Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 26 augusti 2013

Agenttråden- Är det något Victor gör så är det väl att stå upp för sig själv?

Ursprungligen postat av Giovanni
Dom som har blivit mobbade ska helt plötsligt stå upp för cp-victor. Det är fan sorgligt att victor inte sköter sina problem själv, utan ska ta hjälp av andra töntar. Är man feg så är man.

 Kuyichi:
Är det något Victor gör så är det väl att stå upp för sig själv? Förstår inte hur du kan hävda något annat. Han har inte bett om någon hjälp och tycks inte direkt behöva den heller. Backar inte en tum fastän han är i uppenbart underläge. Han är allt annat än feg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar