Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

onsdag 11 september 2013

Agenttråden- Big Family Cruisers utsattes för FB-användarnas vrede, enbart för att Aije varit medlem där! Kan tycka att detta var onödigt vilket jag också gjorde klart.

2007-03-17, 11:13
Raoul skriver:
(Citat:
Ursprungligen postat av fractal inhaler
Ta en titt i raggarnas gästbok börjar bli drag där.)

"Namn: Raggar Olle
Hemort: Power Meet
Datum: Lördag den 17 mars 2007 11.01
Meddelande:

Ta och red upp den här härvan med Stålis, Aije och CO. Ni som skriver hot i gästboken kan lägga av med det det gynnar varken Viktor eller Ungtupparna. Det är illa nog att de med stor risk åker dit ordentligt på misshandeln. Rykten har börjat gå att dom ska märkas om de dyker upp på Power Meet och det är en tillställning som inte ska svärtas ned av detta spektakel. Se till att snacka grabbarna tillrätta alla blir förlorare om detta eskalerar.

- - -

Namn: kalle
Hemsida (URL): http://www.nasco.se/
Datum: Lördag den 17 mars 2007 8.40
Meddelande:

Vad är det frågan om hoppas verkligen inte ni tillåter att medlemarna håller på på det här viset, om personerna i fråga nu är medlemmar så tar jag för givet att dom utesluts. Det är sånna som förstör o skapar dåligt rykte för resten av oss raggare i landet inte så kul o höra att ja du är en sån som misshandlar förståndshandikappade hoppas ni tar tag i det här"

2007-03-17, 11:18
PolarenPär skriver:
"Ja det skall inte tas för självklart att alla raggare som stoltserar med sina sydstatsflaggor och spelar Johnny Reb med texter om att hänga negrer, verkligen gillar att man misshandlar ¤%¤&¤&%&¤
Det finns oerhört många som just står upp för de svaga i samhället och med glädje ser till att rötäggen som ger raggare dåligt rykte förpassas till historien. Det gynnar nämligen inte dem på något sätt att få dålig publicitet.
Gästboken är numera nedstängd dessutom.

 Men det hindrar ju inte att deras kamratraggare i länksamlingen får se en bild av Viktor samt veta vilka medlemmarna i Big Family Cruisers som misshandlar ¤%¤%¤%¤%¤ är...
 Även dom har gästböcker och kontaktpersoner."

2007-03-17, 11:51
Mocken skriver:
(Citat:
Ursprungligen postat av PolarenPär
Har du även tänkt på att de flesta i Big Family Cruisers Umeå, är barnfamiljer med ett motorintresse? Jag menar tänk om någon skulle få för sig att börja behandla deras barn illa i skolorna bara för att de finns med på klubbens hemsida?
Världen är full av tokskallar och man borde nog ändå hålla sina barn borta från sidor som dessa. Nog för att det är sött att se både hundar och barn klädda i sydstatsflagga, men när man tillåter misshandel av färgade så kan det lätt slå bakut.)

 "Ja, det vore ju fruktansvärt. Men tänk på att alla inblandade i historien också är barn. Victor, Stålis och alla andra.
Jag har tyckt illa om denna tråd sedan början, men kan inte sluta läsa ändå."

2007-03-17, 11:55
PolarenPär skriver:
"Ja och eftersom det är just barn det handlar om så kanske dessa raggare nu får gå in och göra vad samhället och folket omkring dessa ungdomar misslyckats med: Uppfostra dem och lära dem lite vettiga värderingar..
-Borsta tänderna
-Var snälla mot varandra
-Läs läxorna
 -Registrera er aldrig på Flashback"

2007-03-17, 11:56
fractal inhaler skriver:
"Vad jag förstår så är Gamblersgänget en utbrytar grupp från Familjecruisarna
Gamblerskillarna kanske tyckte att det misshandlades och mobbades för lite
 i Familjegänget."

2007-03-17, 14:07
Mulla Krekar skriver:
"Hoppas verkligen på en fällande dom, den här Stål fyller väl 18 år i år om jag uppfattat det rätt?
O då vore det ju väldigt trist för en raggare att få sitt körkortstillstånd indraget... "

2007-03-17, 14:11
Pjosk skriver:
"Finns det nån möjlighet att få en sammanfattning av denna brutalt långa tråd? Kanske redan har gjorts i mitten av tråden? ^^

 Verkar intressant i alla fall..."

2007-03-17, 14:14
roader skriver:
"Det finns en hemsida där det mesta är sammanfattat.

 Edit: Här är den."

2007-03-17, 14:18
Pendeltåg skriver:
"Det är längen till gästboken. Ajje har för övrigt skrivit där nu! :O"

2007-03-17, 14:38
PolarenPär skriver:
"Ja det kanske börjat blåsa upp till storm då annonsörer och andra klubbar kontaktats med en informationen om vad som hänt
 Gamblers kanske vill kunna besöka Power Meet utan att behöva ha folk vakna dygnet runt som bevakar både bilar och klubbmedlemmar. Om Aije nu menar allvar med sin ursäkt så är det väl bara bra. Men en rättslig prövning vore ändå på sin plats."

2007-03-17, 15:33
surkrump skriver:
"Jaha ja, nu ska de försöka ta kontakt med V och be om förlåtelse,
i hopp om att V inte ska anmäla dem/ta tillbaka sin anmälan.

Hoppas detta kan stoppas på något sätt. Jag kan tänka mig att
 raggarna gör allt i sin makt nu för att lura V..."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar