Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen -undkomma ansvar!

Sopa konflikter och problem under mattan. skylla på individen- undkomma ansvar!

"Diagnoser är ett påfund som man uppfunnit för att kunna skylla problem och konflikter som sker ute i samhället på enstaka individer! Det är samhällets sätt att skjuta ifrån sig ansvaret på individer.


Istället för att samhället ska ta tag i mobbning och annan diskriminering så säger man att "det där var inte mobbning - det där var hans störning/diagnos!!!"

Sen finns det säkert scizofreni osv.. Men diagnoser som autism/asperger/autistiska drag eller ADHD ges ut alldeles för lättvindigt och godtyckligt idag.. Ofta för att stryka över problem och sopa samhällets ansvar under mattan."

lördag 17 mars 2012

Angående min och Iranskan Bahare "Valentinas" relation! (2006-2007)


Bahare (Valentina)!


Filmen om Agenten och Valentina - Flashback-användarnas film:

Det var på det viset att jag pluggade på Dragonskolan under augusti till oktober år 2006. Under denna tid så dök helt plötsligt en snygg iranie-tjej upp tillsammans med mitt dåvarande stalkerobjekt som hette Martina. Hon hade en otroligt sexig kropp och hennes leende bländade mig verkligen.. Jag gick fram till dem och hejade ett antal gånger och hon verkade tycka att det var komiskt att jag "förföljde" dem i korridoren på skolan ett tag (de var ju så snygga)..

Hur som helst så hade jag Martina som vän på apberget.se så jag kollade i hennes vänlista för att se om jag kunde hitta den ännu snyggare iranskan där.. Och visst fanns hon där! Jag addade iranskan Bahare (som kallades för Valentina i Agenttråden) som vän på apberget och vi brukade snacka ganska ofta och jag brukade att kommentera alla hennes bilder med att de var snygga osv.

Senare så fick jag hennes MSN och vi började att snacka även över MSN. I slutet av 2006 så bannades jag från apberget.se av admins där, men eftersom att jag hade Valentina på MSN så fortsatte vi att ha kontakt med varandra. Jag vill nu påpeka att jag aldrig i hela mitt liv gett en tjej pengar eller prylar för över hundra kronor innan jag fick kontakt med den här tjejen. Det andra jag vill säga är att jag hade sparat min månadspeng på 1050 kr i månaden (studiebidrag) samt diverse summor jag fått i present eller julklapp så jag hade 10 000kr under den här tiden när julen närmade sig under 2006, det var i början på december.

Jag och Valentina brukade snacka mycket på msn och det vändes snabbt till en romans som jag upplevde det hela, eftersom att hon var modellsnygg och vi skrev älskling och annat till varandra. Efter ett tag började vi att prata om att ses och vi bestämde ett datum. Jag ville då ståta med att jag hade mycket pengar (10k) och försöka imponera på henne med detta.. Så jag erbjöd henne 1500 kr när vi skulle ses! Planen var alltså att jag skulle ta bussen till Skellefteå där hon då bodde och sen så skulle vi äta tillsammans på Max etc och hon skulle få de där 1500 i present som en bonus för att jag ville imponera samt understryka hur mycket hon betydde för mig!

Jag ringde upp henne kvällen innan jag skulle resa ner till henne och hon var jättesexig i telefonen.. Hennes röst var jättesexig när hon påtalade hur mycket hon "älskade mig" och kände för mig och jag sa väl liknande saker till henne.. I det här samtalet så lyckades hon få mig till att fördubbla beloppet (så att hon skulle bli ännu mer imponerad) och jag lovade henne därför 3000kr av mina 10k. Kändes ju som att jag ändå hade mer än hälften kvar!

Dagen efter så tog jag bussen ner till Skellefteå helt utan att föräldrarna var med på detta (jag var fortfarande 16 år,, men skulle fylla 17 den månaden om bara någon vecka) och sen efter några timmars resa så träffades vi alltså i Skellefteå. Jag blev grymt besviken på Valentina eftersom att hon hade fullt med vinterkläder på sig (det var iof vinter) och jag hade förväntat mig att hon skulle vara modell-fixad som på hennes bilder från apberget.. Hon hade varit modell-fixad på draggen.. Nu såg man inga sexiga delar :(.. Förutom hennes ansikte då, som var vackert..

Vi for till Max eller liknande matställe och där köpte jag en dubbelburgare med pommes medans hon åt lite pommes har jag för mig. Valentina var heller inte ensam utan hon hade med sig en afrikansk tjejkompis också. Vi samtalade under maten och jag tycker att vi fick en positiv bild av varandra.. Någon timma efter att jag kommit dit så skulle jag med bussen hem igen så därför blev det ett ganska kort möte.. Innan jag klev på bussen så tog Valentina upp pengarna och jag sa att jag hade dem med mig men att jag var tveksam till att ge henne dem då hon inte var särskilt fixad, och då tyckte jag inte riktigt att hon förtjänat dem..

Valentina berättade då en historia om att hon skulle resa till Iran under jullovet och att hon om hon fick pengarna skulle shoppa en massa därnere plus att hon då skulle ha kontakt med mig via dator eller mobil när hon var borta. Hon lovade även att jag skulle få en riktig dejt med henne när hon är fest-fixad när hon kom hem igen från Iran. Efter en stunds övertalning så gav jag henne 3000kr och hon gav mig en kram, jag gav henne sedan en till.. Sen gick jag på bussen och for mot Umeå igen!

Efter att december månad gått så hade man inte hört något av Valentina och hon hade inte svarat på sms, samtal eller på MSN (där hon blockat mig) under hela resten av december, januari och februari månad. Hon kanske skrev under februari att jag var dryg och inte skulle skriva till henne eftersom hon hade en man som hon skulle gifta sig med och annat..

Allt detta tillsammans med vad en viss Ilona Hyvönen utsatt mig för under januari och februari månad år 2007 resulterade i en hämndvideo på Youtube mot dem båda som hette Mr_Nygren´s Blacklist, och det var inte den första hämndvideon för jag hade gjort en tidigare som hette "Mr_Nygren´s Revenge" mot admins på apberget.se efter avstängningen. Denna Blacklist mot de två brudarna resulterade i den stora Agenttråden på Flashback.

PS: Jag har aldrig någonsin gett en brud mer än 3000kr och detta var den enda gången så skedde. Valentina har aldrig utnyttjat mig igen.. Jag gav Tessan presenter för sammanlagt 4500kr under december år 2009 i julklapp men det var presentkort och annat som sammanlagt gick upp till den summan.

/Agent Nygren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar