Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 12 juli 2013

Agenttråden- Info om alla hittils inblandade i storyn! (Jag är på sidan 340 av 530).


Agent Viktor (Jag)
Huvudpersonen som först postade en video där han dissade två flickor som vägrat bli vän med/dejta honom. Purjo och Vallentina. Agent Viktor är mest känd för att ha figurerat i slagsmålsvideo med raggare, kastat pissemössa på tjej, bitit lärare i skallen, blivit bannad från www.apberget.se efter att ha hotat Moderator med att göra fejkade nakenbilder och lägga upp på nätet. Det finns kort sagt inget denna käcke gosse inte gjort.

Victoria (syster)
Agentens tvillingsyster som lurades av afrikansk modellfotograf att visa pattarna på kort. Afrikanen tog givetvis korten och drog och kvar blev Viktoria utskämd då de hamnade på internet, Ganska söt flicka.

Vallentina (Iranskan)
Iranska som enligt uppgifter tagit emot 3000:- för att dejta Viktor. Har ej tagit emot pengarna säger hon, Viktor säger att hon har. Hon påstod sig vara kristen, katolik/protestant, men Viktor hade hört henne säga att hon var Shia Muslim. Svårt att veta vad hon egentligen är och vad som sker. Dock livrädd för att hennes familj skall få reda på saker då det skulle vara en oerhörd skam att framstå som en "hora" inför kompisar mm. Har 3 bröder och en massa killkusiner som skulle göra livet surt för alla inblandade om det kom ut. Finns mycket mer att ta reda på om denna. Fanns med i video nummer 2."St Valentina"- Iransk tjej som gillar minimorötter och godis. Har haft en fling med Victor, men dissade honom hårt efter att ha åkt på en resa (förmodligen till framtida maken) till hemlandet Iran. Har tagit emot 3000 kronor av V, men förnekar detta. Är muslim men hävdar att hon är kristen. Har figurerat i Victors film och flörtat med PP på msn

Purjo (Ilona)
Fick 1200:- för att vara kompis med Agent Viktor. Även parfym, ciggaretter mm. Valde dock att bryta kontakten helt med Viktor då han ringt mitt i natten och fått en "mörk röst" i luren (antagligen Ali). Denna finska tös verkar vara totalt känslokall. Fanns med i video nummer 2. Finska som tog emot pengar av Victor med förevändningen "jag ska bli din vän". Bad honom köpa ut cigaretter då och då. Krävde att få en parfym, och sade upp kontakten med V när detta inte skedde. Har figurerat i Victors film och blivit uppringd av Gasellen.

Ali (Ilonas pojkvän när hon var 15 år)
Utpekas som "mörka rösten". En pratglad arab som står upp för de förtryckta kvinnorna och värnar om deras heder. Dock undrar man vad han har för heder då han är 29 år gammal och spenderar nätterna i 15-åringars sovrum.

Raggar-Stålis (Misshandlade mig senare också)
Killen som spöade Agent Viktor i den numer kända slagsmålsfilmen. Helt enkelt ett jävla svin som tatuerat in en White Trash tatuering på kroppen. Gillar att knulla småtjejer och ragga i sin Epa-traktor.

Jocke (var en kompis till Stål)
Är en ful liten kis, som har hotat Victor i samband med raggarmisshandeln.

Våran älskade serb, ringde till jocke och förklarade att han skulle få igen om han inte slutade hota Victor. Finns inspelning på detta

Serben ringde senare igen och sa att han satt i en taxi påväg hem till honom.

Taxin som var beställd kom dit utan någon person i, och taxichaffören hade fått jockes nummer, och ringde då för att Jocke skulle komma ut till taxin, vi hoppas att han inte dog av en hjärtattack.

Eva Viktoria (Admin på Apb)
Admin(Mod på www.apberget.se Var föremålet för Agent Viktors vrede ett tag. Verkar efter MSN-konversation ganska vettig. Medverkade i video nummer 1 som fortfarande saknas.

Emilia (Kompis till Purjo och Idaah) 
Purjos kompis som tagit emot Halebobkort samt cigaretter av Viktor. Hon är även den som skickat SMS med hot och skäll till Viktor. Relativt ful.Väninna till Purjo. Känner antagligen också Ali, då han "värnar om Umeås tjejer". Hon har skickat upprepade hot-sms till Victor angående filmen som Purjo figurerar i. Har blivit uppringd av -och varit öppenhjärtig med- Torsten. Anser att Victor är en "psykopat".

PS: Bitit lärare i skallen var ett rykte som gick, det stämde ej. Han blev klöst i ansiktet eftersom han höll fast mig i samband med kissmösseincidenten och vägrade släppa mig, det var just efter att en tjej slagit till mig som han grep tag i mig. Hon slog till mig då urinstänk farit på henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar