Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 26 augusti 2013

Agenttråden- han behöver inte 40 killar från fb som hoppar på varenda jävel som går emot honom, han behöver hjälp från en psykolog istället!

Citat:
Ursprungligen postat av bubsy
Vad fan tänker ni mer?

Vad är det Victor har gjort som är så fel när ni talar om hans kvinnosyn?. Han förklarar ju för kvinnorna som står och spottar och knuffar på honom att han

Bemöter Våld Med KÄRLEK

Nu behöver han allt stöd han kan få.

Till er som drar sig ur: Min dase i erat ansiket

Nahibo:

men snälla, han behöver inte 40 killar från fb som hoppar på varenda jävel som går emot honom, han behöver hjälp från en psykolog istället.

självklart håller jag med forevo att jag skulle hjälpa honom om jag såg 10 pers gå emot honom och han skulle vara ensam, inget snack om saken.
men att det är Bra att folk sticker upp till umeå för att banka skiten ur alla som har varit på honom är ju lika fel som att en groda blir häst bara han knullar med en ko. det finns inte.

okej, vi säger att ni sticker upp och bankar skiten ur killarna som var vid konsum. vad händer när ni stuckigt ner igen? eller tänkte ni ta en tripp varje vecka för att se till så att det höll sig lungt? dock så tror jag inte det heller skulle hålla då det bara skulle bli större folkmassor som blandade sig i det hela från båda sidorna och sen tillslut så skulle ingen komma ihåg vem det egentligen handlade om från början. Victor!

jag följde med i den här tråden för att folk ville gå till botten i vad som egentligen hade hänt med tjejerna och pengarna, men något rebelltåg bland umeås gator räknade jag inte med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar