Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

onsdag 4 september 2013

Agenttråden- Viktor är ett mobbingoffers ansikte, raggarsvinet kommer tillsammans med de två äckliga fjortisarna bli mobbarnas ansikten utåt.


2007-03-15, 17:49
 PolarenPär skriver:

Jag tror ni glömmer att DENNA VIDEO(ja det är samma raggaräckel som spöade honom även igår) inte spelades in efter att han åkte på däng igår, det skedde före, exakt som påhopppen på stan, attackerna mot honom med spott, den dagliga häcklingen.. Så ni som nu öppnar käften och påstår att det är FB som placerat han i den situationen han är skall kanske ta sig en funderare igen. Detta har pågått i åratal och om ni följt tråden och läst vad folk fån Umeå vittnat om så är som sagt den senaste spövändan Viktor åkte på något sätt inte unikt. Mobbingen och misshandeln samt hoten är bara ännu en dag i Viktors liv. Denna tråd har nog inte haft den stora betydelse alla glappfittor öppnar käften om nu och "vad var det vi sa bla bla bla" vill få det till. Viktor hade med all säkerhet fått utstå samma skit dag efter dag iaf.

 Som det talades om i denna tråd innan han åkte på däng igen, är det viktigt vad som görs av det hela. För vad raggarsvinet än tror han åstadkommit över någon minuts sandsäcksboxning så har han förlorat. Han ger sig på en retarderad människa (aldrig varit retarderad men BUP gav mig en marginell mental retardation felaktigt ett år innan detta) fysiskt och straffet lär komma på det ena eller andra sättet (eller rentav båda). Det faktum att offret Viktor redan är känd i mångas ögon, det faktum att misshandlaren redan finns på bild och med namn, det faktum att ljudinspelningarna med de två småhororna Idaah och Ilona (Ilona var oskyldig, det var Emilia och Ida) som spottar och beter sig finns spridda över nätet, är alltihopa bevis på att detta inte är denna tråds fel. Det förekom redan i Viktors vardag.

Viktor är ett mobbingoffers ansikte, raggarsvinet kommer tillsammans med de två äckliga fjortisarna bli mobbarnas ansikten utåt. Hur de än vänder och vrider på det, hur mycket de än ger sig på andra så kommer de bli kända som mobbarna i Sverige och får således leva med att de en dag stöter på fel människa/människor. Vem kommer vilja ha med dessa att göra i framtiden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar