Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 13 juli 2013

Agenttråden- Agent Emphreaked om tråden efter att ha läst hälften!

Har plöjt igenom halva tråden nu, läst sen 1:20.. Vad blir det, 5.5 timmar tror jag minsann, jeez. Aja, får se om jag pallar läsa hela innan jag somnar, kommer krävas mkt styrka.. Men om jag ska bli agent så antar jag att detta får anses som ett test på min agent-styrka, I will do it!

Tusen tack för alla skratt jag fått.. Gasell, bubsy, PolarenPär, babil, Uriel och inte minst Herr_Green som skapade tråden.. Finns många fler också som bidragit till tråden men dessa är namnen jag lagt på minnet.

Dags att fortsätta läsa, precis lyssnat på samtalet med ärkeskurken Ali. Har hintats av en polare att ett samtal med ett av raggarsvinen som gav sig på Agent 00V väntar, ah..

Agent-Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar