Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 24 mars 2012

Jag kan inte släppa det gamla eftersom att det än idag påverkar mitt liv, och jag kan inte flytta och påbörja ett nytt liv på annan ort pga att förvaltarskap är en omyndigförklaring och utan rättshandlingsförmågan och pengarna så klarar man sig ej!!


Victor släpp händelsen, samt flytta från stan. börja om så får du se att alla inte är idioter som i ume
Svara

Svar

 1. Det går inte att flytta från stan när man har lägenhet här som enbart förvaltaren kan säga upp, han äger min rättshandlingsförmåga och han vägrar att säga upp lägenheten även om jag skulle vilja detta..

  Jag är ju som ett omyndigt barn på grund av Umeå kommun, och förvaltaren är min "farsa", dessutom så gäller förvaltarskapet/omyndigförklaringen samt djurförbudet även i alla andra städer i Sverige..

  Hur ska jag kunna flytta från stan och skapa mig ett nytt liv när alla mina pengar (de behövs för att man ska kunna leva dit man flyttar) samt alla avtal kontrolleras av förvaltaren i Umeå? Jag kan inte göra ett skit utan förvaltarens godkännande här i Sverige..

  Jag skulle gärna flytta och börja om, men jag kan varken flytta eller börja om så länge jag är satt under förvaltarskap samt har djurförbud! Finns inte någon möjlighet att få en ny lägenhet, ha råd att leva eller något om han är emot flytten. Blir i praktiken att välja mellan slavlivet under förvaltarskap eller uteliggarlivet i en annan stad! Och jag lider av diabetes så jag får ju slut på insulin tillslut också.. Det är insulinet och diabetesen som är det största hindret för mig vad gäller att gömma mig utomlands..

  Jag kan dra från stan och bli uteliggare samt svälta ihjäl eller få problem med diabetesen och jag kan resa utomlands och hoppas på att diabetesen inte blir ett problem.. Men att flytta till en annan stad och påbörja ett nytt liv kan jag bara göra när jag återfått min rättshandlingsförmåga/frihet samt får styra över min egen egendom.

  En person under förvaltarskap är bakbunden eftersom att han/hon i praktiken blir tagen som ett litet barn av företag/folk och de kräver alltid att förvaltaren/föräldern är med på de avtal som görs..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar