Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

söndag 26 maj 2013

Bakgrundshistorien från år 2010 mellan mig, hotaren Daniel Berglin, Ilona Hyvönen och Marie Näslund..:

Ilona år 2010 när hon påstod till Daniel att jag snackat skit om hans flickvän Marie Näslund vilket ledde till att jag blev misshandlad, misshandeln polisanmäldes.

Daniel, som blev anmäld för misshandeln år 2010 och som hotade mig på IKSU idag. Har hotat mig flera gånger på Facebook mellan september år 2010 och februari år 2012.

Bakgrundshistorien från år 2010:

I början av vårterminen år 2010 så var jag hemma hos en tjej vid namn Ilona Hyvönen (samma Ilona som i alla andra ärenden), och hon var med en annan tjej som heter Marie Näslund (samma Marie som umgicks med Linn Forsgren och som dömdes) och dennes pojkvän som heter Daniel Berglin Wikström. I början softade vi hemma hos Ilona som bodde på Ålidhem i en lägenhet (jag var där för att hon bett mig att komma dit och hänga med henne), men senare på kvällen och natten så ville de fara på krogen och festa. Vi for på krogen och sen återvände vi tillbaks till Ilona igen och det var då saker inträffade..

Ilona ville djävlas med mig för att jag skrivit om henne på Flashback och drog en lögn för Daniel om att jag snackat skit om hans flickvän Marie så att han blev arg på mig.. Daniel har tydligen knarkat en massa och han har troligen inte många hjärnceller kvar så han är trög som fan och reagerar långsamt och tar inte in allt man säger. Om jag säger en sak till honom fattar han det men han kan behöva fråga "vad sa du" ett antal gånger så att man måste upprepa det man sa flera gånger, och om han tror att man sagt något dumt om någon han tycker om så är det omöjligt att förklara för honom att man inte gjort det.. Han har bestämt sig för att man gjort det och tar inte in några förklaringar och man kan helt enkelt inte resonera med honom.

Det som gjorde situationen värre för mig är att han är nästan två meter lång och väldigt kraftig! Man är helt enkelt liten i jämförelse och väldigt klen.. Han är ingen man vill slåss med kan jag säga om man är 1.70 lång som jag är och jag är dessutom rätt klen då jag inte tränade 2010.. I alla fall, han kom fram och anklagade mig för att jag snackat skit om hans tjej Marie och jag försökte förklara att så inte var fallet men han lyssnade inte.. Han sa att han ville gå ut ur lägenheten och prata och jag gick med på det men när jag märkte att han blev våldsam sprang jag in igen. Sen dröjde det inte lång tid tills han var på mig igen där inne och bad mig följa med ut. Jag vägrade att följa med då jag visste att han ville bråka så jag sa nej och då började han knuffa på mig och jag skrek åt den tröga jäveln att han skulle låta mig vara och att jag inte gjort ett skit, då sa Ilona att "det har du ju visst gjort" vilket ledde till att han blev våldsam.. Jag började skrika åt Ilona att hon ljög och skrek frågor om varför hon ljuger medans de andra två killarna försökte hålla Daniel lugn tillsammans med Marie som försäkrade att jag inte sagt ngt.

Men efter ett tag inne i köket så kom Daniel dit och var på mig igen. När jag vägrade följa med honom ut och snacka så började han slå på mig inne i lägenheten och jag svarade med att sparka honom mellan benen och slå honom i magen men han rörde inte en min och reagerade inte.. Det var faktiskt hemskt för han gick inte att rå på! Efter att jag insåg att han inte gick att besegra så flydde jag mot utgången till lägenheten dit en tant (granne) ställt sig för att klaga på allt oljud från lägenheten.. Ute i trapphuset kom Daniel efter mig och sen vid trappen så slog och sparkade han på mig så att jag tappade balansen och föll några trappsteg (en rund trappa).. Jag hade just tagit upp mobilen i handen innan detta för att ringa snuten och jag tappade den när jag förlorade balansen, mobilen for ner på marken och batteriet for ur..

Andra ställde sig i vägen för Daniel så att jag hann resa mig och springa ner för trappan. Jag tog upp mobilen och sen stoppade jag in batteriet och sprang ut i bara sockar (det var snö ute) när jag insåg att Daniel kom springande nerför trappan.. Jag ringde 112 och höll avstånd från Daniel. När han insåg att polisen skulle komma så flydde han platsen. Jag fick inga riktiga sår men hade ont i armar, rygg och ben samt hade någon liten sårskada.. Jag anmälde honom för misshandel men eftersom alla dragit ifrån platsen utom Ilona som hyrde lägenheten så fanns det inte några vittnen eller bevis.. Ilona vägrade nämligen säga sanningen för att Daniel var Maries pojkvän!

Dagen efter ringde Daniel och bad om förlåt och sa att han blir sådär när han dricker. Jag godtog ursäkten då jag för det första var less på att ha med polisen och rättsväsendet att göra och för det andra trodde att han menade det. Efter det fram till sep 2010 hade jag inte med honom att göra och polisen lade ner ärendet då jag inte ville fullfölja det, jag trodde ju inte att det skulle leda någon vart med tanke på att Stål friades sommaren dessförinnan och i det ärendet fanns ljudinspelning, sårskador av grövre sort plus läkarutlåtanden, men i detta ärende så fanns bara vittnen som inte var på min sida i ärendet, likt de vittnen som fanns i Stålärendet. Skillnaden här var väl att Ilona borde ha vittnat för min sak då vi var "vänner", men hon är ju inte alltid juste..

Men efter att jag och en idiotisk tjej som heter Annisha diskuterat att jag röstade på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet i sep 2010 (FolkPartiet i kommunalvalet och i landstingsvalet, jag är ju rasist och allt möjligt enligt henne trots att jag är blatte själv enligt henne) så la sig hennes kompis Marie i. Jag och Marie hade haft en bra relation sedan 09 på Facebook utan att umgås, men när hon fick veta att jag sympatiserade med SD så började hon hata mig och hon gjorde det för att hon hatar Sverigedemokraterna och anser att invandrare begår inte fler brott än svenskar.
Hur som helst, sen började hennes kille Daniel hota mig också trots att han misshandlat henne ofta (har sett stora blåmärken på Marie).

Det kan dock vara så att han hotat mig av en annan anledning under år 2010:

Marie skrev på Facebook att hon blivit singel och att Daniel var en "otrogen och falsk idiot" och Daniel skrev att hon var "dum i huvet" och att "hon kunde dra med alla killar som stöter på henne om hon ville det".

Jag skrev en kommentar att hon "kunde dra med mig" och han provocerades av det...

Daniel skrev dessa meddelanden till mig på Facebook efter att jag skrivit så till Marie på skämt i september år 2010:

Daniel Berglin Wikström den 21 september kl. 20:24
 "du din jävla tönt har ja inte sagt åt dig att låta marie har du nått problem med de"

Daniel Berglin Wikström den 21 september kl. 20:31

 "jåävla pajas jag vet vem du e . "

Victor Nygren den 21 september kl. 20:43
"Det var ju ett skämt men hon klär sig sexigt, det kan inte förnekas."

Victor Nygren den 23 september kl. 00:32
 "Jag vet vem du är också, sluta hota mig innan jag polisanmäler dig..."

Sen så skrev han direkta hot till mig i diskussionen på Maries facebook:

Daniel Berglin Wikström:
"nygren din jävla pajas jag vet vem du e vänta bara ja ser dig nån gång"

Invandrartjejen Annisha gillade detta.

Han skrev även:

"ja men då e vi flera men de räcker med att ja ser honom en gång de e lungt ja kan ta hand om honom"

Detta gillades av Marie Näslund och han skrev detta som svar på ett inlägg av Annisha (hon har blockat mig på Facebook så jag kan inte se hennes inlägg längre)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar