänner. 

Slutligen så tror de att jag inte kan se min delaktighet i det som händer och det har lett till att man inte vill ta det jag berättar seriöst inom psykiatrin. Jag har bevisat gång på gång att jag vet vad jag själv gör i domstol där jag alltid erkänner vad jag gjort.

"pojke med stora sociala och emotionella svårigheter".

Rättelse:

Håller inte med! Kanske sociala svårigheter med vissa, men inte med alla! Inga emotionella svårigheter!

Jag kan känna känslor och då även för andra personer!

Jag har fått tårar när en favoritkaraktär dött i en bok, eller när något olyckligt inträffat!

Naturligtvis kan jag känna empati för folk, men inte med idioter som djävlats med mig! Samtliga offer där jag är åtalad har förtjänat att bli utsatta för brott (förutom de som träffats av misstag eller så), varför jag inte känner empati för dem. Jag begår bara brott mot dem som gjort sig förtjänta av det! Oskyldiga kan få empati av mig, t.ex. tjejerna som av misstag fick mössan med kiss på sig!

Farsan bör:

1. Intyga att jag inte hade några sociala svårigheter med kamrater innan 15 års ålder. Visst förekom enstaka bråk som för alla ungdomar och barn men det var inte onormalt mycket av den varan. Jag hade många kompisar som brukade hälsa på mig och jag brukade även hälsa på dem. Jag var socialt välfungerande. Under årskurs 1 till 4 så var det en del konflikter som var utöver det vanliga på skolan. Men jag som mörkhyad utsattes för rasism av äldre elever och brukade få skulden av de yngre i min klass, klart jag var en bråkstake denna period. Efter kontakten på BUP avslutats så blev det bättre hela vägen upp till årskurs 9 och jag fungerade väl socialt vilket farsan bör intyga och beskriva. Under årskurs 1 till 4 hade jag ändå kompisar på fritiden som hälsade på i hemmet och sådant vilket bör poängteras. Under högstadiet så hade jag gott om kompisar innan mössincidenten. Efter mössincidenten så blev det färre. Jag hade dock en del som t.ex. Marcus Dageryd, Claes Beverlöv och Tony Sahlen för att nämna några kvar.

2. Intyga att jag alltid kunnat känna känslor. Jag har gråtit, varit arg, varit glad, blivit kär (om än obesvarat), varit på gott humör, varit på dåligt humör med mera. Svårare att visa känslor när man är deprimerad dock. Men jag har aldrig varit utan känslor vilket farsan bör intyga, Klart att nu 2013 i december så är jag mer känslokall efter all skit jag gått igenom, avundsjuka på alla andra som slipper inskränknigar i sina liv bidrar till det. Men helt fel att jag skulle ha emotionella svårigheter.

Konsekvenser av detta fel är att folk på Vuxenpsyk och Rättspsyk kan beskriva mig som en person med sociala och emotionella svårigheter. Och det leder till mindre smickrande beskrivningar av mig som person. Att jag år 2013 är mindre glad då det finns lite att känna glädje över, och mindre arg då man inte får visa ilska om man vill härifrån, ja då kan man tolkas som känslokall. Man visar inga känslor. Betyder inte att jag inte känner känslor. Kan fortfarande få tårar i ögonen om jag läser eller ser något tragisk i en serie eller film. 


Telefon 07-03-14:

Fel nummer 66:

"Enligt fadern är nu Victor uppslukad av en hemsida han gjort på internet".

Rättelse:

"Det var inte jag som gjorde hemsidan! Flashback-folk skapade hemsidan "welovevictor.tk" efter att en stor tråd om mig och två tjejer blivit enormt stor på forumet Flashback.info, nuvarande Flashback.org.

Det var en fan- sida som andra gjort, jag var en stor idol på Flashback år 2007 i början av mars under tiden som den stora tråden fortfarande var aktiv och olåst!

Jag är fortfarande känd som "Agenten" där!

Jag var uppslukad av den "stora tråden om Agent Victors liv och leverne" på forumet snarare än av fan- sidan!

Felet är alltså att farsan sa, och "Kuratorn på BUP" skrev, att jag var den som "gjort" sidan vilket är felaktigt! Sidan togs bort på mitt initiativ efter att jag bett "upphovsmannen" om det, detta då vissa som blev uthängda var väldigt arga över sidans existens (och jag fick ju skiten). Ett gäng raggare från Holmsund som jag bråkat med tidigare trodde ju att jag legat bakom sidan och misshandlade mig! Trots att jag egentligen inte hade något med sidan att göra mer än att jag var anledningen till att den skapades då folket på Flashback ville ha en "Fan-sida" om mig, "Agenten", för framtida generationer^^.. Haha, det var ju en rätt komisk tråd på Flashback med mycket vändningar och mycket "sjuka" grejer. 

Tråden och sidan skapades efter att jag lagt ut min hämndfilm mot iranskan och Ilona, och den skapades av en för mig helt okänd användare på Flashback. Sen fick Flashbackfolket (experter på att gräva fram info om folk) fram allt om mig som har stått tidigare i BUP- journalerna.. Och ja, det är en hel del shit!! Därmed blev jag något av en skandal och därmed även en idol på sajten.. Att sen mina politiska värderingar stämde bra överens med Flashback- folkets gjorde ju inte saken sämre.. Så jag fick ett helhjärtat stöd från väldigt många på Flashback forum år 2007, och har enda sedan dess varit en välkänd profil på sajten. Även om jag bannades av admins i dec 2011."

Farsan bör:

1. Intyga att han inte hade koll på vem som gjort hemsidan som jag "blivit uppslukad av" och att det var fel av honom att påstå att jag låg bakom sidan när han saknade koll på detta.

Konsekvensen av detta har blivit att Rättspsyk skyllde på mig att jag skapade en hemsida som jag aldrig skapade eller låg bakom! I Rättspsykiatriska utredningen så används detta mot mig, och man skyller bland annat den misshandel jag blev utsatt för (grov) på mig av den anledningen att jag "skapat hemsidan" som jag inte skapade.

Fel nummer 67:

"Han söker stödpersoner i landet för att bilda en armé."

Rättelse:

"Jag hade stödpersoner från forumet Flashback när det gällde en konflikt med några tjejer om pengar som de blåst mig på, jag hade som hämnd hängt ut dem i en film på Youtube som resulterade i en stor tråd på Flashback som en helt annan person startade. I samband med detta skapades en hemsida angående alltihopa som farsan i tidigare fel skyllde på mig att jag bar upphov till.. I detta fall med stödpersoner så påstår farsan till BUP att jag ville bilda en armé vilket inte stämde. Jag kallade väl däremot alla de på Flashback som backade mig för min "Cyber-armé" (internetkrigare). Men det är alltså en felaktig uppgift som farsan lämnat till BUP."

Farsan bör:

1. Intyga att han inte hade koll på omständigheterna kring mitt internetanvändande och Flashback och att det blivit fel.

Konsekvensen av felet är denna gång att Rättspsyk skrivit att jag som någon "galning" sökt stödpersoner i landet för att bilda en armé viket inte var fallet. Jag hade stor uppbackning från Flashback och kallade dessa internetkrigare för min "Cyber-armé".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar