Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

onsdag 10 juli 2013

Agenttråden-(över MSN)-Agent Trillobit (Bengt) motargumenterar Admins påstående om att jag drar löngner för att få folk med mig!


Admin på Apb säger:

"jojo - men det är inte kul när folk som över huvudtaget inte ens vet faktan i vad som egentligen hänt, bildar sig helt sanslösa uppfattningar om bl.a mig."

Admin på Apb säger:

"victor drar lögner för att få folk över på sin sida. han får sig själv att framstå som den perfekta människan och alla andra som respektlösa idioter."

Admin på Apb säger:

"det är inte kul att bara sitta framför en skärm och titta på hur han lyckas manipulera folk till att få helt felaktiga bilder om en."

bengt säger:

"nja vet inte om jag håller med riktigt, viktor har ju inte haft så mycket med det hela att göra egentligen det är ju nissarna på forumet som drivit detta til det monster det blivit."

PS: Sen ersatte jag hennes MSN-namn (hela hennes riktiga namn) med "Admin på apb". Syftet med dessa äldre inlägg är ju enbart att bevisa att jag hade uppbackning från Flashback Forum, det var inga inbillningar...!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar