Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

torsdag 12 september 2013

Agenttråden- Agentens sammanfattning av hela Agenttråden fram tills just efter misshandeln! (Rättstavar stavfel i nutid, och förklarar hur jag tänkte angående vissa saker jag skrev då).


2007-03-27, 00:16
Mr_Nygren skriver:
Den här tråden har förlorat stinget: All gnista har försvunnit! 

Hejsan alla "FlashBackare" som följer eller har följt den här tråden, som ni vet så är det inte jag som skapat den och det är inte heller jag som fick den så aktiv som den blev. Det var Herr_Green som skapade tråden och det var alla ni aktiva FlashBackare som fick den att bli så explosionsartad som den blev!

Jag har endast indirekt till en början medverkat genom att handlingen som tråden står för kretsar kring mig. Genom min film som jag lade ut på Youtube (hämndvideon mot Purojo/Ilona och "Sankt Valentina/Iranskan" efter att de blåst mig på sammanlagt 4200kr) så skapades tråden, genom flertalet diskussioner på MSN och genom att vissa började ringa till inblandade och intervjua folk så växte den ännu mer lavinartat! .

Faktum är att DET som lockade folk lär ha varit behovet av att få veta mer runt allt detta spektakel samt att få tråden ännu mer aktiv och större, målet var väl enligt vissa att knäcka de största trådarna på FlashBack vilket vi inte har lyckats med ännu, ett annat mål var väl att roa er själva genom att få reda på NYA skandaler och annat som folk naturligtvis kan få sig ett skratt åt.

De flesta var till en början fientligt inställda till mig och jag gick under benämningen "träsknegern" om jag inte minns fel, jag fick flera som lade till mig på MSN bara för att fråga massa saker och för att hota mig och retas, efter att jag förklarat min version av det som dittills inträffat (det handlade om filmen, purjo/Ilona och St Valentina/Iranskan då) så började flera inse att det fanns mkt att hämta ur det här, det var väl då som ämnet blev så populärt därför att det bara kom nya händelser nonstop och man fick aldrig lugn och ro, eller, man roades åt alla händelser som skedde den ena efter den andra.

I vilket fall, folk började inse att vissa saker som "Valentina" och "Purjo" kläckt ur sig via telefon eller på msn inte var sanna, Purjo hade förnekat att hon skulle ha tagit emot pengar och eventuellt saker av mig när "Torsten" ringde henne, senare när "Gasellen" ringde och lotsades vara en av mina "kvinnliga offer" som blivit "uthängd" på internet så talade hon öppenhjärtat om allt, även att hon tagit emot saker så som cigg och pengar:

Purjo/Ilona: "Men alltså, om en kille erbjuder dig pengar, då äre ju SJÄLVKLART att man tar emot det! Man NEKAR det ju inte,visst?"..

Visst kan jag förstå att man tar emot pengar, men nu var det så att hon lovade mig vänskap tillbaka (vilket hon inte gav mig, hon ignorerade mig och sa att man var en djävel så fort hon inte fick mer) och när jag inte fick det jag krävde tillbaka av henne som min del av uppgörelsen så anser jag att hon svek vårt avtal, vilket betyder att jag borde få pengarna tillbaka på grund utav hennes dåliga stil! När det inte var ett alternativ och hon med flera (Emilia, Valentina) resonerar "Gett är gett, kommer aldrig tillbaka" så var filmen ett faktum. Ett uttryck för min besvikelse.

Hur som helst, folk insåg att jag var nyckeln till mer händelser och mer skratt samt en mer aktiv tråd så de bytte sida och ställde sig på min sida istället och började till exempel behandla mig som en FlashBackare (en av dem) medans de behandlade tjejerna som "skurkarna". De ringde ju telefonsamtal och bandade dem och la ut på internet utan att tjejerna visste om det, de länkade bilder på dem från apberget.se och vägrade ta bort länkarna med mera. Samt att de publicerade de gamla filmerna med texter och bilder på dessa tjejer (bilderna var helt vanliga bilder från deras Apbergetkonton). Detta hade jag givetvis inget emot och har det inte nu heller! Men det hade dem så de beslutade att anmäla mig för PUL och att jag gjort en hemsida med deras bilder på, nu stämde inte detta riktigt då jag inte är skaparen samt att bilderna inte lagts ut av någon utan enbart länkats.

(Inga bilder lades ut på welovevictor.TK utan det var länkar till Apberget som lades ut där de då själva hade lagt ut bilder på sig själva, genom att länka bilderna så kunde folk som inte hade Apberget se dem).

I alla fall, fler folk drogs in och tråden var större och populärare än någonsin, då drogs nå gamla snubbar som kallar sig för "raggare" in i tråden i och med att någon på FlashBack tog upp en gammal slagsmålsfilm där jag ingick, den här filmen lades ut på Youtube av någon av Flashbacks användare, den är nog fortfarande ute...= Den visar ett bråk mellan mig och ett gäng andra med Stål i spetsen från i September! Jag och Stål hade ju lämnat det där och gått vidare trodde jag, men efter att flera sett filmen där folk skriker "Christoffer" och "Stål" ganska mycket så hade användare på forumet Flashback snabbt lyckats ta reda på Ståls apbergetnamn, efter ståls apberget hade hittats så hittade man lätt infon om vart han bor och allt annat, detta lades upp på hemsidan som skapats för dem som ville bevara trådens alla höjdpunkter!

Detta uppskattades inte av Stål och kompani, andra som Purjos vän Emilia skickade hotfulla sms där dom hotade mig om inte allt med Ilona försvann från nätet, jag berättade för folk på FlashBack om dessa SMS och då drogs Emilia in i det hela och snabbt kände man till henne också, hennes kompis Idah som förutom att delta i en masskonversation på MSN där samtliga FlashBackare, jag, Valentina, Emilia och "Eva Viktoria" deltog, också skrev väldigt HETSIGA inlägg I den gamla GästBoken på den gamla snyggare versionen av hemsidan welovevictor.tk (den sajten gjordes om ett antal gånger och den första versionen såg bäst ut), gjorde sig hörd och många gillade hennes aggressioner, ju mer aggressiv hon var ju roligare blev det ju att ha kvar länkade bilder på henne och Emilia som enligt dem låg uppe på sidan...

Jag kände en enorm uppslutning från Flashback, och press på mig att leverera i tråden under den tiden, dels ville man inte göra folk besvikna att inget nytt hände, dels ville man ju fortsätta hålla tråden aktiv, dels var det jävligt kul att utnyttja sin nya befogenhet: hänga ut ALLA som djävlats med mig, ställa alla inför "min dömande hand"^^.. Det var faktiskt riktigt kul, jag kunde närmast bara säga ett namn på en gammal ovän så gjordes den till åtlöje på internet. I tron att man var oåtkomlig och i tron att man äntligen hade de rätta medlen som krävdes för att ge tillbaka gammal ost så utnyttjades ju det här till fullo, vilket ledde till arga stämningar bland de gamla ovännerna...

Emilia, som jag tyckte och tycker är en underbart snygg tjej hade jag haft på MSN länge och jag hade haft hennes mobilnummer ännu längre, (faktum är att hon skrev till mig via sms efter att hon hört rykten om att jag gjort vissa tjänster åt Ilona "Purjo"), hon skickade flertalet sms om att reda ut all skit som hänt under trådens gång och vi bestämde att vi skulle fara ner på Ö-ersboda för att diskutera.. Tyvärr så var det mest hennes kompis Idah som tog till "orda" och det sluta mest med en mängd slag och sparkar på min kropp samt uppretade skrik och förolämpningar mot min person, senare började även Emilia säga fula saker och sen så kom ett gäng småungar som inte hade något större förstånd, de kastade snöbollar på lite allt möjligt, min moppe inkluderat. Tjejerna började spotta på min mopeds sadel, på mina kläder och i mitt ansikte. Jag tog mig friheten att knuffa till dem lite om de blev för våldsamma men jag ville undvika att använda våld, då riskerar jag att åka dit för kvinnomisshandel, och detta utnyttjade dem.. Jag var säker på att de var 15 år och därför så bandade jag en hel del med MP3:n som bevis, nu förnekar Emilia att hon är 15 och säger sig vara 14 men enligt apberget så har jag för mig att det stod 15 år... Om det nu är så att de är 14 år så kanske jag ej kan ställa dem inför rätta trots bevis, men jag kan det om de är 15.

Jag ägde ut Emilia genom att slicka upp hennes spott som hon spottat på min sadel, sen sa jag att det var gott. Visst, det var ganska gott , det kom från en snygging! Hon hade ju ämnat att äckla mig, men fick mig istället att uppskatta det hon gjorde och i och med det blev hon ägd^^. Jag gjorde ett enda övertramp, men det var efter dem gjort en massa övertramp.= Jag tog chansen när Emilia var nära mig och försökte ge henne en tryckare på munnen (sexuellt ofredande)?, ja, jag vet men de hade ofredat mig och gjort misshandel och ofredande ifall man ska nämna det så jag tyckte jag hade rätt att göra så, inte rätt enligt lag, men rätt enligt situationen och enligt min egen lust att GÖRA SÅ! Vem skulle inte ha passat på , i alla fall, hon lyckades undvika kyss-attacken ändå så det blev ingen kyss men hon var märkvärt chockad och äcklad av det inträffade vilket man hör hon säga ett upprepande antal gånger "DU STANNAR DÄR, "KOM INTE NÄRMARE DITT ÄCKEL", "DU ÄR JÄVLIGT FUL" med mera uttalanden som hörs tydligt på ljudinspelningen från händelsen. Hur som helst så började de dra sig iväg med småungarna hack i häl och jag blev ensam kvar där med mopeden vilken jag startade och sen förföljde jag dem till centrum, där dök någon man upp som uppmanade mig att fara därifrån då ungarna inte förstod bättre än att kasta snöbollar mot mig om jag var kvar, jag gjorde som han sa och drog hemåt, men stannade i en korsning på Ersboda.

(Jag följde efter av två skäl, dels var jag nyfiken vart de skulle ta vägen, och dels så ville jag på denna tiden ha mer material för Flashback. Jag förnekar inte att jag delvis mötte upp med dessa personer för att skapa material för Agenttrådens fortlevnad.. Vilket jag ångrar att jag gjorde så här i efterhand! Men tråden gjorde mig mer populär än någonsin och jag gillade det, och det sista jag ville var att tråden skulle självdö på grund utav för lite material).

Väl där så lyssnade jag på allt det bandade och det var märkvärdigt lyckat! Helt plötsligt dök farsan upp och shit! Han hade just skjutsat syrran till en person på ersboda, någon rappare. Han sa att han var påväg hem med mera, sen började han fråga störande frågor om varför jag såg så nere ut och jag sa åt han att dra vilket han vägrade att göra, i vredesmod skrek jag det ena och det andra. Sen fick jag ett sms av Emilia att hon var utanför Konsum med Idah och att hon ville att jag skulle komma dit, jag frågade varför i helvette hon ville ha dit mig och hon svarade att de bara ville det och att småttingarna var borta nu. För att undvika farsan och lotsas vara med polare där så drog jag med mopeden till Konsum, där Idah, Emilia och två invandrare var. Invandrarna var kortväxta och garanterat yngre än mig.

En av dem är personen som sedermera kraschar min moppe (den gick inte sönder men han ramla med den). Hur som helst, jag tror de flesta har hört inspelningarna från den här epoken så jag tänker inte sitta och skriva om det detaljerat här, men Emilia och Idah var snabba med att tjata om en Coca Cola för att de var törstiga, jag förvånades över att de hade mage att fråga mig om jag kunde köpa en sådan till var och en av dom. De använde ju sitt utseende, sin charm och lät extra trevliga men jag kände till dem vid det här laget, jag vägrade och det resulterade i upprepade tjatningar resten av kvällen. Tillslut erbjöd de mig att glömma allt som hänt (på nätet och där på Ersboda) och gå vidare om de fick en cola flaska var, jag var skeptisk men efter en bra stunds tvekan och upprepade uppmaningar att de skulle glömma allt så tog min naiva sida över och jag kunde inte längre säga nej till den ursköna personen framför mig. Så jag köpte en cola åt dem för 13kr st, egentligen en fjantig summa.

Mot kvällen dök två FlashBackare upp och tog en del kort, det var dessa som publicerades på hemsidan welovevictor.tk förut, den där invandraren anklagade mig för att ha snott hanns MP3 under typ hela kvällen och tillslut kom hans storebror som går IV här i Umeå och som jag snackat med förut (dock positivt då) dit och började mucka. Han, tjejerna och de andra ansåg att jag skulle ge honom min MP3 för att jag slarvat bort hans lillebrors.. (Tydligen så var det bara skitsnack, han var rädd för att hans hot mot mig att han skulle "skära halsen av mig" skulle anmälas och ville ha MP3n för att då kunde han göra sig av med bevisen, jag och de två FlashBackarna hade en hetsig konversation med dem men tillslut fattade de att jag inte skulle anmäla dem så de gav supp. Tjejerna hade nog velat göra sig av med MP3:n då allt de gjort som däremot är anmält fanns på den, nu blev det ej så att de fick mp3:n och jag for hem tillslut och publicerade gärna innehållet till en HÄRLIG samling FlashBackare och andra ..

Dagen efter tedde sig liknande till en början, jag for till Ö-ersboda med moppen för att träffa Emilia och Idah och den här gången lovade de att enbart snacka, det blev enbart dem som jag mötte på plats men efter att de kollat in min börs Id-kort så tyckte jag mig se att en 500ing fattades (de tjatade om att de inte trodde att jag var 17 år och ville därför se mitt ID-kort, jag gav dem börsen för att de skulle kunna se mitt ID men uppenbarligen så tog de en femhunding vilket jag inte tänkt på att de kunde göra), jag vägrade till en början låta dem fly stället och blockerade vägen för Idah, efter att de lovat att de inte skulle försöka springa iväg så lät jag dem gå ut, min moppe stod orörd utanför ingången fullt låst.

Det kom dock två snubbar som vart med dagen innan och de började kaxa. De ringde dit Viktor Karlsson (smågangster enligt ryktet och vän till dem, dock även min systers pojkvän vid tillfället vilket de inte kände till), och hotade med att han skulle slå mig, han var dock inte intresserad av sådant och gick att snacka med. jag vägrade att sluta följa efter gänget då jag ansåg att de snott en 500 sedel, de blev störda på det och det här bandades från att Karlsson kom till att allt var över, de flesta har nog hört inspelningen så jag tänker inte berätta mer detaljerat om detta, men man kan säga att jag följde efter dem till Konsum, väl där dök det upp tre random brudar och kanske tre random killar som kallar mig för komiker med mera på inspelningen, de var vänner till Emilia och de andra och ansåg att jag skulle dra hem då jag ändå inte kan bevisa att de snott pengar och att jag ändå inte skulle få tillbaka något vilket fall.

Jag fortsatte dock vara på plats och så tills det blev ett jäkla liv i närheten, efter ett tag kom nå folk och Emilia sa tydligen som om hon väntat sig dem "Ah, där kommer de iaf"... Jag hörde någnon uppretad röst som jag hört förut säga "vart är han" ganska högt, det var STÅL! De flesta vet vad som hände så jag ska inte säga mer om det annat än att STÅL och hanns raggarkompisar kom närmare och närmare, jag försökte förklara situationen om att tjejerna snott pengar men han och de andra vägrade lyssna, han kan mycket väl ha varit full men det är ingen ursäkt. Han började puckla på mig, jag hoppade undan och fortsatte försöka tala han till rätta, efter ett tag skrek någon brud "klå upp honom, klå upp honom" och det räckte för att minst tre till skulle hoppa in, innan man fattat att flera gått till angrepp fick man en massa slag och sparkar på sig, en spark träffade mitt vänstra öga och jag for i marken, jag kände en oerhörd SMÄRTA!!! Det gick inte att hålla tillbaka tårarna, och det är ovanligt att jag gråter då jag är ganska kall av mig så!

Ni vet resten och tillslut var man på akuten där man låg på en säng och inväntade Fotografering och intyg och samt fick genomgå en speciell röntgen som visade en fraktur på 6mm i ögonhålan Ja, efter detta for jag hem och sen la jag mig och sov. Kunde inte ha öppet mitt öga utan en stor ansträngning och det gick inte att ha det öppet mer än kanske 10 sek utan att det blev tungt och gjorde ont.. Allt som hänt sedan detta med sjukhus, skola, stan och eventuella anmälningar och annat ska jag berätta om en annan gång, varför jag skrev så långt nu vet jag ej, jag får ett tvång av att skriva mycket ibland :P, det är skönt att få skriva av sig.

Hm, men nu är det så att tråden har öppnats (efter att ha varit låst), ändå är den väldigt inaktiv.

Agenten: Jag avslutar inlägget här eftersom jag inte längre stöder det jag skrev i slutet av inlägget i tråden.

Man får tänka på att kändisskapet och alla hyllningar av mig som person steg mig åt huvudet! Jag blev väldigt självsäker, trodde att jag var oåtkomlig, kände mig som en kändis och stor ledare och det sista jag ville var att saker och ting skulle återgå till att bli som innan, där jag var ganska ensam och utstött.

Så ja, jag uppmanade till fortsatta uthängningar och skriverier i Agenttråden i slutet på detta inlägg från 07 mest för att min popularitet inte skulle dö ut.

Med vänliga hälsningar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar