Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

måndag 8 juli 2013

Ilona och Emilia blir galna och hotar mig med knivar under 2008!- (Äldre inlägg från 08 hittat på FaceB)

Bilder tagna just efter händelsen som visar små sår från knivarna 08.

Någon gång under höstterminen år 2008 så ringde Ilona och hennes kompis Emilia mig för att jag skulle vara med dem på kvällen när de tänkte supa och ha skoj. Jag skulle ta med mig cigg till dem! De var vid det här laget vana att jag skjutsade dem på min EU-moppe till olika ställen och att jag kom med cigg lite då och då.

Ilona befann sig alltså hos Emilia i en lägenhet på marieberg som Emilia lånat av nå släktingar som rest bort. De behövde cigg! Klockan var kanske vd 11 -12 på natten och jag bodde fortfarande hemma hos föräldrarna i en villa på TEG i umeå.

Som alltid när jag skulle ut sent på nätterna (efter 22:00) på vardagarna så behövde jag smita ut utan att det hördes, för föräldrarna var måna om att jag for till skolan på morgonen och ställde till ett jävla liv om jag drog ut sent! Jag brukade motta sms och ringningar från Ilona som ständigt försökte få kontakt med mig för att fråga vad jag höll på med och varför det tog sådan tid! Jag stängde till och med av mobilen ibland för att slippa ringningar när jag skulle smita ut från huset. Dessa smitningar skedde rätt ofta under veckorna och jag for ofta till Ilona på nätterna. Ibland för att ge henne cigg och ibland för att umgås. Jag brukade bära ner skor, jacka, moppehjälm, handskar och moppenycklar och sen ta källarvägen ut. Det var ganska jobbigt då det är fullt med saker i garaget som man måste kliva över och skit. Efter ett tag började föräldrarna låsa källardörren upp till garaget och därför kunde jag inte alltid ta den vägen.

Den här speciella dagen då Ilona fick ett extra stort raseri var en sådan dag. Jag tvingades alltså istället välja mellan ytterdörren (som låter jävligt mkt) eller altandörren som inte låter så mkt. Jag tog naturligtvis altandörren. jag fick lov att sätta på mig kläderna så tyst som möjligt och smyga över hallen för att inte göra något ljud så att farsan skulle märka att jag drog ut (orkade inte tjafsa). Jag lyckades ta mig ut på ltanen och hoppa ner på gräsmattan och sen gick jag runt huset till moppen och låste upp låset på den och sen styrde jag ut den på vägen och gick en bit innan jag startade den då den låter rätt mkt.

När jag väl startat moppen körde jag så fort som möjligt genom stan mot Ilona och Emilia på Marieberg. Jag stannade och köpte ett ciggpack också naturligtvis. När jag kom fram var Ilona jävligt snygg i svarta leggins, utsläppt blont långt hår och en glittlig halsduk samt en glittrig tröja och jävligt sminkad (snyggt). Emilia var också snygg. De började genast be om ciggen och jag ville överraska dem och särskilt Ilona så jag ljög och sa att jag inte hade några med mig och sen när jag tog fram dem så drygade jag mig lite och sa att jag skulle ta dem själv eller ge till någon annan.

Av någon konstig anledning så gjorde detta Ilona jävligt förbannad och hon började skrika att jag skulle ge fan i att JIDDRA och bli helt galen, jag gav henne ciggen och sa att de var till henne men skadan var skedd! Hon gick inte att prata med och var rasande resten av tiden jag var där. Skrek och var otrevlig mot mig men pratade lugnt med Emilia. När man försökte snacka med henne blev hon bara ännu mer arg och hon ville inte lyssna på ngt. Hon började gå fram till mig och sparka mot mitt könsorgan där jag satt i en fåtölj. Jag hedde upp händerna för att skydda mig och fick motta flera slag och sparkar mot pungen.. Jag blev tillslut väldigt less och sa att jag skulle dra hem men att jag skulle ha tillbaka ciggen då hon verkligen inte förtjänat dem! Hon blev helt galen och nu började Emilia lägga sig i och beordra mig att lämna lägenheten! Naturligtvis måste jag lämna lägenheten när hon säger det och det var precis vad jag tänkte göra men först skulle jag ha mina cigg som jag betalat för och som Ilona verkligen inte förtjänat!

Det blev en massa skrik mellan mig och Ilona om ciggen samt om att jag skulle dra, Emilia började säga att hon skulle ringa dit polisen om jag inte drog och jag svarade med "gör det då!". Efter ett antal minuters skrikande gick Ilona in i köket och sen kom hon ut med ett antal knivar i händerna! Hon hade cirka fem stycken köksknivar som var olika stora! Hon gick emot mig med dem och försökte hota mig med att om jag inte drog så skulle jag få smaka på knivarna!

Jag blev orolig och backade ett antal steg men fortsatte att kaxigt säga emot om jag inte fick mina cigg först! Ilona gick väldigt nära och jag funderade på om jag skulle våga försöka greppa tag om hennes händer (var orolig att jag skulle bli huggen) eller inte.. Tillslut samlade jag kraften och modet som behövdes och flög fram mot Ilona och greppade hennes händer! Hon kämpade kraftigt emot tydligt förvånad över mitt angrepp och jag kämpade febrilt för att få hennes fingrar att släppa greppen på knivarna då mitt mål var att avväpna henne! Jag fick en del rivsår under det tumult som sedan följde. Jag lyckades välta omkull henne på golvet med den styrka och den beslutsamhet jag fått av den uppkomna och farliga situationen och vi låg båda och kämpade på golvet! Emilia stog bara och skrek i bakgrunden! Tillslut tappade Ilonas fingrar greppet om knivarna och jag kunde slita dem från hennes händer! Så fort jag hade knivarna i mina händer släppte jag det hårda grepp jag hade runt Ilona för att hon inte skulle kunna hugga mig. Vi reste oss båda två och hon var väldigt ledsen! Hon hade sår från att ha skärt sig och jag med. Mina var bara små skärsår men hon hade ett lite större. Förmodligen hade hon skärt sig själv när jag välte omkull henne på golvet för att kunna avväpna henne!

När vi väl var uppe igen så hotade Emilia med att ringa polisen och jag var skärad över att jag nu stog med fem knivar i mina händer i Emilias lägenhet, vem vet vad andra skulle kunna få för sig? Jag tog knivarna med mig och sprang ut i sockarna och kastade alla knivar ett kvarter därifrån över en väg. Sen när knivarna var kastade åt olika håll på olika ställen av vägen så gick jag tillbaka till lägenheten som var låst och sen hittade jag mina ytterkläder och hjälmen mm på verandan. Jag tog på mig dem och gick till moppen och sen åkte jag hem. Senare under natten smsade jag med Ilona och Emilia som hotade att anmäla mig för att jag kastat bort Emilias släktingars köksknivar samt hade (enligt dem) börjat det hela genom att hota dem med knivar! De började hota mig med polisanmälningar och skit men jag sa bara att jag skulle anmäla Ilona för samma sak. Jag fottade mina skador för säkerhets skull.

Senare la allt sig och jag och dem förlät varandra. Det blev ingen polisanmälan och jag letade någon dag senare rätt på alla knivarna och lämnade tillbaka dem till Emilia. Men detta är vad som händer när Ilona får damp på riktigt i fyllan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar