Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

onsdag 14 mars 2012

Tv frågan under Hovrättsförhandlingarna i sep-okt 2010.

När han insåg att jag hade rätten på min sida att ta ut pengar på banken så blåste han mig till att fara och köpa en TV åt en tjej för tiotusen, sa att han skulle avgå och att jag fick göra som jag ville.. När jag sedan stoppade köpet i sista stunden (leveransen avbeställdes) så använde godemannen händelsen som ett argument i rätten. Han sa att den här killen riskerar att köpa saker till tjejer för alla sina pengar om han inte får förvaltarskap och det var en sanning med modifikation. Visst, jag var nära att köpa TV:n men jag hade stoppat köpet i sista stund! Han hade rätt i att jag kanske kan tänka mig att köpa prylar till tjejer men inte för ALLA mina pengar, det var bara rent skitsnack.

Förklaring gällande att Håkan Gyllin skulle ha lurat mig angående TVn:

"Han sa inte åt mig att köpa TV:n.. Det jag menar med att han "lurade mig" är att han sa "gör vad du vill med dina pengar för jag har ingen makt att stoppa dig, jag tänker ändå avgå" och sen när jag beställt TV:n men i sista stund ringde honom så att vi tillsammans kunde stoppa affären, ja, då ändrade han sig och skulle fortsätta att jobba och dessutom så använde han TV:n som exempel i rätten och började överdriva saker så att det verkade som att jag skulle slösa alla mina pengar på TV apparater till tjejer om jag inte fick förvaltare.. Tjejen var jävligt snygg och manipulativ och jag ville vara snäll och imponera, hon hade bara en tjock-TV.. Men jag ändrade mig och stoppade allt. Oavsett om köpet blivit av eller ej så betyder inte ett köp av en TV till en tjej att alla 172k skr skulle spenderas på det till andra tjejer. Får man inte vara snäll och imponera på snyggingar i Sverige utan att bli satt under förvaltarskap?

Tjejen på bilden är hon som var nära på att få TV:n, en läcker brud! Hon kallas för Tessan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar