Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 8 november 2013

Stackars Jimmie Åkesson- inlägg av Ilona Hyvönen på Facebook ledde till stor diskussion!


Inlägg by Ilona Hyvönen.

Läs gärna kommentarerna till detta inlägg!

Jag själv kommenterade hela diskussionen med följande:

Här kliver jag in lite väl sent... Missade denna roliga diskussion som jag läste nyss!

Det är inte Sverigedemokraterna som är de riktiga rasisterna i det svenska samhället, Sverigedemokraterna är bara Sverigevänliga svenskar och invandrare som vill att den svenska kulturen skall bevaras. Utlänningar är välkomna så länge de vill bli svenskar och anpassa sig till den svenska livsstilen.

Ett exempel på ett rasistiskt parti är Svenskarnas Parti där politikerna och dess medlemmar på allvar menar att vita människor är överlägsna de av annan hudfärg, och där man vill återinföra rasbiologin i skolorna. Där har vi ett rasistiskt parti!

Om ni frågar mig som är uppvuxen i Sverige sen jag var 2½ månad gammal och som har två svenska etniskt vita adoptivföräldrar som anpassat mig till det svenska sättet att leva.. Om ni frågar mig vad jag anser om rasismen i Sverige så skulle jag svara att det är smygrasisterna som är det stora problemet!

Smygrasister finns inom alla svenska partier, även SD.. Men det är inte inom de politiska partierna som det gör mest skada utan jag menar att de gör störst och mest skada inom diverse nämnder och beslutandeorgan.

Ta till exempel vita lärare på en helvit skola som alltid jämt och ständigt bär med sig den mörkhyade eleven till rektorn, eller psykiatrin som stämplar den mörkhyade eleven som socialt handikappad istället för att stämpla de vita eleverna i skolan som de rasister de förmodligen varit.

När en mörkhyad icke invandrar och adopterad person blir utsatt så ger lärare och psykiatripersonal ofta denna personen skulden. Istället för att ge skulden till det gäng av öppna rasister som finns runt omkring. Detta tyder på att det är gott om smygrasister i Sverige på olika ställen inom olika maktpositioner.

Dessa smygrasister är ett stort problem! Inte enbart för adopterade utan även för invandrare.. Tänk er själva om ni var adopterade och alla andra elever var gula, svarta eller röda.. Om ni retas för att ni är av ljus hy och sen stämplas av lärare som orsaken till allt, eller av psykiatrin som en socialt efterbliven enbart för att de inte vill se hur verkligheten ser ut (att det är de svarta, röda och gula eleverna som är rasister och därför retar den vita eleven) så skulle ni ockå inse det enorma problemet med alla smygrasister.

Men SD vill begränsa invandringen av förståeliga skäl, och man är inte rasist för att man röstar på SD eller sympatiserar med SD.. Man kanske kan kallas islamofob eller kulturrasist. Men jag är stolt emot Islam och utländska barbariska religioner och utländsk kultur i Sverige. Om den inte är civiliserad..

Delvis, har inget emot japansk, indisk eller kinesisk kultur..

Summa sumarum så är det smygrasisterna man borde fokusera på i kampen mot rasismen.. Inte SD eller liknande partier som vill bevara svensk kultur. Rasist är man inte för att man värnar det svenska i Sverige, rasist är man när man ger det mörkhyade barnen skulden och stämplar det för jämnan enbart för att barnet är mörkhyat och av utländsk härkomst.

Rasism är läran om att en ras är överlägsen alla andra raser, och att det finns rasskillnader i form av intellekt. Rasism är inte att vilja bevara gamla Sverige som det varit fram tills nu..

Tack för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar