Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 26 augusti 2013

Agenttråden- Flashbackandan 07 var "För Agent Victor"!


Ursprungligen postat av Provokatör
"Vikctor är unik av en enda anledning och det är vårt engagemang. Ni bär alla på erfarenheter av liknande situationer, mobbing och utanförskap förekommer överallt i vårt samhälle, varenda liten håla har sin egen Victor. Ni har all mött honom, tänk bara efter lite, kanske var du själv en Victor. När det nu kommer fram lite nya fakta borde var och en av oss kunna inse att allt inte är svart eller vitt! Hur lätt kan det vara för Victor, för alla Victor därute, han har inte en massa erfarenhet att ösa ur när han ska säga något, det blir inte alltid helt genomtänkt, inte för honom och inte ens för er! Se nu för faan till och hjälp till i detta enda unika fall som fått uppmärksamhet långt över vad som är brukligt. Sympatierna svänger, mot Victor, för Victor och nu mot Victor igen. Ni beter er som ett drev, ett mediedrev sluta med det omgående! Vi är inte några sketna journalister utan vi är riktiga människor!

Vi kan inte rädda alla Victor, men vi kan göra allt för vår Victor!"

Agent Bubsy skriver:
"Kudos till dig provokatör!

Tack för att du är en av dom som fortfarande står upp för Victor.

Jag kan säga själv utan att skämmas, att jag har varit en "Victor" som var mobbad när jag gick i lågstadiet fram till slutet på högstadiet.

Det förstörde bara mitt liv. Hjälp våran Victor, Rädda våran Victor.

EDIT: Har ni ens lyssnat på inspelningarna? Blattarna hotar, samtidigt som kvinnorna/hororna vill ha cash av honom. Bah!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar