Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 13 juli 2013

Agenttråden- Sam Lowry om tråden, kommunen och Purjo:

Någon som blivit bortglömd är Purjos mamma.. Är det bara jag som ser den slående likheten mellan henne(purjo) och några av huvudrollsinnehavarna i svenska storfilmer som fäbojäntan och sommaren med vanja m fl? Lägg till hennes döpta namn, möjligen efter Cicciolina, som kännetecknar ett eventuellt intresse för pornografi i familjen. En telefonintervju med henne där väsentliga frågor som om hon är/varit bekant med Oili Virta t ex vore önskvärd.

Sen tyckar jag att fokus missas ang konspirationen apberget, lokalblaskan som äger apberget, modsen, tjejligorna som verkar ha vana att be om pengar att mata apan åt lokalblaskan, osv.. kan det vara en jättekomplott där hela ume kommun är inblandade? Kommunen styr över tidningen, kommunen flyttade Victor från hans skola trots att han som slutligen lyckades tilta V till kissmösseincidenten genom att slicka på bandspelaren var den skyldige(han sutter tydligen på sluten ungdom enligt tråden.. men victor var den som fick skit då..). Kan det vara så att hela ume har tystat det här för allmänheten eftersom de sett Agent V som en mjölkkalv? Kan det finnas fler som V?

Semiofftopic; tror ni lektionerna i umeås högstadie och gymnasieskolor funkar som vanligt idag? Tror ni tjejerna i tråden gått till skolan med vårkänslor eller ångest? Tror ni.. åhh en massa.. den här tråden kan bara förklaras som ett fenomen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar