Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 26 augusti 2013

Agenttråden- Agent Trillobit postar utdrag från Gästboken på fansidan Welovevictor.TK som ser ut att ha postats av Aije och Stål under dagen samma dag som jag blev grovt misshandlad av deras gäng, misshandeln skedde dock senare på kvällen! Tyvärr kände jag inte till dessa inlägg så de användes ej som bevis i målet!


för er som inte hänkeg med i gästboken:

Datum: 2007-03-13 13:57:20, GMT +1
Namn: aj  (Aije? Andre Eriksson)
Nummer: 93
Han ska få så mkt stryk, Viktor.
 Stackars blatte.

Åk hem till Brasilien!

vem är denna "aj" och hur ska vi få denne att äta upp siga egna ord? (bokstavligt talat, förstås) mer hotelser i gästboken...

Datum: 2007-03-13 14:06:22, GMT +1
Namn: crille  (Cristoffer Stål?)
Nummer: 97

ha, Victor kommer ångra sig att han föddes när jag är klar me han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar