Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

onsdag 10 juli 2013

Agenttråden- Sam Lowry om det faktum att jag blev medlem på Flashback!


"Jo.. Han hade nog belongt här även om han inte blivit känd från tråden om hans liv. Han har alla förutsättningar att bli en stor flashbackprofil, han har åsikter som han står för, han kan skriva och uttrycka sig, han har humör..
Han är såå välkommen till flashback och vi har nog bara sett början än. Med den bilden jag har av hans liv så har han hittat ett ställe med massor av riktiga vänner till slut, såna som kommer uppskatta honom som den han är.(och debattera emot, förstå när han hittar in i feministforat och förklarar sin syn på feminism, sen sluter hela agentkåren upp vid hans sida, då exploderar flatorna och vi har flashbackww1.. och då kommer han uppgraderas från agent till gerillaledare, och när vi vunnit kommer han bli president.. admin ser nog Victor som konkurrent till tronen..
det här har så många möjligheter, årtiondets tråd.. men tänk om allt är en scam av polarn pär med vänner? gasellen är med stor sannolikhet en smurf.. vad fånigt allt skulle kännas.. polarn pär har väl försökt såna saker förr men genomskådats snabbt? har han/de planerat sedan dess? jaa, jag har rökt starkt på morgonen, det frigör mina tankar, idag får ni vara med på dem..)"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar