Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

fredag 23 mars 2012

Kissmösseincidenten skedde inte av en slump, den var kulmen efter en termin av mobbing! (höstterminen 2005) Jag har aldrig legat med min syster!

Elin "Åkiz" Åkerlund till vänster, Linn Forsgren till höger!

Det är på det viset att händelsen med kissmössan skedde inte bara helt plötsligt helt utan orsak.. Utan den händelsen var kulmen efter en hel hösttermin av ständigt tjafs på Tegs Central mellan mig och andra elever. Nu ska jag berätta om en tjej vid namn Elin Åkerlund som bråkade med min syster Victoria Nygren under denna termin och som spred rykten om henne som på sikt även drabbade mig minst lika mycket! Linn Forsgren hade en liten roll i detta också..

I årskurs 7 och 8 så hade jag haft många vänner bland de som gick i en årskurs högre upp än mig så ingen bråkade med mig under dessa år! Men när jag började årskurs nio så fanns inte längre dessa vänner på skolan så då blev det fritt fram för gamla fiender från årskurs 4-5 att bråka med mig. Bland annat Björn Bäckström och Herman.. Herman hade varit min klasskompis sedan andra året på förskolan (jag gick två år i förskola) fram tills slutet av årskurs 6. Björn Bäckström hade gått på Västtegsskola medans jag hade pluggat på Östtegsskola så vi hade knappt träffats via skolan, istället så hade vi råkat på varandra på Tegskyrkans ungdomsgård Rocky där vi slagits under årskurs 4 bland annat. På den tiden var det jag som spöade Björn för att han sa neger och annat till mig, men i 9an var han mycket större till växten än vad jag var så då var det ombytta roller.. 

Nu var det i alla fall på det viset att Björn B, Herman samt andra manliga vänner till dem började att bråka med mig under årskurs nio både för att de gillade att slåss samt för att några av dem som t.ex. Björn var rasister som ogillade mörkhyade. Jag var en av få mörkhyade på Tegs Central där det mest var vita som gick. Iaf, en annan anledning till att de ville bråka med mig (rätt många personer som jag knappt kände, till och med från andra skolor) var att en tjej som hette Elin Åkerlund spred rykten om mig som de trodde på.. Jag ska nu förklara historien med henne och hennes kompisar.

Jag gick ju i årskurs nio under år 2005 vilket även Björn B och Herman gjorde samt deras kompisar. Elin Åkerlund, Linn Forsgren och andra av deras kompisar var de nya sjundeklassarna på skolan, nya små sjuor som ville leka tuffa och imponera på de hårda killarna i nian.. Naturligtvis så drogs dessa tjejer till Herman och c.o eftersom Herman med vänner hade varit på hem för drogmissbruk och annat under stora delar av högstadietiden. Elin Åkerlund kom själv från en familj där droger var vardag och där hon förmodligen blivit slagen eller fått en mindre lycklig uppväxt. Linn Forsgren var en sådan där lös tjej som flörtade med allt och alla och låg runt.. Fanns fler i deras umgängeskrets men jag pallar inte ta upp dem då de är av liten betydelse för sammanhanget och det jag vill förmedla till er läsare.

Hur som helst. Min syster Victoria Nygren hade varit mobbad under hela mellanstadiet medans jag haft en hel del vänner och under högstadiet så hade Victoria skaffat sig en del nya vänner i den musikklass som hon gick i men de gamla fienderna från mellanstadiet var fortfarande ett problem för henne. När Elin och hennes sjundeklassare kom så blev de genast hoomies med de tjejer som mobbat min syster under mellanstadiet, samt tog över rollen som hennes nya mobbare! 

Min syster var inte en helt vanlig mesig svennetjej som började lipa för minsta lilla oförrätt, nejdå.. Min syster kunde bli redigt förbannad precis som mig och slå ner de som jävlades med henne, då ingick dessa sjuor.. Den här Elin Åkerlund höll på att retas med min syster under rasterna och lunchen vilket resulterade i att de råkade i luven på varandra många gånger där de slogs osv. Eftersom att min syster var en niondeklassare medans Elin och kompisar var sjundeklassare så var det min syster som fick rektorerna och lärarna på sig, trots att det var på det viset att Elin var välkänd inom småkriminella kretsar och hade varit på hem många gånger till skillnad från min syster som aldrig hade varit på hem innan detta.

Det anordnades möten mellan min syster och Elin där de skulle "sluta fred med varandra" och rektorerna var med på dessa möten, Elins kompisar var där och Victoria bad att jag skulle närvara på ett av dessa möten. Det jag kommer ihåg mest från dessa möten var att rektorerna var på min syster hela tiden och pratade nästan bara om hur hon skulle "bättra sig", de såg i praktiken min syster som skurken för att hon var äldre.. Jag tog min syster i försvar och sa några väl valda ord till de andra på mötet och jag tycker mig minnas att det spårade ur i en massa skrikande mellan tjejerna i fråga och att det fick avbrytas. 

Nu minns inte jag vad rektorerna tog till för medel mot Elin och min syster för att få slut på mobbingen.. Men den tog inte slut eftersom att Elin och kompisar nu började att sprida rykten om min syster som inte stämde men som folk började att tro på!

Alla rykten var inte enbart rykten.. Det började med att rykten spreds om att min syster vikit ut sig på nätet (vilket stämde till viss del eftersom att en fejkfotograf lurat henne att han tog modellbilder och fått henne att posera naken framför honom, dessa bilder spreds sedan på sajten apberget.se vilket ledde till att min syster blev retad och hånad) samt att hon hade lekt med en dildo på en inspelning som funnits på nätet ett år tidigare (jag såg den aldrig så jag vet ej om det stämmer). Hur som helst, under årskurs åtta så hade min syster fått pinsamma bilder publicerade på nätet av fejkfotografen som fotograferat dem, och detta ledde alltså till ryktesspridning i årskurs nio av dessa sjundeklassare. De gick från att vara halft sanna till att bli rent skitsnack, men folk fortsatte att tro på dem.. Bland annat så påstods det att min syster var en billig hora som sålde sin kropp, att hon vikit ut sig i cam inför folk på MSN, att hon var värsta slampan med mera och detta var självfallet rent skitsnack som vissa på skolan och på andra skolor (via apberget spreds det ju, en sida som alla unga Umebor fanns på) valde att köpa med hull och hår.

Efter att jag ställt upp för min syster under mötet med Elin, hennes kompisar och rektorerna samt kanske någon annan lärare så började tjejerna med Elin i spetsen även att tracka mig.. Hur gav de sig på mig då, en kille i 9an som lätt kunde slå ner dem?! 

Jo, de anspelade på att de var tjejer och räknade därför med att jag "inte kunde slå dem eller göra dem något" eftersom att jag då skulle få lärare, rektorer och andra manliga elever på mig. Vad gjorde de mot mig? Jo, de började att stöta ihop med mig i korridorerna på skolan och trycka sig mot mig, knuffa på mig och sedan skrika "tafsning". 

Först var det Linn Forsgren (som på denna tid hade blonderat håret) som började komma fram och säga saker som "Tjaa heting" samt puta med munnen åt mitt håll eller ge mig slängkyssar för att sedan springa iväg, sedan var det någon annan i deras gäng som började göra liknande saker och så fortsatte det. I början trodde jag ju att Linn var intresserad av mig, men sedan så förstod jag att hon bara drygade sig.. 

(Allt innan denna mening inträffade under hösten år 2005 eller tidigare, och alltså innan händelsen med mössan, resten skedde efter händelsen med mössan i dec 05 och under december månad, samt under januari 06 som var min sista månad på TC.)

Det hela kulminerade när Elin Åkiz gick fram till mig och tryckte sig mot mig för att sedan när jag knuffade undan henne (hon var som en magnet) skrika till alla att jag "tafsat henne på brösten"! Den här Elin och Linn m.m var nya vänner till Herman och kanske gamla vänner/kontakter till Björn Bäckström, så killarna och deras vänner trodde ju självklart på Elin och började att jävlas med mig.. Andra personer från andra skolor som "loool" på apberget började också jävlas med mig eftersom att dessa fjortisbrudar från sjuan hade ett stort kontaktnät på apberget med alla möjliga småkriminella ungdomar. 

Det slutade inte här.. Även rektorn Anders trodde på Elin för hon var inte själv om att påstå att jag tafsat på henne.. Elin och hennes gäng av fjortisbrudar började alla att påstå och hitta på saker om mig som handlade om att jag tafsat på dem på det ena eller andra stället och det skapade inte bara ovänner på skolan utan fick även rektorerna att ta in mig på kontoret för att "tala mig tillrätta" och rektorerna påstod saker som att de hört att jag tafsat på småtjejerna i sjuan och att det funderades på om de skulle göra en polisanmälan mot mig, jag hade ju "sexuellt trakasserat" dessa brudar enligt dem. Jag nekade självklart till anklagelserna men eftersom att alla brudarna (fem till sex st) samt deras manliga kompisar (de som mobbade mig, ytterligare 5st kanske) påstod att det som Elin påstod var sant så trodde rektorn Anders mer på dem än på mig.. Jag kände mig i praktiken dömd på förhand av denna rektor.

Det blev till och med en polisanmälan mot mig till slut och jag kallades på förhör till polisen.. Tydligen så hade Elin och ett gäng kompisar alla intygat/vittnat om att jag tafsat på dem och då särskilt på Elin till polisen och därför hade polisen kallat mig till förhör.. Rektorerna på Tegs Central behandlade mig som om jag var skyldig baserat på att de var flera stycken som påstod dessa lögner.. Men efter några veckor så lades anmälan ner baserat på att alla Elins kompisar backat och tagit tillbaka sina anklagelser mot mig när de väl ställdes inför om de var beredda att begå mened eller ej (riskera att ljuga, ett allvarligt brott), enbart Elin Åkerlund vidhöll anklagelserna mot mig och det bedömdes inte som trovärdigt då hon var ett välkänt problembarn som varit på flera hem och som dömts för diverse småbrott sedan tidigare. 

Jag fick alltså rätt till slut, men tyvärr så bad aldrig rektorerna mig om ursäkt och fortsatte att betrakta mig med misstänksamma ögon.. Och mobbarna (killarna) slutade inte för de trodde ju fortfarande på Elin.. Sen så gjorde jag en halv-dum sak och gick fram till en brud på skämt (inför mina "fans" på tc, de som tyckte att jag var rolig i mina upptåg) och drog upp börsen samt frågade hur mycket hon kostade, om en 50-öring räckte.. Alla killarna som såg detta började garva as mycket vilket var min mening med tilltaget men tyvärr så gnällde tjejen till rektorn Anders som ännu en gång hotade med polisanmälning eftersom han ansåg att jag begått brottet sexuella trakasserier mot tjejen.. Tjejen var en gammal klasskompis som bråkat med syrran förut på mellanstadiet, det var också hon som råkade få mössan på sig av misstag senare..

Iaf, hela terminen var det diverse tjafs mellan min syster och denna Elin Åkerlund och den andra halvan var det problem mellan mig och tjejerna samt deras killkompisar, då tjejerna spred dessa tafsnings-rykten om mig framför allt efter möss-händelsen.. Allt kulminerade med kiss-mössan, och det resulterade ju i att rektorerna gav mig hela skulden då som efter precis som tidigare och ingen konsekvens riktades mot de andra.. Jag fick assistent och trivdes inte med detta så det blev undervisning i hemmet tills jag bytte skola.

Slutklämmen i detta inlägg angående Elin Åkerlund är iaf den att hon spred ett sista rykte om min syster för att jävlas med henne, och detta rykte sade att hon skulle ha haft sex med mig (hennes bror).. Snabbt så vändes ryktet mot mig till att jag skulle ha haft sex med min syster.. 

NATURLIGTVIS ÄR DETTA RYKTE REN BULLSHIT OCH SKITSNACK!!! JAG HAR ALDRIG HAFT SEX MED MIN SYSTER!!!! DET SOM GÖR MIG SÅ FÖRBANNAD ÄR ATT TESSAN UNDER 2010 FRÅGADE MIG OM DETTA RYKTE VAR SANT (HON HADE TROTT PÅ DET) OCH SENARE UNDER 2011 SÅ VAR DET ANONYMA SOM FORTFARANDE STÄLLDE DENNA FRÅGA!!!???

Nej, jag har aldrig haft sex med min syster och det är ett lagbrott i Sverige!!! Det var ett rykte som Elin "ÅKIZ" Åkerlund spred om min syster för att jävlas med henne och sen vändes det mot mig..

Nu vet ni!!! Riktigt störande att ett rykte från år 2005 fortfarande kan påverka ens liv år 2011. 

JAG HAR VARIT MED OM MYCKET OCH BEGÅTT MÅNGA SKANDALER I MITT LIV (KISSMÖsSAN VAR JU SANN BL.A.) MEN ATT HA HAFT SEX MED MIN SYSTER ÄR INTE EN SKANDAL SOM JAG BEGÅTT. 

Jag och min syster har aldrig rört varandra sexuellt över huvud taget.. Jag tänder knappt på henne!! Förutom på någon enstaka bild där man ser henne bakifrån.. Jag blir avtänd när jag ser hennes face och ser lite av mig själv.

Det var allt, och jag har inte hört av Elin Åkerlund sedan 2007 då jag gav henne vad hon förtjänade! Mer om det kommer senare!



2 kommentarer:

  1. tjena! kan du inte lägga upp lite bilder på syrran?

    SvaraRadera
  2. Tjena, du kan alltid kolla in syrrans blogg som finns länkad som follower här på bloggen. Annars så kommer det bilder på henne när jag publicerar inlägg angående henne.

    SvaraRadera