Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 26 maj 2013

Hotad idag av en gammal fiende..

Bild tagen i November 2012.

Hotad idag av en gammal fiende.. Polisanmälan gjord och ska naturligtvis dra upp min gamla anmälan mot honom om misshandel/grov misshandel från i början av 2010 också. Har flera bevis för olaga hot på min Facebook mellan perioden septemper 2010 till februari 2012.

Idag blev jag hotad på IKSU när jag tränade för att han var där, jag har ju permis dit för att träna själv tre gånger i veckan.

 Hoten består i att han ska slå sönder mig om jag inte raderar en gammal tråd om honom på Flashback.org som skrevs under 2010 när vi tjafsade på Facebook, det inträffade då ett halvår efter misshandeln som jag valde att inte gå till åtal med, något jag nu försöker att ändra på..

 Anledningen till att jag inte gick vidare till åtal var för att jag var less på rättegångar och poliser, att jag inte litade på seger eftersom Stål friades trots en ljudinspelning, och i denna misshandel så fanns bara vittnen som inte säger sanningen.. Ilonas före detta pojkvän som jag vittnat mot, en främmande person som kanske kan tala sanning men som var okänd, Ilona Hyvönen och snubbens flickvän Marie Näslund.

Misshandeln inträffade ju hemma hos Ilona på Ålidhem.

Oavsett om misshandelsanmälan tas upp igen eller inte alternativt leder till förlust i rätten så stärker den hotbilden och att jag blev hotad idag. Hoten som finns på Facebook stärker också min sak!

 De gamla trådarna på Flashback var tre stycken, i dag finns bara en kvar, alternativt kan en andra tråd vara synlig för medlemmar. De kan användas som bakgrundsfakta och bevis i bägge ärendena. Bevis för misshandeln och min version i det ena fallet, och bevis för snubbens motiv i det aktuella ärendet.

Det var inte fel att starta en tråd.. Han hotade mig öppet, misshandlade sin flickvän vilket hon beklagat sig till mig om, hade misshandlat en tidigare flickvän som jag just då hade kontakt med och slutligen så hade han tidigare misshandlat mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar